הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן את הלוג לוג - מסה עם העדכון הבא:

13/02/23

מילטרי פרס - 60 2X3
57.5 3X1
הרחקת כתפיים 12.5 כל דאמבל - 10X3
בולגריאן - 47.5 5X3
פי אר למשקל במילטרי, שוקל 64.8 נכון לכרגע. כנראה שכמה מאות גרמים-קילו לפה קילו לשם אני, נשקלתי אחרי האימון עכשיו. הלחיצה מתחילה להתקרב למשקל הגוף.

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

21/02/23

מילטרי פרס - 62.5 2X3
57.5 4X1
הרחקת כתפיים 12.5 כל צד - 10X3

אנקדוטות - חיפשתי לסיים מהר מידי ושכרי יצא בהפסדי. 35 דקות-40 דקות סיימתי את האימון והנה מה שלא השכלתי לקלוט - סט שלישי של ה-62.5 לא לקחתי מספיק מנוחה, חזרה ראשונה הגב מעט התעקל בנעילה למעלה והעדפתי להחזיר לריג, לחכות 5-10 שניות ולהיכנס לחזרה שנייה מחדש(ידעתי שאם לא אעשה זאת כנראה זה יהיה כשל).
סט של ה-57.5 נכנסתי בכלל כמעט ללא מנוחה וחזרה רביעית כשל, החזרתי לריג ונכנסתי מחדש לאחר כעשרים שניות וביצעתי עוד חזרה.
האמת? חבל, באמת אשמתי.
אבל הכל טוב, אלה דברים שפשוט אלמד לא לעשות.

24/02/23

בנץ׳ פרס - 75 5X3
שכיבות סמיכה עם 20 קילו - 10X3
פשיטה בכבל - 20X2

אנקדוטות - המילטרי גבה מחיר התאוששות רב מהכתפיים, בנוסף חוויתי לחצים מסוימים ביום וחצי-יומיים שלאחר מכן שכנראה לא הוסיפו כלל להתאוששות מיטבית. הסטים בשבוע שעבר היו *קלים*, היום ברי ביצוע בהחלט אך פחות *קלים*.
מסקנה - הכל טוב, להתאושש היטב בסופ״ש ולהמשיך הלאה. ועוד דבר מעט קטן(וחשוב, מסתמן) - לא להזדרז בכוח להיכנס לסטים, בטח לא במשקלים קרובים לאר אמ.

27/02/23

מילטרי פרס - באתי לבצע 62.5 2X4
רק נכנסתי לסט אני בא לנעול חזרה ראשונה שיחררתי ברייס המוט נפל לי.
נכנס לסט שני לאחר כשלוש ארבע דקות מנוחה באתי לנעול חזרה שנייה כשל
עברתי לחמישה סינגלים
שלושה סינגלים ביצעתי, הגעתי לרביעי במהלך הכניסה לסט אני רואה שחור איזה עשר עשרים שניות הזמן עצר מלכת כל צליל אפשרי מתחדד ומתעוות במוח מרגיש שאני עומד להתעלף
נרגע רגע המאמן שם לב לזה ומבקש לשחרר עצימות ולהישאר עם משקל ׳קל׳
ביצעתי אז 50 ל-5X3
מתח עם 28 קילו - 5X3
הרחקת כתפיים 12.5 כל צד - 10X3

לא יודע מה הלך במילטרי ובאמת שאני לא מרגיש שהמשקל הוא שקשה אלא הכניסה לסט. כמות האוויר שאני לוקח מרגישה לי עצומה, אני חושב שאולי אני זקוק לדילואד או שפשוט לא התאוששתי היטב מהסופ״ש(שתיתי מעבר למה שרגיל).
האמת אני פשוט לא יודע וזה ׳המון׳ תיאוריות שרצות בראש. בגדול, משתדל ואנסה לשחרר מיזה כמה שיותר לנקות את המחשבות ולהתקדם הלאה. יכול להיות שאולי אשקול דילואד, נראה איך ארגיש ואיך אסיים את האימונים השבועיים.

לבנתיים - נח מנטלית ופיזית עד כמה שאוכל.

02/03/23

אתמול בסט האחרון בבנץ׳ ביצעתי תשע חזרות וחשבתי שזו הייתה השמינית, נכשלתי באחרונה(שהייתה בעצם החזרה העשירית). עכשיו גם ככה עם המילטרי ביום שני היה לי כשל לזוג ובכנות אמרתי נראה איך נרגיש לאחר האימון והיום.
אני עם הרגשה של תשישות גבוהה, עייפות שמרגישה כרונית. המאמן שם לב לזה וגם ראה אותי במהלך היום בעבודה ואמר שישקול שנישאר בלבד על סינגלים כבדים בדד ושנראה איך ארגיש לאחר הסופ״ש אולי אצא לדילואד(שבוע הבא גם פורים כנראה בשלישי אני גם ככה יאכל סטלות ובחמישי חבר בין הטובים מתחתן בקיצור יש מצב לדילואד באמת זה תלוי איך ארגיש עד תחילת שבוע הבא).

לבנתיים אז היום היו לי בלבד דדליפט שישה סינגלים של 135.
בלי מתח לחזרות, בלי בולגריאן, בלי סקוואט. נאדה. לנוח. לנוח. לנוח.
סופ״ש פגז ומספק.

05/03/23

שבוע טוב. בעקבות אירועי שבוע שעבר בנושא כשלי הלחיצות הרגשתי מותש הרבה הרבה מהרגיל בסופ״ש. המאמן החליט לשמר משקלים אך לסינגלים/זוגות ובלבד להתעסק בתרגילים הקריטיים. ככה ש
דדליפט 135 8 סינגלים
סלאמת׳.

שבוע טוב. מחרתיים גם גלים ברמה פגז וגם סטלות של השמחות 😃😃

12/03/23

סקוואט - 132.5 2X1
130 3X3
140 4X1
דדליפט רומני - 60 6X3
מתח - 10X3
בהלם מהסקוואט כמה היה מדהים, נמוך, טכני, מדויק, יעיל. מתחיל להתרגל לחגורה והיום על בשרי חוויתי את הלימוד לשים כפתור אחד אחורה, הידקתי אותה מידי שכשאני מגיע לסקוואט נמוך זה פשוט כואב ברמה שאני לא מתרכז בסט אלא ברמות הכאב הבלתי נסבל(ולמזלי בחימום ב-110 כבר הבנתי את זה). לימוד יעיל בהחלט.
שבוע טוב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית