נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
מה אומרים על טקסס עם לעלות 7.5 קילו כל שבוע
כמה לעלות בסט נפח?
כמה לעלות בסט נפח?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואטלעלות במה 7.5 כל שבוע ?
מה המשקלים שלך?
135 ל5לאחרונה אני מרגיש שלעלות בrpe1 בשבוע לרוב התוכניות זה כיוון טוב.
rpe1 בחישוב מאוד גס, זה 3% בערך, וזה כמובן משתנה בהתאם לנסיון, משקל גוף, מספר חזרות ועוד. אבל 3% זה כיוון טוב להתחיל משם.
אם rm1 סקוואט שלך הוא 135, להתקדם 4 ק"ג בשבוע (או לעגל ל5) זה לדעתי כיוון טוב.
גם בנפח וגם בעצימות.
בתחרות תצטרך שיא לחזרה בודדת135 ל5
הפואנטה זה לעלות 7.5 כל שבוע חודש אחרון להתחיל לעבוד על חסרה בודדתבתחרות תצטרך שיא לחזרה בודדת
להתקדם כל הזמן גם בנפח וגם בעצימות ?גם בנפח וגם בעצימות.
לכן אני חושב שעבוד חמישיות ביום עצימות זאת טעות.הפואנטה זה לעלות 7.5 כל שבוע חודש אחרון להתחיל לעבוד על חסרה בודדת
צריך להכיר את עצמך.להתקדם כל הזמן גם בנפח וגם בעצימות ?
אישית זה שחק אותי מאוד, הגעתי ל155 לחמישיות וזה הרג אותי. ברגע שהתחלתי לעלות 2.5 כול 4 אימוני נפח הכל התחיל להיות טוב יותר
לא בטוח שהבנתי אותךלכן אני חושב שעבוד חמישיות ביום עצימות זאת טעות.
עם כל הכנות, אני לא מבין למה בחרת בתוכנית הזאת ובאופן שלה.
זה באמת הגיוני אבל למה פשוט לא לעשות את זה ברגע שאני נתקע ב5 חזרות? זה יותר קלהייתי מעדיף יום עצימות עם 3 סטים 3 חזרות.
למה 85% מהיום עצימות זה לא מספיק עצימות? כמה אתה חושב שזה מספיק?הייתי מעדיף יותר עצימות ביום נפח כדי שתוכל להתחזק ב3 חודשים לפני התחרות, ומתחיל פיק חודש בערך לפני התחרות.
כי אני חושב שעם תוכנית שדורשות הרבה יותר אני יכול לחכות טיפה (הסט 135 האחרון שעשיתי לא הרגיש כזה קשה) ואני עוד לא חזרתי ל160 שהייתי עושהואם מדברים כבר על מה הייתי, לא הייתי עושה טקסס עכשיו, הייתי מנסה להכניס הרבה יותר נפח, הרי לקראת התחרות לא תוכל לעשות בכלל נפח, רק עצימות.
קל תלוי בכמה משקל תשתמש.זה באמת הגיוני אבל למה פשוט לא לעשות את זה ברגע שאני נתקע ב5 חזרות? זה יותר קל
לא יודע, אין לי מספיק מידע.למה 85% מהיום עצימות זה לא מספיק עצימות? כמה אתה חושב שזה מספיק?
נראה לי שאתה רודף אחרי מספרים משוערים רחוק מידי מהתחרות. אבל זה רק אני.כי אני חושב שעם תוכנית שדורשות הרבה יותר אני יכול לחכות טיפה (הסט 135 האחרון שעשיתי לא הרגיש כזה קשה) ואני עוד לא חזרתי ל160 שהייתי עושה
אני פשוט לא מבין מה ההבדל כרגע כאשר אני רחוק מהשיא שלי בין חמישיה או 3*3הייתי מתחיל את הנפח עם 70% מהrm1, וכל שבוע מתקדם 3-4% משקל מהrm1.
וביום נפח 85% מהיום עצימות?את העצימות הייתי מתחיל עם 80% מהrm1 ל3×3, ומתקדם במשקל כל שבוע בדיוק כמו ביום הנפח.
אין ברירה צריך לכוון לאנשהו והתחרות קרובהנראה לי שאתה רודף אחרי מספרים משוערים רחוק מידי מהתחרות. אבל זה רק אני.
3 חזרות דומה יותר ל1.אני פשוט לא מבין מה ההבדל כרגע כאשר אני רחוק מהשיא שלי בין חמישיה או 3*3
ואני עדיין חושב ש3*3 יותר קל מ1*5
אני הצעתי 90% בערך.וביום נפח 85% מהיום עצימות?
כן פושט כרגע בגלל שאני רחוק מRM1 חשבתי שאולי עדיף 5 כי זה יותר קשה3 חזרות דומה יותר ל1.
זה נקודה טובה למחשבה3 סטים מאפשר תרגול משקל כבד פעמים רבות יותר בשבוע.
זה לא נכון ספציפי פה כי רק בגלל שאני עכשיו אעשה 3 חזרות אני לא אעלה את הסקוואט ל160 במקום 140 אני ממשיך להתקדם באופן לינאריזה אותו רמת קושי, כי המשקל כבד יותר כשמדובר ב3 חזרות ולא 5.
5*5? גם ככה אני גמור מסקוואט אתה מנסה להרוג אותי?אני הצעתי 90% בערך.
מוזר אני דווקא היית בנפח על 120 לסקוואט ובעצימות כבר 142.5...
לא ל160, אבל אולי 145.זה לא נכון ספציפי פה כי רק בגלל שאני עכשיו אעשה 3 חזרות אני לא אעלה את הסקוואט ל160 במקום 140 אני ממשיך להתקדם באופן לינארי
לא תחיה באמת עד שכמעט תמות.5*5? גם ככה אני גמור מסקוואט אתה מנסה להרוג אותי?
תעשה מה שאתה רוצה.מה אתה חושב אז על פעם בשבוע 5*5 90%
ועוד פעמיים 3*3 מעלה משקל 5 קילו כל פעם