הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב?

!Itzik1

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום,
הייתי בתהליך של חיטוב התחלתי במשקל משמעותי 124ק"ג היום אני שוקל 96ק"ג עדיין יש שומן ביטני בעיקר.

גובה 1.89
משקל 96
בן 29
היקף מותניים 100ס"מ
לפי מחשבונים כ-23% שומן

אני תוהה אם אני בשלב הזה צריך לעבור למסה או להמשיך בחיטוב בשילוב אימוני כח.

אני אוכל 1.8גרם חלבון לקילו
ושומר על מאזן קלורי שלילי של 300-500קלוריות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה בסדר עם איך שאתה נראה מבחינת חיטוב ? תתחיל מסה
אתה לא בסדר עם איך שאתה נראה מבחינת חיטוב ? תמשיך עד שתסתכל במראה ותהיה מבסוט
לא 😃
אבל המידע ברשת מבלבל..

בשלב המסה כולם מעלים שומן בטני ובכלל כחלק מעלייה במסה. אז אני תוהה מה הטעם להילחם כרגע על הבטן.

אבל לדעתי (הלא מקצועית) יש לי יותר מדי שומן כדי להתחיל מסה.
אני צריך לרדת מתחת ל-20%
אבל העדפתי לשמוע כאן דעות נוספות או אנשי מקצוע

לא 😃
אבל המידע ברשת מבלבל..

בשלב המסה כולם מעלים שומן בטני ובכלל כחלק מעלייה במסה. אז אני תוהה מה הטעם להילחם כרגע על הבטן.

אבל לדעתי (הלא מקצועית) יש לי יותר מדי שומן כדי להתחיל מסה.
אני צריך לרדת מתחת ל-20%
אבל העדפתי לשמוע כאן דעות נוספות או אנשי מקצוע
רוב החבר'ה כאן ימליצו לך לעשות חיטוב כי באמת אתה על אחוז שומן גבוה אבל אני אגיד לך את האמת, הכל בסוף החלטה שלך. אני חושב שאם אתה לא מרגיש בנוח עם עצמך מבחינת אחוז שומן אז תמשיך חיטוב פשוט.

• פותח/ת השרשור
תודה
רוב החבר'ה כאן ימליצו לך לעשות חיטוב כי באמת אתה על אחוז שומן גבוה אבל אני אגיד לך את האמת, הכל בסוף החלטה שלך. אני חושב שאם אתה לא מרגיש בנוח עם עצמך מבחינת אחוז שומן אז תמשיך חיטוב פשוט.

אבל לדעתי (הלא מקצועית)
אין מה להיות מקצועי, זה לא כן או לא, זה מה אתה מעדיף. כמו ששחר אמר, תחליט אם אתה מעדיף להשריר את עצמך על חשבון שיהיה לך כרס או הפוך. מה שכן, אם אתה באמת על 23% שומן (לא יודע מה זה המחשבונים האלה אבל אל תהיה בטוח בהם) נכנס גם השיקול הבריאותי. אז פשוט תחשוב מה אתה מעדיף, זה נטו בחירה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית