הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The bear WL

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
שלום חברים, מתרגש לרשום כאן הודעה האמת.. המקום שהכל התחיל 😃
בכל אופן, אני המון שנים מתאמן עם מוט נורא פשוט, פלטות ברזל, ולאחרונה התחלתי להוסיף לתוכנית הנפות, מה שדורש מוט נורמלי.

אני עדיין עושה סקוואטים,פרס ודדליפט בנוסף לסנאץ׳ ולקלין.

The bear WL bar יהיה בסדר?
יודע שיש אופציות טובות מזה שם בגולה אבל מעדיף לא להתעסק עם זה כרגע ולקחת משהו טוב שנמצא כבר בארץ.
אשמח לשמוע דעתכם, תודה.

יש לי מוט שלהם, אני ממש מרוצה.
השרוולים מסתובבים בקלות, שזה נוח לווייטליפטינג, אבל החיספוס לא משהו.

אבל בגדול מוט פצצה.

אני חושב שהתמורה לכסף שתקבל מהמוט הזה נמוכה מדי ולא שווה את זה. אני מתאמן עם המכון הזה במכון של הטכניון ולא ממש רואה יתרון שלו על פני המוטות הסיניים הפשוטים לטובת wl. לדעתי אם אתה רוצה להשקיע במוט טוב (בין אם לwl או לpl) או שתשקיע קצת יותר במוט טוב מחול כמו הצ'אן בר של רוג, או שחבל על הכסף שלך ועדיף לך כבר להישאר עם מוט ב500 שקל.

תודה רבה חברים, עזרתם לי מאוד.
אוותר עליו אם הknurling פסיבי מדי, ואבדוק אופציות אחרות.
אם אתה בתקציב מגביל הייתי מציע להסתכל על האוהיו באר ועל הצ'אן של רוג. החיסרון של האוהיו זה שאין חספוס מרכזי אז זה בעיה אם אתה רוצה להשתמש בו גם לסקוואט, החיסרון של הצ'אן שהוא פשוט יקר יותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בתקציב מגביל הייתי מציע להסתכל על האוהיו באר ועל הצ'אן של רוג. החיסרון של האוהיו זה שאין חספוס מרכזי אז זה בעיה אם אתה רוצה להשתמש בו גם לסקוואט, החיסרון של הצ'אן שהוא פשוט יקר יותר.

תודה רבה על המידע.
אני לא מעוניין להתעסק כרגע עם הזמנות של דבר כזה מחול, ייצא יקר מאוד אחרי מיסים.
ממה שקיים בשוק המקומי יש לך המלצה על משהו?
יש לי הצעה על again/faster team barbell 2.0 ב1000.
מכיר?

תודה רבה על המידע.
אני לא מעוניין להתעסק כרגע עם הזמנות של דבר כזה מחול, ייצא יקר מאוד אחרי מיסים.
ממה שקיים בשוק המקומי יש לך המלצה על משהו?
יש לי הצעה על again/faster team barbell 2.0 ב1000.
מכיר?
במוטות זה buy nice or buy twice. מוט של 1000 שקל ככל הנראה לא יחזיק מעמד יותר מדי וגם נותן הרבה פחות מאשר מוט ב2000-2500 שקל. לדעתי אם אתה לא משקיע במוט איכותי עדיף לקנות סתם זבל סיני ב500-600 שקל וזהו.

• פותח/ת השרשור
במוטות זה buy nice or buy twice. מוט של 1000 שקל ככל הנראה לא יחזיק מעמד יותר מדי וגם נותן הרבה פחות מאשר מוט ב2000-2500 שקל. לדעתי אם אתה לא משקיע במוט איכותי עדיף לקנות סתם זבל סיני ב500-600 שקל וזהו.

המחיר של הChan הוא 395$
המחיר של again/faster הוא 280$
לא הבדל בשמיים, יש על again faster ביקורות טובות הבעיה היא שהוא בלי central knurl אבל אפשר לאלתר משהו עם טייפ.

המחיר של הChan הוא 395$
המחיר של again/faster הוא 280$
לא הבדל בשמיים, יש על again faster ביקורות טובות הבעיה היא שהוא בלי central knurl אבל אפשר לאלתר משהו עם טייפ.
יצא לי להתאמן עם כמה מוטות שלהם, לא יודע אם אחד מהם היה הדגם הזה או לא אבל הם היו מזעזעים לסקוואט ובנץ'. הם הרבה יותר מדי גמישים ממה שהיית רוצה למוט all round שלי.

• פותח/ת השרשור
יצא לי להתאמן עם כמה מוטות שלהם, לא יודע אם אחד מהם היה הדגם הזה או לא אבל הם היו מזעזעים לסקוואט ובנץ'. הם הרבה יותר מדי גמישים ממה שהיית רוצה למוט all round שלי.

תודה רבה אחי

• פותח/ת השרשור
האם המוטות שנמכרים באביר ספורט ״York” הם באמת יורק?
שואל כי באתר של יורק הלוגו על השרוול לא קיים, קצוות השאפט(החלק העגול בכל צד) נראה אחרת לגמרי.
יש למישהו הבנה בנושא?

האם המוטות שנמכרים באביר ספורט ״York” הם באמת יורק?
שואל כי באתר של יורק הלוגו על השרוול לא קיים, קצוות השאפט(החלק העגול בכל צד) נראה אחרת לגמרי.
יש למישהו הבנה בנושא?
לא. יש יורק ברבל שזה הold school

וyork fitness שזה אלי אקפרס

• פותח/ת השרשור
מה לדעתך המוט המדובר?
הבחור טוען שהוא גם עם 22 מיסבים ודיברתי עם יורק היום והבחור אמר שאולי היה פעם, מה שקיים היום זה הכי הרבה 16(8 כל צד)

קבצים מצורפים

• A0E4DB50-94A0-4177-A84B-347E5D6C44D9.png
    A0E4DB50-94A0-4177-A84B-347E5D6C44D9.png
    KB 131.6 · צפיות: 44
מה לדעתך המוט המדובר?
הבחור טוען שהוא גם עם 22 מיסבים ודיברתי עם יורק היום והבחור אמר שאולי היה פעם, מה שקיים היום זה הכי הרבה 16(8 כל צד)
שמסבים לא מעניין בכלל, אלא אחידות סיבוב.

וזה שתפסת אותו על שקר ככל הנראה מדליק נורה אדומה מלקנות את המוט הזה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז קניתי איזה מוט זול ב600 שקל כי זה מה שאני יכול כרגע.. המוט הגיע(חדש) והשרוולים לא מסתובבים באופן אחיד, צד אחד יותר מחזיק את הסיבוב יותר זמן, או שאבקש החלפה או שיש דרך אחרת לפתור את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית