נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
אני מחפש המלצות טובות למאכלים שאפשר לאכול לצד שייק חלבון מבוסס מים ב-250 קלוריות בלי הרבה חלבון לארוחת בוקר לאחר אימון כוח+10 ק"מ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה מים חמים על סקופ אחד?לשים בקערה שיבולת שועל סקופ אבקת חלבון מים חמים ולערבב הכל (אפשר גם כפית חמאת בוטנים למי שרוצה עוד קצת קלוריות)
פחמימות ולא שייק. משהו לצד השייק.מה אתה מנסה להכניס? פחמימות? שומן?
אם זה פחמימות אז שתי בננות זה בערך 200-220 קלוריות, אפשר גם בננה וכמה תמרים.
אם זה שומן אז אגוזי מלך אחלה רעיון.
קודם כל נכון אתה עושה שאתה מתמקד בפחמימה דווקא,
אתה יכול לעשות איזה סנדוויץ עם ריבה / גרנולה / קורנפלקס / חטיף אנרגיה / קינדר בואנו.
בהצלחה
מה לגבי פיתת כוסמין 99 עם כף חמאת בוטנים או לחמנייה לבנה ריקה? בנוסף אתה מכיר חטיפי אנרגיה (לא חלבון) כשרים עם ערכים טובים - שמומלצים (כתוספת פחמימתית לשייק חלבון לאחר אימון עצים)?
מאיזו סיבה? זמינות מהירה לאחר אימון ביחד עם החלבון?קח רעיונות מפה,
אינדקס גליקמי - טבלת ערך גליקמי של מזונות - EatWell
אישית הייתי מעדיף לאכול פחמימות עם ערך גליקמי יחסית נמוך (עד 70) - אם כי זו לא תורה מסיני.
מאיזו סיבה? זמינות מהירה לאחר אימון ביחד עם החלבון?
אז אינדקס גבוה מ70 לא? אחרי אימון.כבר עלתה פה סקירה על העניין של שילוב חלבון עם פחמימה אתה מוזמן להריץ חיפוש, בקיצור - לא משמעותי.
מדייק את התשובה הקודמות,
דווקא ישר אחרי אימון העדיפות לאכול פחמימה יותר פשוטה וזמינה (גם לפני האימון) ובשאר הארוחות אעדיף להיצמד לערך גליקמי נמוך
גם כי לרוב מדובר במזונות בעלי דחיסות קלורית נמוכה יחסית / תכולת ויטמינים ורמות שובע גבוהות יותר.
אז אינדקס גבוה מ70 לא? אחרי אימון.
ככה אתה מכין? פשוט לערבב את הכל בקערה? זה טעים?לשים בקערה שיבולת שועל סקופ אבקת חלבון מים חמים ולערבב הכל (אפשר גם כפית חמאת בוטנים למי שרוצה עוד קצת קלוריות)
זה אחלה של דייסה אני שם את זה עם סקופ בטעם שוקולוד כפית חמאת בוטנים וחותך בננה גם ושם מעלככה אתה מכין? פשוט לערבב את הכל בקערה? זה טעים?
פתחתי פעם אשכול עם כל מיני רעיונות לארוחות במסה, בין היתר עם שייק חלבון - אחר - ריכוז ארוחות מומלצות למסה.