הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
בסקואט אם הצלחת חמישיות בשני סטים ובשלישי רק שתי חזרות ונכשלת בשלישית לדעתי זה או בגלל שלא נחת מספיק בין הסטים או כשל טכני, אחרת לא נראה לי הגיוני שהכוח יורד ברמה כזאת מסט לסט.
תודה, עודדת אותי. אימון הבא אעשה אותו משקל עם כוחות מחודשים מההודעה שלך. לא ידעתי שזה עובד ככה.
אבל מה עם סרטונים
אני לא מעלה לפה את הסרטונים שאת אוהבת

תעשה סט כבד ועוד שני סטים קלים יותר ותתחיל לאט לאט להעביר את עצמך להתקדמות שבועית עם יותר נפח ופחות עצימות.

תעשה סט כבד ועוד שני סטים קלים יותר ותתחיל לאט לאט להעביר את עצמך להתקדמות שבועית עם יותר נפח ופחות עצימות.
אתה אומר שכדאי לי לעבור תוכנית כאילו? חשבתי שאתה חסיד של ריפטו

כן אבל מה הקשר? זה לא עובד לנצח ואני גם חסיד של לא לדפוק את הראש בקיר בשביל לסחוט עוד 2.5 ק"ג.
אז אתה אומר שאני מוכן כבר ממש לעבור לתוכנית שונה, או לעשות איזה שינוי קטן בנפח?

תלוי מה זה מבחינתך תוכנית שונה. אני כמעט אף פעם לא משנה דברים דראסטיים ופשוט עושה כל פעם שינוי קטן כדי להמשיך לגרום להתקדמות. בהסתכלות על טווח ארוך זה יראה כמו תוכנית שונה, בטווח קצר זה נראה כמעט אותו הדבר.

תלוי מה זה מבחינתך תוכנית שונה. אני כמעט אף פעם לא משנה דברים דראסטיים ופשוט עושה כל פעם שינוי קטן כדי להמשיך לגרום להתקדמות. בהסתכלות על טווח ארוך זה יראה כמו תוכנית שונה, בטווח קצר זה נראה כמעט אותו הדבר.
5/3/1, להפוך לקצת פאוורבילדינג

בוא להיות חבר של היפרבן 😃
סופרים עד 3
כייף חיים

• אהבתי
Reactions: OYP
עוד לא הגעתי לרמה של הפבורן חח
אבל חד משמעית בעתיד אעשה אותה
למה איזה רמה אני? כולם פה הרבה יותר מקצוענים
אם תסכל על פוסטים שלי,נניח לפני חצי שנה תראה שיריתי לכל כיון..
עד שמצאתי משו שאפשרי להתמיד בו(לבנתיים)
היפרבן=התקדמות איטית איטית

• אהבתי
למה איזה רמה אני? כולם פה הרבה יותר מקצוענים
אם תסכל על פוסטים שלי,נניח לפני חצי שנה תראה שיריתי לכל כיון..
עד שמצאתי משו שאפשרי להתמיד בו(לבנתיים)
היפרבן=התקדמות איטית איטית
125 קילו בנץ שלך מול 70 קילו בנץ שלי, אנחנו לא אותה רמה בכלל. יש לך לחיצה ברמה גבוהה, אני פשוט לא צריך את כל ההתשה הזאת בשביל להוסיף 2.5 קילו בחודש, אתה כבר כן.

תראה,אנחנו תמיד נסתכל על עצמנו אל מול האחרים.
אבל לא נשכח שכולם התחילו ממעט והגיעו לאן שהגיעו.
הכל עניין של שאיפה,ותכנון התקדמות..
אני סומך עליך 🙌

• אהבתי
שמח לקבל אישור ממך חח
אז אני אתן עוד כמה אימונים בss, וכנראה שבקרוב אעבור ל5/3/1:s29:

לא יודע אם זה אישור. פשוט אין משהו אחד שעובד, יש אלף אופציות ויש מצב שזה כן יעבוד. בכל מקרה תנסה להבין מה לא עובד ולשנות אותו ולא לקפוץ מטמפלייט לטמפלייט.

לא יודע אם זה אישור. פשוט אין משהו אחד שעובד, יש אלף אופציות ויש מצב שזה כן יעבוד. בכל מקרה תנסה להבין מה לא עובד ולשנות אותו ולא לקפוץ מטמפלייט לטמפלייט.
התכוונתי אישור בזה שאני כבר ממש מוכן לעבור הלאה מss לתוכנית מאוד שונה, וגם שאתה חושב ש5/3/1 זאת אופציה בסדר.

התכוונתי אישור בזה שאני כבר ממש מוכן לעבור הלאה מss לתוכנית מאוד שונה, וגם שאתה חושב ש5/3/1 זאת אופציה בסדר.
סתם לידע כללי
איך 5,3,1 עובדת?

סתם לידע כללי
איך 5,3,1 עובדת?
יש לך 4 ימים: סקוואט, בנץ, דדליפט, פרס. יש לך 4 שבועות: 65%, 70%, 75%, 40%. כל שבוע אתה עושה 4 אימונים עם תרגיל בסיס אחד ומרים איתו 3 סטים, כשהסט הראשון עם האחוז שכתבתי ואז אתה מוסיף לו 10% ולשלישי עוד 10%. שבוע ראשון אתה עושה לכל הסטים 5 חזרות, שבוע שני 3 חזרות, שבוע שלישי 5,3,1 חזרות, ושבוע רביעי 5. זאת התוכנית בגדול, את שאר הפרטים שהם יותר משתנים לפי הצורך והרצון צריך ממש לפרט.

יש לך 4 ימים: סקוואט, בנץ, דדליפט, פרס. יש לך 4 שבועות: 65%, 70%, 75%, 40%. כל שבוע אתה עושה 4 אימונים עם תרגיל בסיס אחד ומרים איתו 3 סטים, כשהסט הראשון עם האחוז שכתבתי ואז אתה מוסיף לו 10% ולשלישי עוד 10%. שבוע ראשון אתה עושה לכל הסטים 5 חזרות, שבוע שני 3 חזרות, שבוע שלישי 5,3,1 חזרות, ושבוע רביעי 5. זאת התוכנית בגדול, את שאר הפרטים שהם יותר משתנים לפי הצורך והרצון צריך ממש לפרט.
אז בשבוע 4-5 בודקים בעצם כמה התקדמנו?
כלומר משקלים חדשים?
ואז מהם עושים שוב 5/3/1?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית