הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות למזון לצד שייק חלבון ב-250 קלוריות

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
אני מחפש המלצות טובות למאכלים שאפשר לאכול לצד שייק חלבון מבוסס מים ב-250 קלוריות בלי הרבה חלבון לארוחת בוקר לאחר אימון כוח+10 ק"מ.

• פותח/ת השרשור
לשים בקערה שיבולת שועל סקופ אבקת חלבון מים חמים ולערבב הכל (אפשר גם כפית חמאת בוטנים למי שרוצה עוד קצת קלוריות)
כמה מים חמים על סקופ אחד?
תודה רבה! אני מחפש יותר דברים שאני יכול לאכול בדרך לעבודה עם השייקר.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מנסה להכניס? פחמימות? שומן?
אם זה פחמימות אז שתי בננות זה בערך 200-220 קלוריות, אפשר גם בננה וכמה תמרים.

אם זה שומן אז אגוזי מלך אחלה רעיון.
פחמימות ולא שייק. משהו לצד השייק.

הכי טוב בתכלס פירות עם עדיפות ללא נוזליים מידי.
יש את האופציה של דגנים או קרקרים אבל לא מכיר המלצה על משהו איכותי

• פותח/ת השרשור
קודם כל נכון אתה עושה שאתה מתמקד בפחמימה דווקא,
אתה יכול לעשות איזה סנדוויץ עם ריבה / גרנולה / קורנפלקס / חטיף אנרגיה / קינדר בואנו.

בהצלחה

מה לגבי פיתת כוסמין 99 עם כף חמאת בוטנים או לחמנייה לבנה ריקה? בנוסף אתה מכיר חטיפי אנרגיה (לא חלבון) כשרים עם ערכים טובים - שמומלצים (כתוספת פחמימתית לשייק חלבון לאחר אימון עצים)?

מה לגבי פיתת כוסמין 99 עם כף חמאת בוטנים או לחמנייה לבנה ריקה? בנוסף אתה מכיר חטיפי אנרגיה (לא חלבון) כשרים עם ערכים טובים - שמומלצים (כתוספת פחמימתית לשייק חלבון לאחר אימון עצים)?

קח רעיונות מפה,
אינדקס גליקמי - טבלת ערך גליקמי של מזונות - EatWell

אישית הייתי מעדיף לאכול פחמימות פשוטות וזמינות ישר אחרי אימון ואת שאר הפחמימות
במהלך היום אעדיף כאלה עם ערך גליקמי יחסית נמוך (עד 70) - אם כי זו לא תורה מסיני.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאיזו סיבה? זמינות מהירה לאחר אימון ביחד עם החלבון?

כבר עלתה פה סקירה על העניין של שילוב חלבון עם פחמימה אתה מוזמן להריץ חיפוש, בקיצור - לא משמעותי.

מדייק את התשובה הקודמות,
דווקא ישר אחרי אימון העדיפות לאכול פחמימה יותר פשוטה וזמינה (גם לפני האימון) ובשאר הארוחות אעדיף להיצמד לערך גליקמי נמוך
גם כי לרוב מדובר במזונות בעלי דחיסות קלורית נמוכה יחסית / תכולת ויטמינים ורמות שובע גבוהות יותר.

• פותח/ת השרשור
כבר עלתה פה סקירה על העניין של שילוב חלבון עם פחמימה אתה מוזמן להריץ חיפוש, בקיצור - לא משמעותי.

מדייק את התשובה הקודמות,
דווקא ישר אחרי אימון העדיפות לאכול פחמימה יותר פשוטה וזמינה (גם לפני האימון) ובשאר הארוחות אעדיף להיצמד לערך גליקמי נמוך
גם כי לרוב מדובר במזונות בעלי דחיסות קלורית נמוכה יחסית / תכולת ויטמינים ורמות שובע גבוהות יותר.
אז אינדקס גבוה מ70 לא? אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
לשים בקערה שיבולת שועל סקופ אבקת חלבון מים חמים ולערבב הכל (אפשר גם כפית חמאת בוטנים למי שרוצה עוד קצת קלוריות)
ככה אתה מכין? פשוט לערבב את הכל בקערה? זה טעים?

ככה אתה מכין? פשוט לערבב את הכל בקערה? זה טעים?
זה אחלה של דייסה אני שם את זה עם סקופ בטעם שוקולוד כפית חמאת בוטנים וחותך בננה גם ושם מעל
את המים אתה פשוט מוסיף ומערבב תוך כדי עד שאתה מגיע למרקם שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
פתחתי פעם אשכול עם כל מיני רעיונות לארוחות במסה, בין היתר עם שייק חלבון - אחר - ריכוז ארוחות מומלצות למסה.

תודה רבה!

איך בדיוק מכינים את זה?

300 מ"ל חלב 3%, 150 גרם שיבלות שועל וסקופ חלבון(ארוחת בוקר הנצחית שלי במסה).
ערכים - 115 פחמימה, 60 חלבון(מתוכם 35 מלא), 20 גרם שומן. סה"כ כמעט 900 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית