Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 09/08/22

דדליפט טראפ בר הגבהה - 120 שלושה סינגלים
110 2X2
מוט רגיל - 100 חמישה סינגלים
היפ טראסט - 150 5X4 עצירה למעלה
GHD משקל גוף - 15X3
Nordic curl גומייה - 5X2
באיזה שעה סיימתי את האימון, תענוג.
*יד על הדופק להיזהר לא להיות בעומס יתר על המפרק*

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/08/22

סקוואט - 117.5 2X2
100 2X3
בולגריאן - 50 8X3
מתח - 10X4
הייתי צריך להתאמן בשישי בעקבות בלת״ם בעסק לא הצלחתי סיימתי מאוחר מאד מאד, אתמול ושלשום גלישה ו-וואחד ימי גלישה הצגתיים אז רק היום השלמתי פערים.
אני אכן מותש מנטלית ושבור פיזית בעיקר שפשפות מהים אבל האימון היה פגז.
מחר האמסטרינג, מחרתיים גב ובשישי קוואדס ותחת. בשישי בעקבות האינטנסיביות השבועית כנראה או שאעבוד חזרות גבוהות לא במשקלי לימיט או עצימות אך אשחק עם החזרות לא להתקרב מידי לכשל.

בהחלט לשלב גלישה, התקדמות באימונים, זהירות יתר למפרק ועבודה פיזית זה לפעמים מתנגש. ועוד עכשיו בחודשיים שלושה הקרובים אני כנראה במלדיביים שבועיים אז בכלל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/08/22

השבוע גלשתי בראשון, שני, שלישי ואתמול
כנראה גם מחר(אף על פי שהים פלטה, השתכשכות במים ותו לא).
בכנות? עומס גב תחתון של העולמות.
האימון היום הרגשתי תשוש על(וישנתי פגז בלילה, אזור השבע שעות וקצת, אכלתי המון המון).
הגלישה מתישה אותי, בעיקר את הגב וספציפית הארבע ראשי לא התאושש היטב מהאימון סקוואט האחרון.
המאמן מבקש ממני משנה זהירות כי הוא שם לב שהשכמות, כתפיים והגב התחתון מותשים מאז(ובכנות, סופר הרגשתי את זה).
בשבועות גלישה אינטנסיביים כמו השבוע הוא מבקש ממני שאתריע על הורדת עומס(טוב, נשמע הגיוני בסך הכל).
להלן האימון -
דדליפט 120 2X2
110 5X3 סט אחרון חזרה 4 ו-5 השכמות היה קשה מאד לכווץ אותן ולמשוך אותן אחורה, ממש מלחמה שהתישה אותי.
גוד מורנינג - 50 6X1
היה מתוכנן לעוד שני סטים, הגוד מורנינג בכנות לא הרגיש טוב ובהתאם לא היה נראה טוב, הזוקפים עייפים מאד. המשכתי ל-40 6X3 שהיו נראים היטב.
Nordic curl - לראשונה ללא גומייה הצלחה מסחררת, 3X3 שכולם ירדו ועלו יפה. תרגיל קשה, לא חשבתי שבתוך חודשיים אצליח לשלוט בו ככה ועוד ביום עייף שכזה.
GHD - משקל גוף 10X3
מתח - 10X4

מחר לא מתאמן המאמן דורש ממני מנוחה, שינה איכותית ואכילה טובה ודשנה. סוף שבוע פגז לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/08/22

גלשתי אתמול אינטנסיבי מאד, כתף צד ימין בחתירה לקראת סוף הגלישה התריעה על עייפות. דואג לישון טוב טוב היום לאחר האימון היום.
להלן האימון(בעקבות הגלישה המאמן ביקש להוריד במשקל ולעבוד על פאוזים) -
סקוואט 100 3X3 פאוז כל חזרה 2 שניות, תחתית מצוינת עומק מצוין(גם פשוט בעקבות חימום טוב ואיכותי).
80 5X3 פאוז בכל חזרה 2 שניות
מילטרי פרס(הידדדדד הוא חזר) - 40 6X4
מתח - 10X4
הרחקת כתפיים - 8 כל צד 10X3

האמת שאימון די קל. יותר המוח מרגיש ׳מת להתאושש׳ כי הגלישה אתמול ובכללי כל השיזוף הזה מרגיש לי גומר כוחות לגוף. בפיזיותרפיה אני עובד המון על חיזוק האמות והמפרק עם דאמבלים במשקל קל, אני כמובן לא אפסיק להיות עם יד על הדופק בכך שכל פעולה ולו הכי קטנה כשאני תופס דבר ביד - ברוגע ובעדינות. אני הפסקתי להתיח דברים, לא מוכן שיזרקו עלי שום ארגז/קופסא שמכילה משהו שאפילו שוקל 250 גרם.
אני על עצמי שומר ולא מוכן להזמין בכוח את מה שהרגשתי במפרק בתחילת מאי.
מחר גלישה כנראה גל בן זונה 40-50 ס״מ גובה מותן אז האימון האמסטרינג ותחת יזלוג ליום רביעי. אולי אדחוף בנפח של האימון הבא גם בולגריאן, נראה כבר מה המאמן יחשוב.
יאללה שבוע מבורך לכולם. בריאות ועשייה מוצלחת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה גולש בארץ? הגל אתמול היה די חלש, כמה חזק כבר חתרת? אולי כדאי לבדוק טכניקה, להשתמש יותר בגב
אולי מחר יהיה גל נורמלי
בראשון ואתמול הייתי פעמיים בסשן ביום, אזור 10-11 עד 1-2 וסשן שקיעה.
בראשון הוא היה נמוך יציאות 30 גג 40 אבל כמעט ולא היה גולשים התדירות שכל שנייה אתה יורד גל עולה חזרה מתישה(אבל גם בחייאת איזה כיף זה לתקתק כמה גלים במכה של חמש עשר דקות כזה).

עדכון לוג: 25/08/22

דדליפט - 120 1X1
110 2X3
1X1
100 3X4
גוד מורנינג - 40 6X3
היפ טראסט - 140 5X3 פאוז למעלה
Nordic curl ללא גומייה - 5X3 בה בה באםםםם קאוובאנגה
GHD משקל גוף - 25X1
מתח - 12X5

אימון פגזי, מבסוט מהנורדיק קארל. ניהול העומסים מרגיש טוב, אהיה מעוניין לשבת לראות האם כדאי להיכנס שוב חזרה להתקדמות יותר רצינית ואיך לשלב את זה עם הגלישה. עם יד על הדופק בקיצור.
מחר נפח לקוואדס אדחוף כנראה בולגריאן להרבה חזרות.
סופ״ש הצגה ועל הדרך אאחל למכבי לזיין את האמא של הניס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/09/22

סקוואט - 117.5 שלושה סינגלים
115 2X2
100 5X1 pause
בולגריאן - 50 6X4
מילטרי פרס - 45 חמישה סינגלים
מתח - 18X2 armap
מחר, שלישי, רביעי, חמישי ושישי גולש, מחר ובשישי ים כנראה לייט ביותר אבל עדיין אצטרך לנהל את העומס השבועי היטב השבוע.
כנראה אכניס אימון בשלישי ובחמישי/שישי.
שבוע מבורך מלא בגלים דה בסט(יום רביייייעייי הגדול סוף סוף גל טיפה גבוה בארץ הזו).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/09/22

סקוואט - 110 3X3
100 5X2 עם פאוז
בולגריאן - 50 6X3
מתח+4 קילו - 12X3
מתיחות סוף אימון כהרגלי בקודש
לא התאמנתי שבוע, האמת שהרגיש מצוין פשוט.
שבוע שעבר ימי גלישה משני עד שישי פגז, בעיקר ברביעי.
השבוע בעה אתאמן עוד פעמיים. רביעי וחמישי גלים, מתלבט אם להתאמן בחמישי או בשישי. נראה כבר.
שבוע פגז לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/09/22

סקוואט - 110 3X5
בולגריאן - 45 6X4
מתח עם שש קילו - 10X4
כפי שרואים לא התאמנתי שבוע וחצי. האימון הלך מצוין אבל כן אני מרגיש שהתנועות מרגישות פחות טבעי. מחר אתאמן האמס וכתפיים, ובשישי אולי אשלים נפח שבועי לקוואדס באימון דומה לשל היום(רק פחות עצים, מן הסתם. אתייעץ עם המאמן).

שנה טובה ומבורכת לכולם.
ועל מזלנו - יום שלישי ערב כיפור גל חבל על הזמן(וביום הזה אגלוש). אממה, זה גולש לרביעי. באמת יופי, כיפור והגל פשוט בין האיכותיים שיהיו והיו בשנה הזו. ‍♂️‍♂️ מה כבר יש לעשות, אקווה שבשלישי יהיה בסדר.
אדחוף שבוע הבא אימונים בראשון, שני וכנראה בחמישי/שישי. אני באמת חייב קצת לחזור לאיזשהו סדר לינארי. כרגע אגב שוקל 62/3 על הרכב גוף די פנטסטי, הייתי בחורף 67-66 והירידה נראית יפה מאד. האמת שזה לא כל כך היה מתוכנן(דלקת מגבילה במפרק, הורדת נפח לפלג גוף העליון, הרבה גלישה שהתווספה לאורך תחילת הקיץ ועד עכשיו).
שנה טובה לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/09/22

דדליפט - 120 2X4
100 6X2
גוד מורנינג - 35 8X3
מילטרי פרס - 45 6X3
Nordic curl -
5X3
הרחקת כתפיים - 10 כל צד 8X3

שבור מהתחת(תרתי משמע) מהאימון של אתמול, כולל בארבע ראשי.
נקודות חשובות - כתפיים בדדליפט יותר להקפיד אחורה(נראה שהכיווץ שלי ב-120 חזרה שנייה פחות נשמר, ובמאה באיפשהו אזור החזרה השלישית רביעית גם הכתפיים אחורה וחזה נפתח נוטה פחות להרגיש טבעי). בכללי - פשוט כנראה לבצע עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד דדליפט.
דדליפט, בניגוד לסקוואט - לא ביצעתי שבועיים פלוס עד היום, אז הגיוני החוסר שימון הזה. בנוסף גם ככה לאימון השובר אתמול, אז אני לא באיזשהו ׳הלם׳.
אני מעוניין לשלב עוד וריאציה של חתירה(כנראה זה יהיה בארבל רואו באחיזת פטיש) וכנראה שבוע הבא חוזרים לבנץ׳(בשעה טובה).
ועדיין - לאט לאט. אעשה הכל כדי לנהל עומס יותר טוב על המפרקים.

מחר השלמת נפח לקוואדס(ואי אני כבר יודע איזה דומס מחכים לי בגב התחתון). הכל טוב, כנראה זה יהיה משקל קל באופן יחסי פשוט להרבה חזרות. סופ״ש קרנבל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית