הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 02/06/22

אימון בוקר, תחילת האימון הייתה לי בחילה נוראית, ובחימום של הסקוואט כמעט הקאתי. בסט האחרון של החימום כבר היה יותר טוב, ושרדתי את האימון בשביל לספר.

סקוואט 117.5 1×1, 112.5 2×3

פאוז דדליפט 85 5×5

קרא את שאר עדכון הלוג...
שכחתי לציין שהתעצלתי לשים מגנזיום בדדליפט

עדכון לוג: 05/06/22

פרס 57.5 1×1, 55 2×3 הסינגל היה כבד מאוד אבל לא מעייף בכלל, כמו פעם שעברה. הטריפלים מצויינים, קשים, אבל מצויינים.

בנץ 70 5×5
כבר לא משחק ילדים, היה קשה. סט אחרון כבר התחלתי לאבד לג דרייב, אבל בגלל הפער בקושי בין הרביעי לחמישי אני מאמין שאם הייתי נח יותר היה יותר טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/06/22

בנץ 82.5 1×1, 77.5 2×3 PR אני לא יודע למה, אבל משום מה ההוצאה מהראק הייתה ממש קשה, בשלושת הסטים. דווקא הסטים עצמם היו ממש אחלה.

פרס 47.5 5×5

פין פרס 52.5 3×5 PR
כשל בסט הראשון בחזרה האחרונה, אחזור על המשקל שבוע הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/06/22

בנץ 87.5 1×1, 82.5 2×3 PR הסטים עצמם היו קשים, אבל לא ברמה של RPE10. לעומת זאת בקושי הצלחתי להוציא את המוט מהראק. לצערי אאלץ לבקש עזרה מאחרים:(

פרס 50 5×5 PR אחד השיאים המשמעותיים בשבילי.

פין פרס 52.5 3×5 PR

ביי ביי פין פרס

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן..
אתה מוסיף 20,20 ישירות??
מדהים בעניי
האמת שחימום עושה די לפי ההרגשה. לפעמים אני מרגיש שצריך יותר, לפעמים בא כבר "חם" אז עושה פחות.
היום לדוגמא היה 60, 100, 120, 140 סט עבודה. חזרות אני לא זוכר בדיוק כמה, התחיל מאיזה 5 וה120 היה לסינגל.
לפעמים אני מרגיש שצריך יותר, לפעמים פחות, המינימום שלי זה סט עבודה פחות 40 קילו, סט עבודה פחות 20 קילו, ואז סט עבודה.

איך נראה חימום שלך לדדליפט?

איך נראה חימום שלך לדדליפט?
סיפור מהפטרה 😃
*ציוד לא מקצועי

מתיחות/סיבובי רגליים וכו
גמישות עם מקל מטאטא
מוט ריק(עובד על התנועה)
20 כל צד כפול 15-20 חזרות
מעלה ב10 ואז 7.5 ואז 5 ואז 2.5
והחזרות יורדות
עד לעבודה 3x5

• אהבתי
Reactions: OYP
סיפור מהפטרה 😃
*ציוד לא מקצועי

מתיחות/סיבובי רגליים וכו
גמישות עם מקל מטאטא
מוט ריק(עובד על התנועה)
20 כל צד כפול 15-20 חזרות
מעלה ב10 ואז 7.5 ואז 5 ואז 2.5
והחזרות יורדות
עד לעבודה 3x5

האמת, שזה נראה חימום טיפה קשה ,עדיין לא ראיתי מישהו שמתחמם עם 60 ל15-20 חזרות,אתה לא מנסה להיגמר בחימום,רק להכין את הגוף למשקלים הכבדים בלי לפגוע בביצועים,אתה לא מרגיש מעט מותש בחימום?

האמת, שזה נראה חימום טיפה קשה ,עדיין לא ראיתי מישהו שמתחמם עם 60 ל15-20 חזרות,אתה לא מנסה להיגמר בחימום,רק להכין את הגוף למשקלים הכבדים בלי לפגוע בביצועים,אתה לא מרגיש מעט מותש בחימום?
המוט הלא מקצועי שוקל 10 +-
אז זה יוצא ממש קליל..
אני גם לא מדליק מיזוג/מאוורר,עד אשר מתחיל קצת להזיע.
כמו רכב ישן אני,חייב להשאיר מונע קצת עד שמתחיל נסיעה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית