הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
אז בשבוע 4-5 בודקים בעצם כמה התקדמנו?
כלומר משקלים חדשים?
ואז מהם עושים שוב 5/3/1?
עושים 3 שבועות שבהם מגיעים לחזרה אחת (אפשר יותר אם רוצים ומצליחים) עם 95% מהמשקל (ה100% זה 90% מתוך ה1rm( ואז שבוע דילואוד. חודש אחרי זה אתה מוסיף 2.5 ל1rm בלחיצות ו2.5-5 לפלג גוף תחתון. כמובן שאתה יכול לעצור אחרי חודש אחד, אבל לדעתי זה מיותר לעשות את החודש הזה אם ככה.
@StrongEnough מה אתה אומר על לוותר על הדילואוד בחודש הראשון?

עושים 3 שבועות שבהם מגיעים לחזרה אחת (אפשר יותר אם רוצים ומצליחים) עם 95% מהמשקל (ה100% זה 90% מתוך ה1rm( ואז שבוע דילואוד. חודש אחרי זה אתה מוסיף 2.5 ל1rm בלחיצות ו2.5-5 לפלג גוף תחתון. כמובן שאתה יכול לעצור אחרי חודש אחד, אבל לדעתי זה מיותר לעשות את החודש הזה אם ככה.
@StrongEnough מה אתה אומר על לוותר על הדילואוד בחודש הראשון?

אתה יכול לוותר על דילואוד גם לאורך שנה שלמה אם אתה יודע מה אתה עושה. וכאם אני הייתי מריץ 531 אני הייתי שואף בסט של הפלוס לתת סביב הכפול חזרות ממה שהפלוס אומר. אם זה יהיה כבד מידי זה לא יעבוד.

אם זה יהיה כבד מידי זה לא יעבוד.
לא הבנתי, אתה אומר שאם לא מצליחים לעשות כפול מהמספר שכתוב התוכנית לא עבדה, או שהתכוונת למשהו אחר?

לא הבנתי, אתה אומר שאם לא מצליחים לעשות כפול מהמספר שכתוב התוכנית לא עבדה, או שהתכוונת למשהו אחר?

הייתי משתמש תמיד לעבוד במשקל נמוך כדי שבשבוע של ה5 תגיע ל8 לפחות, ב3 ל6 וב1 ל4-5. כשאני לא מצליח, הייתי עושה ריסט של 2-3 סבבים. מן הסתם שאם תתקדם המון סבבים זה יקרה, אבל אז זה זמן טוב לדילואוד. לדוגמא אסטרטגיה של 4 סבבים קדימה 2 אחורה זה משהו שיכול לעבוד.

העניין ב531 שהיא מאוד מגוונת ואלף ואחד אופציות אז כן צריך הבנה בסיסית של איך דברים עובדים כי זה פחות טמפלייט שאתה מקבל מא עד ת.

הייתי משתמש תמיד לעבוד במשקל נמוך כדי שבשבוע של ה5 תגיע ל8 לפחות, ב3 ל6 וב1 ל4-5. כשאני לא מצליח, הייתי עושה ריסט של 2-3 סבבים. מן הסתם שאם תתקדם המון סבבים זה יקרה, אבל אז זה זמן טוב לדילואוד. לדוגמא אסטרטגיה של 4 סבבים קדימה 2 אחורה זה משהו שיכול לעבוד
נשמע שזה איטי בצורה ממש מוגזמת. למה לא פשוט לעשות ריסט כשאני לא מצליח לעשות פלוס?
העניין ב531 שהיא מאוד מגוונת ואלף ואחד אופציות אז כן צריך הבנה בסיסית של איך דברים עובדים כי זה פחות טמפלייט שאתה מקבל מא עד ת.
מגוונת מאוד. אבל אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך, אתה מדבר על דברים ספציפיים שצריך לדעת או שבכללי הבנה בסיסית באימונים? כמובן שאין לי את כל הידע, ואני אשמח ללמוד מה שאפשר.

אם הגעת למצב שאתה לא מצליח לעשות + אתה לדעתי עובד כבד מידי וזה לא נותן יותר מידי. אני מעדיף לשבור שיאים לחזרות ולהשאיר משהו בטנק אבל זאת דעתי.

ולא אני לא מדבר על דברים ספציפיים, אני מדבר באופן כללי שהתכנית מאוד גמישה ומי שלא ממש מבין למה דברים עובדים יכול טיפה להסתבך במיוחד אם תנסה שהכל בתוכנית יהיה סימטרי, כי באימונים דברים לא כל כך סימטרים לפעמים.

טוב אז אשתף פה את המחשבות על העתיד הקרוב, זה בעיקר בשביל לסדר לעצמי אותן בראש.
כרגע אמשיך עוד קצת אימונים בss ואז כנראה אעבור תוכנית.
יש לי כרגע לפי התכנון כמה חודשים, כמעט שנה, להשקיע בפאוורליפטינג, ואז תהיה הפסקה ארוכה. בחודשים האלה אני רוצה להגיע לתוצאות יפות, נניח 150 סקוואט, 170 דדליפט, 110 בנץ, 65 פרס (ריאלי לדעתכם?).
אם אלך על פאוורבילדינג אעשה 5/3/1. הבעיה זה שההתקדמות מאוד איטית.
אולי בשביל התקדמות יותר מהירה אעשה טקסס, אבל זה די לוותר על החלק של הבילדינג (הפאוור יותר חשוב).
עוד אפשרות זה אולי לנסות להרכיב תוכנית בעצמי, אבל אני חושב שזה ייקח לי יותר מידי זמן של ניסוי וטעייה שחבל להשקיע בו כרגע.
אני חושב שבסוף אלך על טקסס, אבל נראה.

OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 12/12/21

סופסוף. זה קרה.

סקוואט 102.5 3×5! אחרי פעמיים שנכשלתי עם זה, סופסוף שברתי שיא! מקווה להמשיך לרכב על שיאים חדשים.

בנץ 72.5 3×5 אחלה. סט אחרון טכניקה לא הכי טובה, אבל מספיק טובה.

דדליפט 105 1×5! עוד שבירת שיא! הרחבתי קצת את העמידה לרוחב כתפיים, ועברתי לאחיזה משולבת (כל אימון מתכוון להחליף יד).

בכללי שברתי שיא בסקוואט, ובתוכנית ספציפית 3 שיאים באותו אימון, אימון מטורף!

ריצה 1.1 קמ מהירות 9 המכשיר נכבה פעמיים, התייאשתי ויצאתי, יצא שרצתי בערך 500 מטר. בדרך החוצה הסתבר שזה בעיה במכשיר, ולא שאני לא יודע לתפעל אותו, וכנראה שרק במכשיר הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

סחטיין!
עבודה יפה

• אהבתי
Reactions: OYP
פשששש כל הכבוד על השיאים, מעולה 🙌👏👏👏
הערה לגבי הריצה, לדעתי זה לא רעיון טוב לשלב ריצות ב SS, אתה עושה סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע ושואף לשבור שיאים כל אימון, לרגליים מספיק קשה להתאושש גם בלי ריצות.
אם אלך על פאוורבילדינג אעשה 5/3/1. הבעיה זה שההתקדמות מאוד איטית.
ההתקדמות כביכול איטית אבל אתה יכול לשבור שיאים גם כל אימון לחזרות.
ה"בעיה" בתכנית זה שיש אינספור אפשרויות לתכנן אותה, יש לך את הבסיס שזה הסטים של ה 531 ומשם אתה בעיקרון חופשי לתכנן את עבודת העזר איך שבא לך, לכן זה דורש תכנון וכנראה גם ניסוי וטעיה.

פשששש כל הכבוד על השיאים, מעולה 🙌👏👏👏
תודה רבה!
הערה לגבי הריצה, לדעתי זה לא רעיון טוב לשלב ריצות ב SS, אתה עושה סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע ושואף לשבור שיאים כל אימון, לרגליים מספיק קשה להתאושש גם בלי ריצות.
כן, זה לא אידיאלי, אבל אני צריך לרוץ. ובכל מקרה כרגע הריצות שלי עדיין מאוד מאוד קלות ולא מאתגרות אותי בכלל, 1.1 קמ קצב 9 זה כלום בשבילי, אז אני לא חושב שבינתיים זה קריטי.
ההתקדמות כביכול איטית אבל אתה יכול לשבור שיאים גם כל אימון לחזרות.
ה"בעיה" בתכנית זה שיש אינספור אפשרויות לתכנן אותה, יש לך את הבסיס שזה הסטים של ה 531 ומשם אתה בעיקרון חופשי לתכנן את עבודת העזר איך שבא לך, לכן זה דורש תכנון וכנראה גם ניסוי וטעיה
הקטע זה שכרגע יש לי כמה חודשים להתאמן, ואז אני אצטרך לצאת להפסקה קצת ארוכה מאימוני כוח, אז אני רוצה להתקדם כמה שיותר מהר. אני חושב שאלך על תוכנית עם התקדמות שבועית בסוף.

אל תספר לה חח 😃
מחר מנוחה,או בנץ?

• אהבתי
אל תספר לה חח 😃
חחחחח
מחר מנוחה,או בנץ?
אני עדיין בss, אז מחר קצת עבודה פיזית עזרה לחבר, ועוד יומיים בנץ. מקווה שזה שאני מתאמן היום וסוחב כבד מחר לא יזיק לאימון עוד יומיים...
הסתבר שהכשל היה בחמישי (בסט האחרון, שכחתי לציין)
טוב, מחר אימון כרגיל כבר לא יהיה
עובדים קשה היום. מחר אימון עם 50% מהמשקל לכל התרגילים, ובראשון חוזרים כרגיל.

מטאל מחייה את הנפש בלי קשר 😉
מה אתה שומע באימונים, ובכלל?

• אהבתי
מטאל מחייה את הנפש בלי קשר 😉
חד משמעית.
אתה שומע באימונים, ובכלל?
בכללי אני שומע מלא אומנים, מעידן חביב, דרך אביב גפן והיהודים, ועד avenged sevenfold. בגדול כל פופ, רוק ישראלי (לא של חנויות נעליים כמו נועה קירל וכאלה, יותר עידן חביב וכאלה), וקצת רוק לועזי. פעם ב זורם לי לשמוע מטאל גם סתם ככה באמצע היום.
באימונים תמיד מטאל (לועזי, כי אין איכותיים בעברית לצערי), וזה משתנה לפי תקופות. כרגע אני יותר שומע arch enemy וslayer ואומנים אחרים שומע בקטנה.
מה אתה שומע?

ככה סתם פתאום החלטת על אימון קליל?
כאילו זה לא אמור להיות,באיזה נקודה מסודרת שהיא?

חוץ מזה אני מוריד תכובע!

• אהבתי
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית