הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג DNP

• פותח/ת השרשור
שלח תמונות
נמאס לי לפנטז
מה יועיל אחי? אתה רק תראה פנים
חכה לסיום התהליך. בדוק יהיה משוגע
מה הייתה הסיבה שבחרת לא לקחת חומרים שיעזרו לשמר מסת שריר ביחד עם הDNP?
מפני שdnp הוא לא קטבולי, ושימוש אורך הזמן איתו קצר. אם לדוגמה הייתי גם עם T3 הייתי מוסיף גם טסט.
אבל כפי שכבר רמזת - dnp לא אנאבולי, ולכן עליי להקפיד על חלבון גבוה במהלך הסייקל.

אהה הבנתי
זאת אומרת שאני לא חייב להזיע 24/7. חידשת לי.
לא נשקלתי, אבל לפי הסתכלות במראה רואים שהבטן איבדה מעט נפח, וגם המתניים. הקוביות התחילו להתעצב יותר.
יש מצב שתשאר על אותו משקל
אל תיבהל אם זה המצב

• פותח/ת השרשור
מדהים אחי
וכשסיימת את הסייקל היתה ירידה במשקל? אם כן, בכמה?
אני לא לקחתי בכמויות כאלה ענקיותף לקחתי באיזור ה150-300 כל יום בערך או every other day
וירדתי בערך קילו אם אני זוכר שזה הנוזלים

• פותח/ת השרשור
אני לא לקחתי בכמויות כאלה ענקיותף לקחתי באיזור ה150-300 כל יום בערך או every other day
וירדתי בערך קילו אם אני זוכר שזה הנוזלים
אז לא הבנתי אחי
איך השומן ירד אם ירדת רק קילו במשקל?

עדכון:
השעה 03:51 לפנות בוקר
בעבודה אתמול הזעתי *המון*, פשוט כל היום. גם כשסתם עמדתי/ ישבתי.
קמתי מקודם מיובש, צמא והתעלמתי
קמתי משינה עכשיו שוב
יותר צמא, גרון יבש.
זה אחרי ששתיתי כל היום
מסקנה: שתה בכוח על dnp, גם כשאתה לא צמא. מבחינת חום גוף - בבית כרגע ממש קל. המזגן עושה את שלו. לא מזיע בכלל, ברוך השם.
הצטמקות אדירה של הבטן. עוד כמה ימים על החומר ואני חטוב לגמרי. לא ראיתי דבר כזה בחיים. שינוי פשוט מטריד
ואתמול אכלתי 2600-2700 קלוריות+ אימון קל+ עבודה.
העיקרון הוא שמפני שהdnp כולא את הפרוטונים בתוך תעלה שהוא יוצר ובכך מונע מהם להשתתף ביצירת האנרגיה בגוף אז נשארת הרבה אנרגיה שלא מתבזבזת... ומכללי הפיזיקה אנחנו יודעים שחומר לא יכול להיעלם סתם כך אלא להחליף צורה - אז האנרגיה שבתוך התעלה הופכת לאנרגיית חום - כי כשלגוף יש מחסור באנרגיה (הפרוטונים כלואים בתוך תעלה בזכות הdnp, ) הוא פונה למאגרי השומן.
והיות והפרוטונים כלואים בתוך תעלה ולגוף הרבה יותר קשה כך לעשות פעולות (בגלל מחסור גדול באנרגיה) אז כל פעולה שמבצעים שורפת קלוריות בעשרות אחוזים יותר.

נערך לאחרונה:
אז לא הבנתי אחי
איך השומן ירד אם ירדת רק קילו במשקל?
נשארתי על אותו משקל אבל התחטבתי מה קשה להבין ואז ירדתי קילו של נוזלים בערך או אפילו יותר אני לא זוכר עבר כמה חודשים
כל אחד שונה יכול להיות שתשאר בכלל על אותו משקל אבל תהיה חטוב יותר גם אחרי שתסיים את הסייקל
מה זה משנה?

• פותח/ת השרשור
נשארתי על אותו משקל אבל התחטבתי מה קשה להבין ואז ירדתי קילו של נוזלים בערך או אפילו יותר אני לא זוכר עבר כמה חודשים
כל אחד שונה יכול להיות שתשאר בכלל על אותו משקל אבל תהיה חטוב יותר גם אחרי שתסיים את הסייקל
מה זה משנה?
אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לאבד המון שומן מבלי לאבד משקל; והרי אחד מן המרכיבים של המשקל הוא שומן. זה הכל אחי
לא צריך לכעוס

עדכון: חתכתי הביתה שעתיים אחרי שהתחלתי לעבוד. אני מותש. כל צעד שאני צועד מורגש. הגעתי הביתה, והזמנתי חזה עוף בצלחת. מחכה למשלוח.
מאתמול התחלתי לשים לב להפרשות צהובות בוודאות, וגם היום. הזיעה שלי צהובה.
אני מותש. בא לי רק לשכב ולישון כל היום.
כרגיל, אתמול בערב לקחתי כדור, והיום בבוקר עוד 2.

אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לאבד המון שומן מבלי לאבד משקל; והרי אחד מן המרכיבים של המשקל הוא שומן. זה הכל אחי
לא צריך לכעוס

עדכון: חתכתי הביתה שעתיים אחרי שהתחלתי לעבוד. אני מותש. כל צעד שאני צועד מורגש. הגעתי הביתה, והזמנתי חזה עוף בצלחת. מחכה למשלוח.
אין לי איך לענות על זה
לא איבדתי המון שומן אין טעם להגזים

לא צריך לכעוס

או אה..מה היה קורה אם זה היה באוגוסט..

• פותח/ת השרשור
או אה..מה היה קורה אם זה היה באוגוסט..
החום עוד בסדר. החום שלי נכון לבוקר זה (אחרי אוכל) הוא 36.6. אבל הגוף פשוט מותש. שוקל לשנות את זמן נטילת הכדור.. נגיד במקום 10 בבוקר ליטול אותו ב2 בצהריים.. כך עד שהכדורים מתחילים להשבית כבר כמעט אסיים את המשמרת (עובד מ12 עד 18:00)
נ.ב - אכלתי חזה עוף עם צ'יפס, פיתה, קטשופ וקצת חומוס וחריף. ממש עשה לי טוב.

התאמנתי הבוקר עם משקלים בינוניים.
לפני כן אכלתי ארוחת בוקר גדולה ולקחתי את הכדור הראשון להיום
הרגשתי קצת עייף.. בעבודה היה ממש סבבה, וב14:30 בערך לקחתי אח הכדור השני
התחלתי להזיע יותר, וכשחזרתי הביתה התחלתי להרגיש מבחינת עייפות את החומר. מסקנה: לקחת את הכדור הראשון בבוקר (על בטן מלאה כמובן), ואת הכדור השני שעה וחצי לפני סיום משמרת.
מבחינתי יום מעולה.
אימון טוב+ עבודה עד סוף המשמרת.
שבת שלום ומבורך

• פותח/ת השרשור
עדכון:
המזגן דלק על טיימר בלילה. טיימר של שעה. כל שעה קמתי והדלקתי מחדש על טיימר.
ישנתי נפלא כי המזגן שלי היה על טורבו.
גילוי נאות: אתמול אכלתי שווארמה בבאגט מהעבודה. הייתי רעב בטירוף. מהיום מתכוון לרדת ל1500 יומית (1100-1200 פחות מבד"כ על החומר). המטרה היא להאיץ את הירידה, ולתת פוש אחרון לפני סיום הסייקל.
היום יום השביעי לסייקל. יום רביעי כדור אחרון לסייקל.
עדכון מפתיע ומשמח: ירידה של 1.3 קילו.
המשקל כל שבוע שעבר הראה אותו דבר, ובבת אחת זה עף? בוא נראה מה קורה מחר

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית