הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחשב נייד מומלץ לסטודנטים?

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי, אני בחיפושים בגוגל כבר כמה ימים ולא יודע מה לקנות בדיוק.
בגדול אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל.
מה אתם ממליצים לקנות?
זה יהיה בעיקר ללימודים(מתחיל מכינה למדעי המחשב באוקטובר)

לא מומחית גדולה בכלל בתחום, אבל ממה שראיתי אצלי ואצל אנשים איתי בתואר, המחשבים ששרדו הכי הרבה זמן ועם הכי פחות תקלות היו של דל ולנובו
חשוב שיהיה SSD

• פותח/ת השרשור
לא מומחית גדולה בכלל בתחום, אבל ממה שראיתי אצלי ואצל אנשים איתי בתואר, המחשבים ששרדו הכי הרבה זמן ועם הכי פחות תקלות היו של דל ולנובו
חשוב שיהיה SSD
השאלה איזה לקחת.. זה כבר בעיה
לא רוצה להיתקע בסוף עם משהו חרא

הכי חשוב במחשבים לתוכנות זה:
זכרון מטמון של המעבד (ומהירות)
ראם
וכמובן ssd

בגלל זה קניתי:
https://ksp.co.il/web/item/151619

החסרון היחיד זה שעדיף 16 ג'יגה זכרון ראם בימנו. במיוחד לכל מיני מכונות וירטואליות.
אבל זה היה גם במסגרת התקציב שלי ואני מרוצה מהמחשב.

תחפש את אותו דגם בלי מערכת הפעלה כי גם ככה עדיף מערכות הפעלה של pro ולא home והמחיר ירד בהתאם.

נערך לאחרונה:
לא הייתי מרים לנובו מהריצפה... בטח שלא מסדרת IdeaPad!!
הייתי משקיע בdell.
לדעתי dell זה סתם מותג יקר בלי שום הצדקה.
היה לי אחד שעשה בעיות די מהר (קצת לא הקפדתי על חיי הסוללה והיא נהרסה מהר)
ומה רע בסדרה הזאת של לנובו?

לדעתי dell זה סתם מותג יקר בלי שום הצדקה.
היה לי אחד שעשה בעיות די מהר (קצת לא הקפדתי על חיי הסוללה והיא נהרסה מהר)
ומה רע בסדרה הזאת של לנובו?

אני מאחל לך שלא תזדקק לאחריות ממעבדת CPM... כי אז אתה באמת יכול לשכוח מהמחשב. ואם כבר לנובו.. אז רק ThinkPad אבל הם יותר יקרים.

אני מאחל לך שלא תזדקק לאחריות ממעבדת CPM... כי אז אתה באמת יכול לשכוח מהמחשב. ואם כבר לנובו.. אז רק ThinkPad אבל הם יותר יקרים.
לוקח דברים כאלה בחשבון. בכל מקרה אני מעדיף לקנות אחד זול ולהחליף אותו אחרי שנתיים שלוש במקום לקנות אחד יותר יקר ולהישאר איתו 5 שנים. אם קונים בשביל איכות אז עדיף בכלל מאק (למרות שאני לא אקנה לא וינדוס)

לוקח דברים כאלה בחשבון. בכל מקרה אני מעדיף לקנות אחד זול ולהחליף אותו אחרי שנתיים שלוש במקום לקנות אחד יותר יקר ולהישאר איתו 5 שנים. אם קונים בשביל איכות אז עדיף בכלל מאק (למרות שאני לא אקנה לא וינדוס)

יש לי חדשות בשבילך מאקים גם מתקלקלים..
וניתן גם להתקין וינדוס על מאק 🙄

השאלה היא אם כדאי להתקין וינדוס על מאק.
כל דבר מתקלקל אבל איכות החומרים והביצועים של המחשבים האלה מורגשת.

אין שום סיבה בעולם לקנות מחשב מאק... אתה יכול לרוכש בחצי מחיר מחשב עם מפרט טוב יותר.
מוצרי אפל הם מוצרים מעוצבים היטב ומוגדרים כמותג, כיום אין להם שום יתרון טכנולוגי.

אין שום סיבה בעולם לקנות מחשב מאק... אתה יכול לרוכש בחצי מחיר מחשב עם מפרט טוב יותר.
מוצרי אפל הם מוצרים מעוצבים היטב ומוגדרים כמותג, כיום אין להם שום יתרון טכנולוגי.
אני די מסכים עם זה. למרות שלדעתי גם העיצוב וגם איכות החומרים כן מורגשים. יש לי חבר עם 10 שנים מאק שעדיין עובד סביר, זה כנראה לא יקרה לך עם מחשבים אחרים. אבל הטכנולוגיה מתקדמת כל הזמן שאין טעם לקנות מחשב לטווח ארוך

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
האמתי היום עשיתי כבר הזמנה של dell vostro
גם אני חושב עם מעבד דור 11

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית