הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה ראשונה ממיפרוטאין

מצב
השרשור נעול

Mr. Protein

משתמש מתחיל
256
113
נק' מוניטין:
166
256
113
טוב, אז נמאס מהמחירים המוגזמים פה בארץ והחלטתי להזמין ממיפרוטאין כמו רבים וטובים פה בפורום.
זאת הזמנה ראשונה שלי משם אז אשמח לקצת עזרה, אם יש לכם קודים עדכניים של הנחות אני אשמח וצריך שיעשו לי קצת סדר.
לגבי מכס - כמה אסור לי לעבור ומה קורה אם אני עובר? (אפשר לחלק פשוט ל2 הזמנות?)
משתמש חדש מקבל הנחה?
כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע?
אני מתחיל מסה בקרוב ומחדש את המלאי, רוצה להכין לי גיינר ביתי שיעזור להשלים ערכים.
בגדול אני מתכוון להזמין אבקות חלבון (משהו כמו 5 קילו), מלטודוקסטרין (בערך 10 קילו), וחשבתי גם פחמימה מורכבת יותר כמו אבקת בטטה או אבקת שיבולת שועל, יש המלצות?
תודה לעוזרים:s28:😁

נ.ב. אשמח גם למולטי ויטמין מומלץ מהם, אני נמצא בתקופה עם הרבה חוסרים תזונתיים​

נערך לאחרונה:
בעצם אם אני עובר את ה10 קילו אבל לא את ה75$ אז אני משלם רק 35 שקל תוספת על כך שהמשלוח כבד? כי אם כן זה בהחלט משתלם לי... אני רוצה 5 קילו חלבון, 5 קילו אבקת שיבולת שועל ו10 קילו מלטודוקסטרין, פלוס כמה דברים קטנים כמו מולטי וכו'. בהחלט מוכן לשלם עוד 70 שקל (35 שקל על כל הזמנה- מחלק את ההזמנה ל2 בשביל לא לעבור את ה75$) כי זה עדיין זול בטירוף
לא יודע איך הגעת ל35 שקל בדיוק אבל אי אפשר לדעת כמה אתה תשלם

בעצם אם אני עובר את ה10 קילו אבל לא את ה75$ אז אני משלם רק 35 שקל תוספת על כך שהמשלוח כבד? כי אם כן זה בהחלט משתלם לי... אני רוצה 5 קילו חלבון, 5 קילו אבקת שיבולת שועל ו10 קילו מלטודוקסטרין, פלוס כמה דברים קטנים כמו מולטי וכו'. בהחלט מוכן לשלם עוד 70 שקל (35 שקל על כל הזמנה- מחלק את ההזמנה ל2 בשביל לא לעבור את ה75$) כי זה עדיין זול בטירוף

מלטודקסטרין בארץ מפוליבה שק של 20 קילו בערך ב 150 שח.

שיבולת שועל ברשתות מזון 4-5 שח ל400 גרן

מלטודקסטרין בארץ מפוליבה שק של 20 קילו בערך ב 150 שח.

שיבולת שועל ברשתות מזון 4-5 שח ל400 גרן
שיבולת שועל שיש שם זה עם טעמים מסוימים וזה מגיע באבקה, ככה שזה נוח לכמה אנשים כי אפשר לצרוך את זה כשייק.

שיבולת שועל שיש שם זה עם טעמים מסוימים וזה מגיע באבקה, ככה שזה נוח לכמה אנשים כי אפשר לצרוך את זה כשייק.

ציינתי את זה למקרה שהבחור לא מודע למחירים.. לפעמים רואים את מחיר הש"ש של quaker ונבהלים.. ונושא משקל המשלוח קצת הטריד אותו

לגבי הטעם ממילא זה יקבל טעמים מיתר מרכיבי השייק

למה אתה כותב שטויות? אם אתה לא יודע פשוט אל תכתוב
גם אם תזמין 100 קילו כל עוד לא עברת את ה75 דולר תשלם רק 35.1 שקל על כל משלוח (הם כן יכולים לפצל משלוח כבד ל2 קטנים ואם שניהם עוברים את ה10 תשלם פעמיים 35.1 שקל)
לגבי הטעם ממילא זה יקבל טעמים מיתר מרכיבי השייק
המרקם שונה

למה אתה כותב שטויות? אם אתה לא יודע פשוט אל תכתוב
גם אם תזמין 100 קילו כל עוד לא עברת את ה75 דולר תשלם רק 35.1 שקל על כל משלוח (הם כן יכולים לפצל משלוח כבד ל2 קטנים ואם שניהם עוברים את ה10 תשלם פעמיים 35.1 שקל)
אתה הזמנת מעל 10 קילו או מעל 15 קילו ושילמת רק 35 ש"ח?

לא,אני כמוך ממציא דברים
תגיד מה אתה רוצה
אם אתה לא הגעת למשקלים כאלה אל תכתוב שטויות גם 😃
אני כתבתי משהו שהוא דעתי כי אני לא ניסיתי להגיע למשקלים כאלה.
תמשיך בגישה הזאת ותגיע רחוק חביבי

בעצם אם אני עובר את ה10 קילו אבל לא את ה75$ אז אני משלם רק 35 שקל תוספת על כך שהמשלוח כבד?
בדיוק. אם אני לא טועה מעל 10 קילו הם שולחים עם שירות EMS והם לוקחים עמלה 35.1 ש"ח כל עוד לא עברת את ה75$. בהנחה שכלום לא השתנה לאחרונה.

מכאן:
הבעיה היא שחבילות מעל 10 קילו הם שולחים עם שירות שליחים של EMS והם מז**נים אותך בעמלות כאשר מדובר בחבילה שחייבת במע"מ. תראה את העמודה השמאלית.
70914
גם אם זה מתחת ל 75$ הם שולחים עם EMS חבילות מעל 10 קילו וזה העמלה

מדגיש, נא לפתוח נושאים כאלו באשכול הייעודי בנעוצים:

upload_2021-9-19_13-36-21.png

אני מבין את זה
אבל יש מישהו שבאמת הזמין מעל 10 קילו ושילם ככה?
בעבר כשלא היה את האתר הישראלי אז תמיד היו שולחים עם EMS וכל הזמנה שלי היו גובים ממני 35.10 (תמיד היה משמעותית מתחת ל 75$).
לגבי התקופה של האתר הישראלי, ראיתי כמה פעמים כאן בפורום שהיו כאלה שהזמינו מעל 10 קילו, פחות מ 75$ וגבו מהם.

@elchonon אני זוכר שזה קרה לך כשהזמנת 10 קילו של החלבון הטבעוני, נכון?
נכון, הזמנתי מעל 10 ק"ג ושילמתי על זה. אני לא זוכר כמה שילמתי, אבל מעל 10 ק"ג לא משחררים מהמכס בלי תשלום נוסף גם אם המשלוח מתחת 75$.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי שההזמנה תגיע תוך פחות משבוע? אני פשוט מזמין לעבודה של אבא שלי והוא לא עובד עכשיו בסוכות... אבל אם לוקח לזה בערך שבוע וחצי-שבועיים+ אז אני לא רוצה להזמין רק אחרי סוכות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית