שלח תמונותיצאתי לאימון ולעבודה מוקדם ושכחתי.
עדכון: עושה רושם שאיבדתי הרבה נוזלים בפנים. פשוט וואו.
נמאס לי לפנטז
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלח תמונותיצאתי לאימון ולעבודה מוקדם ושכחתי.
עדכון: עושה רושם שאיבדתי הרבה נוזלים בפנים. פשוט וואו.
מה יועיל אחי? אתה רק תראה פניםשלח תמונות
נמאס לי לפנטז
מפני שdnp הוא לא קטבולי, ושימוש אורך הזמן איתו קצר. אם לדוגמה הייתי גם עם T3 הייתי מוסיף גם טסט.מה הייתה הסיבה שבחרת לא לקחת חומרים שיעזרו לשמר מסת שריר ביחד עם הDNP?
מה פנים?גוף חביבימה יועיל אחי? אתה רק תראה פנים
חכה לסיום התהליך. בדוק יהיה משוגע
יש מצב שתשאר על אותו משקלאהה הבנתי
זאת אומרת שאני לא חייב להזיע 24/7. חידשת לי.
לא נשקלתי, אבל לפי הסתכלות במראה רואים שהבטן איבדה מעט נפח, וגם המתניים. הקוביות התחילו להתעצב יותר.
שמעתי על זה, היות והגוף אוגר המון נוזליםיש מצב שתשאר על אותו משקל
אל תיבהל אם זה המצב
ברור עיונימה פנים?גוף חביבי
כןייתכן שאת הירידה במשקל אתחיל לראות עם סיום הסייקל?
מדהים אחיכן
אני למשל נשארתי על אותו משקל אבל כן היה שינוי מבחינת מראה
אני לא לקחתי בכמויות כאלה ענקיותף לקחתי באיזור ה150-300 כל יום בערך או every other dayמדהים אחי
וכשסיימת את הסייקל היתה ירידה במשקל? אם כן, בכמה?
אז לא הבנתי אחיאני לא לקחתי בכמויות כאלה ענקיותף לקחתי באיזור ה150-300 כל יום בערך או every other day
וירדתי בערך קילו אם אני זוכר שזה הנוזלים
נשארתי על אותו משקל אבל התחטבתי מה קשה להבין ואז ירדתי קילו של נוזלים בערך או אפילו יותר אני לא זוכר עבר כמה חודשיםאז לא הבנתי אחי
איך השומן ירד אם ירדת רק קילו במשקל?
אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לאבד המון שומן מבלי לאבד משקל; והרי אחד מן המרכיבים של המשקל הוא שומן. זה הכל אחינשארתי על אותו משקל אבל התחטבתי מה קשה להבין ואז ירדתי קילו של נוזלים בערך או אפילו יותר אני לא זוכר עבר כמה חודשים
כל אחד שונה יכול להיות שתשאר בכלל על אותו משקל אבל תהיה חטוב יותר גם אחרי שתסיים את הסייקל
מה זה משנה?
אין לי איך לענות על זהאני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לאבד המון שומן מבלי לאבד משקל; והרי אחד מן המרכיבים של המשקל הוא שומן. זה הכל אחי
לא צריך לכעוס
עדכון: חתכתי הביתה שעתיים אחרי שהתחלתי לעבוד. אני מותש. כל צעד שאני צועד מורגש. הגעתי הביתה, והזמנתי חזה עוף בצלחת. מחכה למשלוח.
מאתמול התחלתי לשים לב להפרשות צהובות בוודאות, וגם היום. הזיעה שלי צהובה.
אני מותש. בא לי רק לשכב ולישון כל היום.
כרגיל, אתמול בערב לקחתי כדור, והיום בבוקר עוד 2.
או אה..מה היה קורה אם זה היה באוגוסט..אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לאבד המון שומן מבלי לאבד משקל; והרי אחד מן המרכיבים של המשקל הוא שומן. זה הכל אחי
לא צריך לכעוס
עדכון: חתכתי הביתה שעתיים אחרי שהתחלתי לעבוד. אני מותש. כל צעד שאני צועד מורגש. הגעתי הביתה, והזמנתי חזה עוף בצלחת. מחכה למשלוח.
מאתמול התחלתי לשים לב להפרשות צהובות בוודאות, וגם היום. הזיעה שלי צהובה.
אני מותש. בא לי רק לשכב ולישון כל היום.
כרגיל, אתמול בערב לקחתי כדור, והיום בבוקר עוד 2.
החום עוד בסדר. החום שלי נכון לבוקר זה (אחרי אוכל) הוא 36.6. אבל הגוף פשוט מותש. שוקל לשנות את זמן נטילת הכדור.. נגיד במקום 10 בבוקר ליטול אותו ב2 בצהריים.. כך עד שהכדורים מתחילים להשבית כבר כמעט אסיים את המשמרת (עובד מ12 עד 18:00)או אה..מה היה קורה אם זה היה באוגוסט..
שבוע טוב אחיבמה אתה עובד? בחוץ/במקום ממוזג? זז/יושב?
אלוהים ישמור dnp ולמלצר?שבוע טוב אחי
אני מלצר 😆
שנה שלישית בלימודי תואר הנדסת חשמל. כרגע יש הפסקה מהלימודים.. עוד מעט חוזרים