הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

• פותח/ת השרשור
Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 30/01/22

סקוואט -
120 1X2
תענוג
2X2
סט ראשון חזרה שנייה כשל כי ירדתי נמוך אובר בחזרה הראשונה והשנייה ועוד עם פאוז, סט שני הלך חזק. *בואו נגיד שלא ביצעתי שום דיפ סקוואט ושום פאוז בסט השני*
112.5 3X3
מתח - 25 קילו 4X1
20 6X2
ARMAP -
21 חזרות
בנט אובר 65 קילו 10X1

סלאמת׳. עברתי לארבעה אימונים בשבוע עד הודעה חדשה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/01/22

מילטרי פרס -
4X1 (מתפלא איך שעלה, פשוט מהר באופן יחסי, מת כבר לרביעיות של ארבעה סטים, ומת להעלות לכאן כבר לחיצה של 60).
50 3X3
סקוואט narrow בהגבהה על פלטת משקולת - 85 8X3 (חבל על הזמן)
RDL עם pause של שנייה למטה - 60 8X3
כפיפת ברך במכונה - עצירה בעלייה לשנייה, סט ראשון 60 קילו 15 חזרות
סט שני ושלישי 50 ל-15 כל סט.
הרחקת כתפיים 10 כל צד - 15X2

עברתי היום בנוסף לסטודיו של המאמן לחד״כ. לא נראה לי שאני הטיפוס של חדרי כושרי המוניים, עם כמה שאני בפועל מפוקס במה שאני צריך לעשות פשוט אין לי כוח למה שקורה מסביבי(אלה שרוצים להיכנס, אלה שמוציאים לך פלטות כשאתה לא על יד המוט, אלה שמזיזים לך את הדברים שעליהם אתה מניח את הפלאפון לצלם וכולי׳ וכולם אנשים טובים כמובן, כן, אבל זה פשוט להיות מפוקס שהכל בסדר כל הזמן). אבל בסדר, שאלו יהיו צרותיי בחיים הלוואי. אימון פגז. הלאה. מחר מנוחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/02/22

*לטענת המאמן מחר אימון מאד ׳רע׳ בעצימות ככה שהוא לא רצה לרסק אותי היום, בנוסף אני חושב שהגוף מתחיל לשדר ׳איתותים׳ של דילואד ושיתפתי בכך את המאמן. על פי האימון מחר ועד ההתאוששות בראשון נקבע אם בשבוע הבא נצא לדילואד או שבוע הבא הבא*
טוב, האימון שהיה היום
בולגריאן במרחק הכי הכי הכי רחוק שיכולתי - 10 כל צד 12X3 שריפת קוואדס בהחלט מורגשת, וואלה אהבתי את זה לחלוטין
מתח משקל גוף AMRAP -(המאמן טוען, מה זה טוען בעצם, הוא צודק. שאני לפעמים נוטה להשתמש ברגליים בחזרות מסוימות, ביקש או לקשור רגליים או להצליב אותם ולא להשתמש בהם לשנייה אחת). בנוסף, עלייה איטית, ירידה איטית.
התוצאה? בעיני מדהימה.
סט ראשון 15 חזרות
שני 13 חזרות
שלישי 13 חזרות
תאווה לעיניים, הצלבתי רגליים. ישששש. רק לשמור על כך, גם ובעיקר במתח עם משקל.
הרמות רגליים עד הראש בתלייה על מתח - 12X3
פולי עליון 50 קילו - 15X3
הורדה איטית, נשלטת מאד, לא לתת למוט להינעל לגמרי אלא ליישר מרפקים ועדיין לא לנעול את
המוט במכונה.
פייס פולס 15 קילו נראה לי(לא זוכר והאמת שמעניין את התחת במקרה הזה) 12X3

סלאמת׳ ולישון טוב טוב למחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/02/22

דדליפט - 120 סינגלים 4X1
105 6X4
הערות - לעבוד על היפ היינג׳ טוב יותר, חזרה אחרונה של סט אחרון לטיסימוס מצד ימין לא מכווץ מספיק, תערובת של סיבות ביניהם היפ היינג׳ שיכול להיות אידיאלי יותר, עייפות של סוף תכנית שבהמשך ארחיב.
בנץ׳ פרס - 82.5 6X3
חזרה שישית בסט השני והשלישי כשל.
70 12X1 כשל חזרה אחת עשרה.

המאמן יחד איתי שם לב לעייפות המצטברת והמשך האימון(אינקליין דאמבל, גוד מורנינג ו-GHD) ויתר וביקש שאלך הביתה לנוח.
דילואד די מחייב בשבוע הבא, לפחות ככה נראה. המאמן בחו״ל בשבוע הבא הבא והוא תיכנן את הדילואד דווקא לשם. אופציה נוספת שדיברנו זה שאם ארגיש התאוששות טובה עד ראשון ניתן דגש ונישאר במשקלים 80-90 RM בתרגילים החשובים ביותר(סקוואט, דד, בנץ׳ ומילטרי) והשאר מסביב נעבוד יותר אקססוריז לחזרות תחת עצימות נמוכה(כמו למשל להורוד משקלים ב-rdl, גוד מורנינג, מתח וכדומה).
האמת היא שכרגע אני מרגיש מותש מאד, מצד שני ייתכן יום יומיים שמרגישים לא הכי טוב ומקווה עד ראשון להתאושש. בהנחה וכן אצליח להתאושש אמשוך את הדילואד עד השבוע הבא הבא.
לא מבואס מהאימון הזה ולא נעליים, העייפות בראש הזו ליוותה אותי מאד ביומיים האחרונים ואין כל כך מראש אקסטרה שיכולתי לעשות(ישנתי טוב, השתדלתי בעבודה לא להתחרע פיזית וכמה שיותר להיות רגוע).
סופש מנוחה לכולם. בעיקר בעיקר מנוחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/02/22

*עדכון חשוב - מרגיש כן טוב יותר ממה שהרגשתי ברביעי-שבת אך הגוף בהחלט מאותת לדילואד. המאמן מעט הפחית בעומס המשקלים ואסיים את השבוע הזה בעזרת ה׳ טוב, לפחות כך אני מקווה. דילואד בשבוע הבא, נכון לכרגע. *
האימון היום -
סקוואט 115 - 3X3
חזרה אחרונה סט שלישי גבולי. כן היה שבירת מקביל, לצערי לא מספיק עומק כמו שאני רוצה. חזרה שנייה סט שלישי התחת בירידה מעט הלך אחורה. לשים לב. מרפקים לא היו מספיק מוחזקים.
100 6X1(קל, הרגיש שיש מעבר בטנק)

מתח - 25 קילו 5X1
*התכנון היה לשש חזרות, לצערי לא סידרתי כמו שצריך את התיק עם המשקולות לסט הזה ובהחלט זה מאד הפריע לי לרדת, וגם לנעול. התיק היה צמוד מידי.
למדתי מהטעות וסט הבא הורדתי את התיק שישב כמה שיותר למטה
ככה שלא היכולת מנעה ממני אלא התיק שמאד הפריע לי ליישר את הידיים, טרפזים וכולי׳.
20 קילו 8X1 הרגשה מצוינת
17X1 משקל גוף, אין להזיז שום חלק בגוף למעט חזה מורם בעלייה, רגליים מקופלות על מנת שלא יעזרו בעלייה, וירידה עד יישור מרפקים. סימון וי בגדול, יששש.
בנט אובר - 65 12X1

איך האימון הרגיש בת׳כלס? סבבה, בר ביצוע. אבל באמת הגוף מאותת לדילואד, מרגיש שיש לי על הראש טון ומאד קשה לי להתפקס. יש לי מעט יובש בידיים שגלש מעט לאמה ולצוואר ולעורף, בשל העייפות של הגוף(חלק מהאיתותים של דילואד זה החמרת בעיות זיהומיות בגוף).

מה המסקנה? לסיים את השבוע הזה באמת בחכמה, להיזהר עם הנפח. להשתדל לתת בראש במה שנשאר(סקוואט ומתח עברנו) במילטרי, דדליפט ובנץ׳. כל השאר זה נטו אקססוריז בעיני כרגע שצריכים לקבל תשומת לב פחותה ביותר.
תאחלו לי בהצלחה.
שבוע מבורך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/02/22

מילטרי פרס -
55 ארבעה סינגלים 1X2 בהתחלה
זוגות פעמיים 2X2
שאר הסינגלים 1X2
סקוואט צר בהגבהה על פלטת משקולת 85 9X3
דדליפט רומני עם פאוז בתחתית - 65 8X3
כפיפת ברך במכונה - סט ראשון 45 קילו 15X1
סט שני ושלישי 42.5 15X2
הרחקת כתפיים 10 כל צד - 15X2
פייס פולס - 12X2

מבסוט מהאימון מבחינה טכנית מאד, לא מבסוט מההרגשה של ההתשה לרגליים, בעיקר לארבע ראשי.
די אני עייף, רוצה שבוע הבא כבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/02/22

בולגריאן - 12 כל צד 8X3
מתח משקל גוף - 12X3
פולי עליון - 45 15X4
הרמת ברכיים עד הראש בתלייה על מתח - 12X3
פשיטת ברך במכונה - 47.5 קילו פאוז בעלייה 15X2
מחר אימון אחרון לפני דילואד(דד, בנץ׳, גוד מורנינג ואינקליין באימון אחד, האמת לא מוצא חן בעיני בכלל אבל שפשוט יעבור כמו שצריך, הלוואי). שרק יעבור טוב.
משום מה הגעתי לאימון הזה בלי חשק אבל הוא פשוט היה מצוין וגם תוך שעה תקתקתי אותו(מתיחות עוד כחצי שעה-ארבעים דק). תענוג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/02/22

דילואד(יששש, יששש, ישששש) -
סקוואט עם פאוז שנייה בתחתית 70 4X2
פאוז שתי שניות בתחתית 6X1
מתח משקל גוף - 10X3
פולי עליון - 55 8X1
65 8X1
האימון כולל מתיחות(מתיחות 35-40 דק׳) הסתיים לו תוך שעה ועשר דקות. פשוט ברכה.
שבוע מבורך ושימשיך ככה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/02/22

שבוע מאד מאד מאד מאד מאד מאד טכני, מבסוט ממנו(למרות שתמיד ׳קל׳ במשקלים לא מאתגרים מספיק לזעוק ׳טכניקהה׳ אבל האמת שזה דווקא חשוב, הלוואי ובתכנית משבוע הבא איישם את הכל כמו שצריך, וגם לא שלא שאלמד לתקן כמו שצריך).
אימון חבל״ז היום.
ביום שלישי עבדתי כשעתיים-שעה וחצי בבית עם מוט מטאטא על ההיפ היינג׳ שלי ושליחת תחת אחורה בצורה אידיאלית(ולא למטה, אלא אחורה, אחורה, אחורה). מה קרה? שבלי עין הרע התחיל צולע, התחיל להשתפר ובסוף הסטים שתיים אחרונים בראבו, היפ היינג׳ לפי הספר. יש, ואיחלתי לעצמי שאיישם היום.
דדליפט - 100 6X3
סט ראשון היפ היינג׳ לא אידיאלי ב-100%, בעקבות סוג של ׳שרגאס׳ בין חזרות מסוימות, שסתם גומרות לי את הכוח כי אני צריך לסדר שוב כיווץ בלטיסמוס, שוב לעלות חזה. לא אידיאלי.
המאמן איכשהו ענה זריז כששלחתי לו את הסט הראשון, ומשם שני סטים לפנתיאון.
הורדה איטית, זו המסקנה שיישמתי. לשמור על כיווץ, לא לקחת כתפיים קדימה ולא לקחת את הגוף בהורדה קדימה ולשחרר כיווץ. זה פשוט הורס לי את הסט.
חזה קדימה, לטיסימוס מכווץ ומוט מגרד לי כל חלק בעור זה כבר רכשתי בהרבה התאמצות וזיעה לפני שבועות ספורים, כרגע זה פשוט בהורדה לשמר כיווץ, זה באמת משפיע לי על כל הנראות(או שפשוט המאמן ואני מחפש להיות אידאליים עבורי הכי הרבה עבור ההרמות, בין כה וכה אני תמיד אסכים איתו שהכוכביות עבורי הכי חשובות זו טכניקה אידיאלית ולא המשקל על המוט, אז אני מאושר שהוא לא מוותר לי על כך).
בנץ׳ פרס - 70 עצירה 2 שניות על החזה 5X3
חבל על הזמן.
אינקליין דאמבל 20 כל צד - 10X2 להוריד את הדאמבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי למטה. לשמור טוב 45 מעלות בכתפיים.
כפיפת ברך במכונה - 50 15X1 פאוז בעלייה, שנייה.

אימוןן… ואו. שבוע מדהים, התאוששתי מההרגשה הבאמת מתישה שנכנסה לי מלפני שבועיים בערך, ומת כבר להתחיל את התכנית. ואם אני ככה כבר מת… אז כן, התאוששתי(או בדרך הנכונה לשם). יאללה שיהיה לי בהצלחה וסופ״ש טוב לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/02/22

חוזר לעניינים
סקוואט - 100 5X3 פאוז 2 שניות בתחתית(כוס אמקק, זה אשכרה להישאר בתחתית)
מתח 20 קילו - 6X2
משקל גוף 10X2
בנט אובר - 67.5 8X3
הרמות רגליים בתלייה על מתח עד הראש - 10X2
פשיטת ברך במכונה - 50 12X3 פטוז בעלייה שנייה, הורדה איטית שתים-שלוש שניות.

*קיבלתי את הדאמבל במתח של העשרים בפיקה של הברך מצד ימין, מכה יבשה מאד. פעם הבאה ללמוד ויהי מה לקחת לי כיסא או כל הגבהה מסוימת שלא אצטרך לנחות כמה עשרות ס״מ עם המשקל מהאווןר ולקוות לטוב. וואלה כואב, מקווה גג כחול יום יומיים שלושה ארבעה ושיעבור.
שבוע טוב.
*יכולתי לסיים את האימון גג חצי שעה לפני, ולצערי כולל מתיחות הוא הגיע כמעט לשלוש שעות. לא מוצא חן בעיניי וזה ארבע פעמים בשבוע יתיש אותי מאד מהר באיזשהו שלב. צריך עם המאמן(מחר הוא חוזר מחו״ל בשעה טובה) לשבת איתו על התאוששות ראויה(אם משאירים ארבעה ימי אימון בשבוע אז יום-יומיים בימי אימון מאסט נפח על חשבון עצימות).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/02/22

מילטרי פרס - 50 3X2
2X2
RDL -
65 8X3 הורדה 2 שניות, עצירה שתי שניות למטה.
(הינג׳ הצגה, יששש).
אינקליין(מוט) 60 קילו, עצירה על החזה לשנייה - 8X2
הרחקת כתפיים - 12 8X2
כפיפת ברך במכונה - 55 3X9 פאוז בעלייה, הורדה איטית.
אימון מדהים.
*מעניין איפה ואיך נשלב(אם בכלל, אבל האמת
שלא בא לי לוותר עליו) סקוואט בהגבהה על משקולת.
כנראה אצטרך לבחור בינו לבין הבולגריאן.
אם למישהו בא לתת לי מס׳ אנקדוטות למחשבה במה לבחור - בשמחה ותודה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/03/22

דדליפט - 115 6X3
דד עם פאוז שתי שניות 90 6X2
בנץ׳ פרס פאוז על החזה שנייה - 72.5 6X4
מקבילים עשר קילו - 10X2
GHD -
15 12X3
פשיטת מרפקים בכבל - 15X4

****מצאנו את בעיית ההינג׳. היא נפתרה והדד היה מדהים. בנץ׳ המוט לא עולה מספיק בקו ישר, לצערי. לשמחתי, זו הבעיה ועל זה נעבוד. ונעבוד קשה.
אימון חבל על הזמן.
סוף שבוע נעים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית