הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Destroy The Opposition - Operation Jacked & Juicy [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Black Beard of Death עדכן/ה את הלוג ״Destroy The Opposition - Operation Jacked & Juicy״:

Operation J&J - W2D3

Dead Bench - 75x5x5
Paused Spoto Bench - 75x3x8
Shoulder press 14kg X lateral raises 8kg superset - 3x15
Paused Dumbell floor press 20kg X dumbell flys 10 kg - 3x15
Reverse flys - 10x3x20
Incline Bicep curls - 8x3x20

קרא את שאר עדכון הלוג...
עדיין הכי חלש בפוקוס קלאן 😭

באיזה מכון זה יא חתכ'ת מניאק
אני מאמין שאם בחרת להשתמש במאמן והוא כותב לך תכנית מסויימת המחויבות שלך כמתאמן היא לעשות הכל כדי לעמוד במה שהוא כתב לך.
מתי FE יכתוב לי גם אימונים? עד מתי טקסס מת'וד
האמת, הלוואי שהיו לי משאבים לאימונים כאלה. נראה מעניין הלוג. אני בינתיים עושה טקסס בסופר סטים בשביל לברוח מהר מהאימון
למזלי אין לי כאלו
שווארמיות ברמאללה זה האם האב הבן של חיי החברה, על מה אתה מדבר יא עמי
בעיקר יורדים
אם רק הייתי יודע שאתה הבחור הכי מיני בכפר אברהם, ומקשר את זה לשאלות הקינקיות "האם לשים רק את הקצה בפנים, נחשב איבוד בתולין?" אולי הייתי מקשיב מרחוק
*האם זה לא יפגע בהתקדמות בבנץ?
לחזק שרירים בזוויות אחרות, ולהוסיף מסת שריר בצורות שמעמיסות עליך פחות (קבוצות שריר קטנות יותר), הולך רק לעזור לך.
כל דבר שאתה מחזק, תורם בסופו של דבר. ואתה עושה משהו מאוד גנרי, לא משחק כדורגל בשביל לזחק את הסקוואט. לא חושב שזאת פרספקטיבה הגיונית להניח שאתה אמור לעשות רק תרגילים תחרותיים
״כל הסמוי יש בוא מן הברכה״
במקור המשפט הוא - "אין הברכה שורה, אלא בדבר הסמוי מן העין" זה מהתלמוד
לא מעגל ל160
כששילמת אצלי בקופה ברמי לוי גם לא רצית לעגל לטובה בשביל עמותת "יא בויה בוא תתרום", אז על מי אתה בא

באיזה מכון זה יא חתכ'ת מניאק
זה בג'וליס. יש פה הכל - מוט טקסס דדליפט, מוט סקוואט, אמריקן ברבל פאוורבאר, עוד איזה כמה ספשלטי בארז, כלוב מסיבי עם ספה תחרותית, פלטות איבנקו תחרויות ופלטות איבנקו מברזל. המכונות גם אחלה. מדי פעם עולה לצפון ועל הדרך מתאמן שם עם אפריים.
מתי FE יכתוב לי גם אימונים?
מתי שתרצה נראה לי:sarcastic:
אין משאבים מפאת חוסר זמן? כי האימונים שלי בדרך כלל עומדים על שעה וחצי.
לחזק שרירים בזוויות אחרות, ולהוסיף מסת שריר בצורות שמעמיסות עליך פחות (קבוצות שריר קטנות יותר), הולך רק לעזור לך.
כל דבר שאתה מחזק, תורם בסופו של דבר. ואתה עושה משהו מאוד גנרי, לא משחק כדורגל בשביל לזחק את הסקוואט. לא חושב שזאת פרספקטיבה הגיונית להניח שאתה אמור לעשות רק תרגילים תחרותיים
בדיוק, זה אוף-סיזן כרגע. בעיקר זמן ל'כיף' ולבנות בייס.
לקראת דצמבר הכל כבר יהיה יותר ממוקד.

סתם עדכון כללי לגבי החיטוב שאין ממש סיבה להכניס במערכת העדכונים.
המשקל גוף תקוע כבר שבועיים בין 82-83.
מצד אחד אני כן מתחטב וויזואלית ומצד שני אני חושב אולי להגיע ל78 ק"ג כדי שאוכל לאכול כל הדרך (בצורה חכמה עד 90 שוב).
הסיבה היחידה שאני לא מקזז כרגע פחמימה או שומן זה בגלל שהשעות אכילה שלי לא עקביות ויכול להיות שאני לאט לאט יורד במשקל אבל זה לא בא לידי ביטוי כי אני אוכל ממש לפני השינה ובדרך כלל אין לי שירותים בבוקר.
אחכה עוד שבוע בערך ואחליט משם מה לעשות.

אין משאבים מפאת חוסר זמן? כי האימונים שלי בדרך כלל עומדים על שעה וחצ
בדכ אני שעה במכון כולל מקלחת. גם עם האוכל קשה לי (גם התעסקות וגם יקר להגיע לכמות החלבון כשאין זמן לבשל).
ואסור לי להיות לא אנרגטי כי אז אין לי כוח ללמוד. לכן גם שיניתי את החלוקה של האימונים. נניח עכשיו אני עושה סקוואט ופרס,
במקום סקוואט ובנצ', כי זה פשוט אובר קיל על הגוף ואני הייתי יומיים גמור מזה.

זה קשור לעומס הנפשי כנראה בתואר, שקשה לתת הכל גם וגם. בטח כשאין לי תמיד מספיק חלבון ושינה לתת
ביטוי כי אני אוכל ממש לפני השינה ובדרך כלל אין לי שירותים בבוקר.
אם מדובר בצורך בפדיון שבויים (ג'וליס?) הייתי משתמש במיומנויות של @nlr666

בדכ אני שעה במכון כולל מקלחת. גם עם האוכל קשה לי (גם התעסקות וגם יקר להגיע לכמות החלבון כשאין זמן לבשל).
ואסור לי להיות לא אנרגטי כי אז אין לי כוח ללמוד. לכן גם שיניתי את החלוקה של האימונים. נניח עכשיו אני עושה סקוואט ופרס,
במקום סקוואט ובנצ', כי זה פשוט אובר קיל על הגוף ואני הייתי יומיים גמור מזה.

זה קשור לעומס הנפשי כנראה בתואר, שקשה לתת הכל גם וגם. בטח כשאין לי תמיד מספיק חלבון ושינה לתת
אה, אז ההפרש זמן משמעותי..
לגבי אוכל, חשבת להכין מקורות חלבון כמו עוף/בשר/דג לכל השבוע ופשוט להקפיא במנות ואז להשתמש בזה במהלך השבוע? זה מאוד מקל.
לגבי חוסר אנרגטיות זה לא משהו שאני חווה בכלל ואומנם אני לא עושה סקוואט ובנץ או סקוואט ופרס באותו אימון אבל האימונים שלי רוב הזמן עמוסים בנפח.
אם מדובר בצורך בפדיון שבויים (ג'וליס?) הייתי משתמש במיומנויות של @nlr666

עזוב אותך, 5 דקות והוא עובר אסימילציה לאוכלוסיה בכפר

גם אחרי כל השנים/תחריות שחוויתה,עדין אתה מרגיש,שיש אימונים ״שסוחטים״ אותך?
זה מופלא בעייני!
כמה הכרת הגוף! יוצא מן הכלל

גם אחרי כל השנים/תחריות שחוויתה,עדין אתה מרגיש,שיש אימונים ״שסוחטים״ אותך?
זה מופלא בעייני!
כמה הכרת הגוף! יוצא מן הכלל
אימוני פאוורליפטינג/באדיבילדינג לא ממש מתישים, הם כן סוחטים ממך קצת כוח ואנרגיה במיוחד בסיום בלוקים קשים, אבל אם אני משווה את זה לתקופה שהיו לי 8-9 אימוני גראפלינג/היאבקות חופשית בשבוע לפני תחרות + חיתוך במשקל כדי להכנס בקטגוריה זה כלום.

לגבי אוכל, חשבת להכין מקורות חלבון כמו עוף/בשר/דג לכל השבוע ופשוט להקפיא במנות ואז להשתמש בזה במהלך השבוע? זה מאוד מקל.
כן לאחרונה חשבתי להכין שניצלים בתנור לכמה ימים. גם יהיה זול יותר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית