הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה ראשונה ממיפרוטאין

מצב
השרשור נעול

Mr. Protein

משתמש מתחיל
256
113
נק' מוניטין:
166
256
113
טוב, אז נמאס מהמחירים המוגזמים פה בארץ והחלטתי להזמין ממיפרוטאין כמו רבים וטובים פה בפורום.
זאת הזמנה ראשונה שלי משם אז אשמח לקצת עזרה, אם יש לכם קודים עדכניים של הנחות אני אשמח וצריך שיעשו לי קצת סדר.
לגבי מכס - כמה אסור לי לעבור ומה קורה אם אני עובר? (אפשר לחלק פשוט ל2 הזמנות?)
משתמש חדש מקבל הנחה?
כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע?
אני מתחיל מסה בקרוב ומחדש את המלאי, רוצה להכין לי גיינר ביתי שיעזור להשלים ערכים.
בגדול אני מתכוון להזמין אבקות חלבון (משהו כמו 5 קילו), מלטודוקסטרין (בערך 10 קילו), וחשבתי גם פחמימה מורכבת יותר כמו אבקת בטטה או אבקת שיבולת שועל, יש המלצות?
תודה לעוזרים:s28:😁

נ.ב. אשמח גם למולטי ויטמין מומלץ מהם, אני נמצא בתקופה עם הרבה חוסרים תזונתיים​

נערך לאחרונה:
אם יש לכם קודים

משתמש חדש מקבל הנחה?
1) תרשם דרך הקישור הזה Myprotein Israel
זה קוד referral שנותן לך הנחה

2) נסה להכניס בנוסף את הקוד BEAST.

אם אתה לא יכול להכניס את שניהם במקביל אז תבדוק מה יותר הכי זול

לגבי מכס - כמה אסור לי לעבור ומה קורה אם אני עובר? (אפשר לחלק פשוט ל2 הזמנות?)

75$ ומעלה אתה תשלם 17% מע"מ על ההזמנה. אם תפצל ותעשה שתי הזמנות בהפרש של פחות מ-3 ימים אחת מהשניה רשות המסים עשויה לראות את זה כהזמנה אחת ולחייב אותך. האם בהכרח יתפסו? לא יודע אבל תדע שזה אפשרי.

בכל אופן עוד חודש יהיה בלאק פריידי ואז השנה החדשה וכו' אז תעשה הזמנה אחת עכשיו, אחת בנובמבר ואחת בדצמבר.

אבקות חלבון
Impact Whey Protein
Salted Caramel מצוינת
Latte, Mocha טובות
Blueberry Cheesecake, Rocky Road גם כן טובות

יש פה אשכול שלם עם המלצות:

אשכול המלצות טעמים myprotein
למולטי ויטמין
Alpha Men Multivitamin Tablets
כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע?
שבוע-שבועיים

• פותח/ת השרשור
ממש תודה אחי, עשית לי סדר בראש.
לגבי המולטי ויטמין שהמלצת... בערכים שלו כתוב שיש 5000% B12 ביחס למה שצריך.... זה אומר פי 50 מהכמות המומלצת, אין לזה השלכות/פגיעה כלשהי?

ועוד משהו, יש הזמנה חינם בקנייה מעל 230 ש"ח, ומעל 75 דולר משלמים מע"מ, כרגע 75 דולר שווה לבערך 240 ש"ח, מה שאומר שאני חייב לעשות את ההזמנה בין 230-240 ש"ח? ואם אני עובר את ה240 אז משלם 17% יותר (למי משלמים אותו?)

ממש תודה אחי, עשית לי סדר בראש.
לגבי המולטי ויטמין שהמלצת... בערכים שלו כתוב שיש 5000% B12 ביחס למה שצריך.... זה אומר פי 50 מהכמות המומלצת, אין לזה השלכות/פגיעה כלשהי?

ועוד משהו, יש הזמנה חינם בקנייה מעל 230 ש"ח, ומעל 75 דולר משלמים מע"מ, כרגע 75 דולר שווה לבערך 240 ש"ח, מה שאומר שאני חייב לעשות את ההזמנה בין 230-240 ש"ח? ואם אני עובר את ה240 אז משלם 17% יותר (למי משלמים אותו?)
לא יודע איך זה היום אבל אני חושב שאם אתה תעבור בקצת את ה240 תשלם בין 30-50 ש"ח נוספים

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך זה היום אבל אני חושב שאם אתה תעבור בקצת את ה240 תשלם בין 30-50 ש"ח נוספים
ואם אני עובר בהרבה? אם אני עושה קנייה ענקית של בערך 500 ש"ח (אחרי ההנחות), אז אני אשלם עוד 85 ש"ח (17% מ500), לא עדיף לי לרכז הכל כבר לקנייה אחת ולא להסתבך? ההנחה עדיין משמעותית.
ושאלה חשובה, מה הכוונה במשלוח? עד הבית?

חייב להודות שלא שמתי לב לזה. אני צורך אותו תקופה ארוכה ולא שמתיל ב לשום דבר חריג. זה מה שמצאתי בפורום לגבי זה:
שאלה, מולטיויטמין של מי פרוטאין ALPHA MEN ( בעיה דחוף )
עוד משהו, יש הזמנה חינם בקנייה מעל 230 ש"ח, ומעל 75 דולר משלמים מע"מ, כרגע 75 דולר שווה לבערך 240 ש"ח, מה שאומר שאני חייב לעשות את ההזמנה בין 230-240 ש"ח? ואם אני עובר את ה240 אז משלם 17% יותר (למי משלמים אותו?)
כן, הכי משתלם להזמין בין 230 ל240 כדי לא לשלם מע"מ ולקבל משלוח חינם. אם אני לא טועה אתה משלם את המע"מ באתר של הדואר לפני שאתה מקבל את החבילה. אני תמיד משתדל להזמין בלי מע"מ אז אף פעם אל קרה לי.
ואם אני עובר בהרבה? אם אני עושה קנייה ענקית של בערך 500 ש"ח (אחרי ההנחות), אז אני אשלם עוד 85 ש"ח (17% מ500), לא עדיף לי לרכז הכל כבר לקנייה אחת ולא להסתבך? ההנחה עדיין משמעותית.
לכאורה כן אבל הבעיה היא שחבילות מעל 10 קילו הם שולחים עם שירות שליחים של EMS והם מז**נים אותך בעמלות כאשר מדובר בחבילה שחייבת במע"מ. תראה את העמודה השמאלית.
עמילות.jpg

עצה שלי היא לא להסתבך ולהזמין ללא מע"מ. אם דחוף לך לקבל את כל המוצרים עכשיו אז הייתי מחפש חבר או קרוב משפחה שאפשר לעשות הזמנה על הכתובת שלו + להרוויח עמלה על משתמש חדש. או לעשות הזמנות במרווחים של יותר מ-3 ימים או לחכות למבצעים הגדולים של הבלאק פריידי ושנה חדשה.
מעמ.jpg

• פותח/ת השרשור
לכאורה כן אבל הבעיה היא שחבילות מעל 10 קילו הם שולחים עם שירות שליחים של EMS והם מז**נים אותך בעמלות כאשר מדובר בחבילה שחייבת במע"מ.
צפה בקובץ המצורף 70915

רגע, ההזמנה שלי בערך 15 קילו+. אתה אומר שלא יעשו בעיות אם זה לא יעבור את ה75$.
ומה לגבי המשלוח? איך מגיע?

רגע, ההזמנה שלי בערך 15 קילו+. אתה אומר שלא יעשו בעיות אם זה לא יעבור את ה75$.
ומה לגבי המשלוח? איך מגיע?
אם לא עובר את ה75$ דולר אז לא תשלם מע"מ אבל כנראה ישלחו את זה עם EMS ותשלם רק את ה35.1 ש"ח. אבל לפחות יגיע אליך שליח עד הבית ולא תצטרך ללכת לאסוף מהדואר.

• פותח/ת השרשור
אם לא עובר את ה75$ דולר אז לא תשלם מע"מ אבל כנראה ישלחו את זה עם EMS ותשלם רק את ה35.1 ש"ח. אבל לפחות יגיע אליך שליח עד הבית ולא תצטרך ללכת לאסוף מהדואר.
ואם אני גר מאחורי הקו הירוק?😆
בעיקרון שולחים לפה הרבה דברים, אבל אני רק רוצה לוודא.... מניח שאתה לא יודע.... נזמין ונעדכן....
באתי להזמין והם כותבים שהם לא שולחים לכתובת שלי:cray:

ואם אני גר מאחורי הקו הירוק?😆
בעיקרון שולחים לפה הרבה דברים, אבל אני רק רוצה לוודא.... מניח שאתה לא יודע.... נזמין ונעדכן....
באתי להזמין והם כותבים שהם לא שולחים לכתובת שלי:cray:
אנטישמים 🤬 יש לך מה לעשות במקרים כאלו?

• פותח/ת השרשור
אנטישמים 🤬 יש לך מה לעשות במקרים כאלו?
בינתיים עלה לי רעיון לשלוח את זה לעבודה של אבא שלי בירושלים, הוא לא יאהב את הרעיון אבל אלא האופציות שלי:sarcastic:.
אבל אם זה מגיע כשהוא לא שם זה בעיה...
הם מודיעים מראש מתי זה מגיע או שפשוט מתקשרים כשזה הגיע?
במחשבה שנייה זה אולי לא אפשרי, אני אשאל אותו...
הוא עובד במשהו ממשלתי/עירוני, אז אם ישלחו לו לבניין 15 קילו בקרטון זה יכול להסתיים בחבלנים149eg:

אחי עדיף שתעשה הזמנות מחולקות, שבוע בין הזמנה להזמנה לדעתי אם אתה רוצה במחירים כאלה.
אם אתה תשלם 500 בהזמנה אחת, כנראה שתשלם מעל ל100 שקל נוספים
*זאת דעתי, אין לי מושג באמת כי לא הגעתי ליותר מ10 קילו בהזמנה או 500 שקל*

• פותח/ת השרשור
אחי עדיף שתעשה הזמנות מחולקות, שבוע בין הזמנה להזמנה לדעתי אם אתה רוצה במחירים כאלה.
אם אתה תשלם 500 בהזמנה אחת, כנראה שתשלם מעל ל100 שקל נוספים
*זאת דעתי, אין לי מושג באמת כי לא הגעתי ליותר מ10 קילו בהזמנה או 500 שקל*
הבנתי, אעשה כמובן ב2 הזמנות נפרדות...
אבל בכל הזמנה אני עובר את ה10 קילו (הרבה שיבולת שועל ומלטודוקסטרין), יש עם זה בעיה?

שיבולת שועל שועל מצויין זה אבקה (כמו חלבון רק פחמימות)

אל תעבור את ה75$ תנסה גם לא לעבור את ה10 קילו (אם אתה עובר בפחות מקילו לפעמים תופסים לפעמים לא) אם אתה עובר את ה10 קילו יש עוד תשלום של 35.1 שקל

אם אתה נרשם דרך חבר יש לך 15% הנחה על קנייה ראשונה Myprotein Israel זה הקישור שלי (אני מרוויח 30 שקל)

• פותח/ת השרשור
בעצם אם אני עובר את ה10 קילו אבל לא את ה75$ אז אני משלם רק 35 שקל תוספת על כך שהמשלוח כבד? כי אם כן זה בהחלט משתלם לי... אני רוצה 5 קילו חלבון, 5 קילו אבקת שיבולת שועל ו10 קילו מלטודוקסטרין, פלוס כמה דברים קטנים כמו מולטי וכו'. בהחלט מוכן לשלם עוד 70 שקל (35 שקל על כל הזמנה- מחלק את ההזמנה ל2 בשביל לא לעבור את ה75$) כי זה עדיין זול בטירוף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית