הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 22/06/22

סקוואט - 105 5X3
בולגריאן - 75 4X2
הגעתי לעשות חמישים חזרות מתח(אחיזה נייטרלית), המפרק כאב מאד. המאמן דרש מיד לא להתחיל בכלל.
הגלישה כנראה החמירה והדליקה מחדש את הדלקתיות במפרק. לבקש ממני להפסיק לגלוש זה כמו לבקש מאדם שמת על התחביב שלו למעלה מעשור להפסיק לשלב אותו בחיים.
:(

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/06/22

פולי עליון צר באחיזת סופינציה 65 קילו - 12X4
חתירה בפולי 45 קילו - 12X3
האחיזת סופינציה כאבה, המאמן עד שענה לי על זה ׳מקווה שהפסקת׳ אני כבר אחרי המתיחות. האימון לקח כולל מתיחות שלושתרבע שעה.
לא עושה כרגע יותר את האחיזה הזו(סופינציה), עדיין מעט יש הרגשת דלקתיות במפרק. בפרונציה ואחיזה נייטרלית הכאב לא מורגש(בהם כרגע אתמקד).
מחר פיזיותרפיה.
חודש עבר ועדיין הדלקת לא עברה. וואלה…
אין לי מה לכתוב. מאחל שתעבור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/06/22

דדליפט רומני טראפ בר הגבהה אזור ה-חמישים שישים ס״מ - 80 8X3
60 10X2
GHD עם 15 קילו - 15X3
היפ טראסט - 110 10X3 עצירה שנייה למעלה
Nordic Curl עם גומי. והמאמן מחזיק לי את הרגליים(פעם ראשונה) - 5X2

הנורדיק הזה התרגיל יציבות הכי קשה שנתקלתי בו, מעניין אם אוסיף אותו בהדרגה איך ההתקדמות תתבטא. הוא מעניין מאד מגודל האתגר.
לגבי האימונים - אמנם המאמן לצידי ובונה איתי תמיד את התרגילים אבל מרגיש לי חוץ מהסקוואט שאני מסתובב סביב הזנב של עצמי. ההתקדמות לא ברורה, הנפח מפלג גוף עליון ירד משמעותית(ובצדק, הדלקת לא באמת חלפה נכון לכרגע) וירדתי מעט במשקל(2-3 קילו, כנראה גם בשל התוספת גלישה השבועית אנרגיה פשוט מתזבזת לי בשפע).
בא לי מטרות ולראות שאני מתקדם בהם. וכרגע… בקיצור, לא מסופק מספיק מהאימונים. אבל אולי זה רק מנטלי…

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/07/22

דדליפט בהגבהה(טראפ בר) - 100 4X4
80 8X1
היפ טראסט - 110 4X4 פאוז למעלה
90 8X3
70 12X2
GHD 15 קילו - 10X3
Nordic curl עם גומיה - 4X3
כיף לראות את ההתקדמות בנורדיק קארל. אימון סבבה והאמת שהרגיש קל. לפחות בזמן הדלקת אם אין התקדמות במשקלים בדד ובבנץ׳ אז אעבוד ואתחזק בתרגילי יציבות כדוגמת בולגריאן ונורדיק קארל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/07/22

בולגריאן - 50 8X3
סקוואט - 80 8X3
לאנג׳ים בהליכה - 30X2
מת על האימון הזה, נהנה לזמבר את האבא של הארבע ראשי.
נקודה רלוונטית - סקוואט ביצעתי ללא חימום עם מוט ריק, 30, 40 וכולי׳. מן הסתם כי הארבע ראשי והתחת היו מחוממים היטב מהבולגריאן.
אבל… ואבל ענק - טווח התנועה הרגיש לי שאני פחות מחוספס, פחות ׳משומן׳. אני אוהב להרגיש פתיחת ברכיים לצדדים וכן הרגשתי שהמקרבים נוטים יותר להינעל ופחות להיפתח ללא חימום.
ככה ש… כדאי לתרגל חימום לטווח התנועה אולי בחזרות מועטות ובמקפצות יותר גבוהות(20-40-60) העיקר לשמן את התנועה שתרגיש קלילה.

השבוע גלשתי שלוש פעמים והיום עוד מעט לקראת סוף הצהריים יורד שוב לגלוש. אני בהחלט צריך אולי להיות עם יד על הדופק בהקשר ניהול העומסים. וירדתי עד כה 3 קילו מאזור סוף אפריל תחילת מאי.
שבת שלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/07/22

סקוואט - 105 6X3
בולגריאן - 45 8X2
דדליפט טראפ בר ללא הגבהה(כמעט ואין פשיטה, רוב התנועה כיפוף ברך, ככה שקוואדס מעורבים יותר הייתי אומר) - 85 8X2
אני חלוד. אמנם האימון לא היה קשה, אבל לאחר כשבוע לא להתאמן מפני שבשבוע שעבר בכל יום גלשתי(ובלבד התאמנתי ביום ראשון שעבר) בהחלט ׳משכיח׳ מעט מהיכולת.
לאט לאט אחזור.
מחר אימון. כנראה גם בחמישי ובשישי. רביעי, חמישי ושישי גם גולש, אבל גל די לייט אז להתאמץ יותר מידי אני לא אתאמץ.
אבל - השילוב בין האימונים בהחלט מסוגל להתיש. שיזוף גורם לי לישון משום מה משמעותית פחות טוב(כיאלו העור מפריש חום מעצמו ללא הפסקה) ובכללי מרגיש שהשמש מתישה.
חחחח מקווה לעבור את הקיץ בשלום ולא ללכת יותר מידי אחורה במשקל.
בכנות עם עצמי - תכיפות גבוהה של גלים איכותיים אתעדף לתת תשומת לב גבוהה יותר לגלישה מליפטינג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/07/22

דדליפט טראפ בר עם הגבהה - 100 6X4
80 10X2
גוד מורנינג - 40 8X2
היפ טראסט - 120 8X3 פאוז שנייה למעלה
GHD 15 קילו - 8X2
Nordic curl ללא גומיה - 5X3
חזרה ראשונה, שנייה ושלישית סט ראשון עלו. סט שני ושלישי מחזרות 3 ומעלה גם לא עליתי.
פעם ראשונה ללא גומייה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/22

מתח אחיזת פטיש - 8X5
חתירה בישיבה פולי - 45 קילו 8X4
ראבק איך התגעגתי למתח לא מתאים לי ככה היה להזניח אותו. ספציפית גם אוהב מאד את האחיזה הזו היא מכווצת לי היטב את הלטיסימוס והחזה נבעט קדימה פנימה בעלייה.
מתיחות וסלאמת׳.
האימון היה אחרי סשן גלישה קשוח במיוחד, חשבתי ירגיש ׳לא קל׳ אבל האמת האימון הסתיים בעשרים וחמש דקות על השעון, לא כולל מתיחות.
איך התגעגתי לאמן גב.

חמישי ערב של הקרנבל שיהיה לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/07/22

דדליפט טראפ בר - 110 5X2
דדליפט מוט רגיל(סאוחתוכ התגעגתי, סוף סוף) - 100 5X2
80 8X2
גוד מורנינג - 40 10X3
מתח אחיזת פטיש 5 קילו - 8X4
התגעגתי. יאללה לאט לאט אתחיל לחזור למוט רגיל ולהשתדל לנהל עומס היטב. *חייב לנהוג משנה זהירות(אפילו אובר אובר אובר אובר משנה זהירות) בחיי היום יום עבור המפרקים*

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/07/22

מתח אחיזת פטיש - 12X1
פולי עליון פרונציה רחבה - 65 קילו 10X4
חתירה בכבל - 50 12X3
לחיצת כתפיים בישיבה דאמבלים אחיזת פטיש - 10 קילו כל יד 10X4
Farmer walker -
20 קילו 2 דקות הליכה בשיפוע, ועוד 2 דקות ללא משקל בשיפוע
דדליפט - 90 6X1

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות