הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג DNP

עדכון:
המזגן דלק על טיימר בלילה. טיימר של שעה. כל שעה קמתי והדלקתי מחדש על טיימר.
ישנתי נפלא כי המזגן שלי היה על טורבו.
גילוי נאות: אתמול אכלתי שווארמה בבאגט מהעבודה. הייתי רעב בטירוף. מהיום מתכוון לרדת ל1500 יומית (1100-1200 פחות מבד"כ על החומר). המטרה היא להאיץ את הירידה, ולתת פוש אחרון לפני סיום הסייקל.
היום יום השביעי לסייקל. יום רביעי כדור אחרון לסייקל.

הבאגט היה חלק מה 1500 קלוריות היומיות?

עדכון:
המזגן דלק על טיימר בלילה. טיימר של שעה. כל שעה קמתי והדלקתי מחדש על טיימר.
ישנתי נפלא כי המזגן שלי היה על טורבו.
גילוי נאות: אתמול אכלתי שווארמה בבאגט מהעבודה. הייתי רעב בטירוף. מהיום מתכוון לרדת ל1500 יומית (1100-1200 פחות מבד"כ על החומר). המטרה היא להאיץ את הירידה, ולתת פוש אחרון לפני סיום הסייקל.
היום יום השביעי לסייקל. יום רביעי כדור אחרון לסייקל.
עם עמבה?כי זה כמו דלק לדנפ..

• פותח/ת השרשור
עם עמבה?כי זה כמו דלק לדנפ..
האמת שכרגע אני לא מרגיש בוער כשאני אוכל פחמימה.. מצד שני עד לפני יומיים גם לא היה לי חם על החומר
עם קטשופ 😆
הבאגט היה חלק מה 1500 קלוריות היומיות?
לא
הגעתי אתמול בערך ל3500, לצערי. לפני כן הייתי על 2600-2700
זו חריגה לא מאושרת
החל מהיום 1500 (אתמול היה מותר לי עדיין 2600-2700)
עדכון:
יום שני, 08:25
אני ביום השמיני לסייקל. ביום רביעי אני צפוי לקחת 2 כדורים אחרונים לסייקל זה ובכך הוא צפוי להסתיים.
מחכה בקוצר רוח.
כמה ימים אחרי סיום הסייקל (בזמן הזה אחכה שירדו הנוזלים ואראה כמה שומן באמת ירדתי במהלך הסייקל) אעשה העמסת פחמימות מלוכלכת, למשך יומיים. אגביל את הקל' ל4000 יומית, כך שלא ייתכן שאגיע ל7-9 (היו ימים...)
שבועיים וחצי אחרי סיום הסייקל הנוכחי אני מתכנן להתחיל סייקל חדש, אבל פרה פרה.
אגב, ברגע זה ממש אני מתנשף ומזיע. אתמול הלכתי הביתה באמצע משמרת.
בבית הרבה יותר רגוע.
אני עדיין לוקח 450-600 מ"ג מינון ביממה.
תודה לכל מי שעוקב אחרי הלוג, נותן לייק, תגובה וכיוצא באלו.

• פותח/ת השרשור
תן עדכון על השקילות
הבוקר 95.2
אין שינוי. בבת אחת ירידה של 1.6 ויום אחרי כלום, למרות שאכלתי בערך 1000 קל' פחות אחרי הירידה.
לפי דעתי נדע תאכלס רק כמה ימים אחרי סיום הסייקל.
השעה 10:24
שתיתי 2 פחיות זירו ובקבוק פרו של 20 גרם חלבון. הרגשתי לא טוב לכמה דקות, אבל אני מאמין שזה בגלל שהכנסתי הרבה בבת אחת (אכלתי לפני גם בבית).. ברוך השם כרגע מרגיש טוב. בדרך הביתה. מחכה לשכב במיטה כבר.

הבוקר 95.2
אין שינוי. בבת אחת ירידה של 1.6 ויום אחרי כלום, למרות שאכלתי בערך 1000 קל' פחות אחרי הירידה.
לפי דעתי נדע תאכלס רק כמה ימים אחרי סיום הסייקל.
השעה 10:24
שתיתי 2 פחיות זירו ובקבוק פרו של 20 גרם חלבון. הרגשתי לא טוב לכמה דקות, אבל אני מאמין שזה בגלל שהכנסתי הרבה בבת אחת (אכלתי לפני גם בבית).. ברוך השם כרגע מרגיש טוב. בדרך הביתה. מחכה לשכב במיטה כבר.
את מתכוון לעשות שוב סייקל של 10 יום dnp ?
ולמה נניח לא ממשיך באותה תצורה ? זה בעייתי נניח למשוך ל 3 שבועות ?

• פותח/ת השרשור
את מתכוון לעשות שוב סייקל של 10 יום dnp ?
ולמה נניח לא ממשיך באותה תצורה ? זה בעייתי נניח למשוך ל 3 שבועות ?
הסייקל השני ייארך בערך שבועיים
למה 10 ימים? משום חשש של המרה מT4 לT3 וירידה בחילוף החומרים. קניתי 30 כדורים, וביום רביעי 2 הכדורים האחרונים נגמרים. כדי להביא חדשים אני צריך לנסוע לסוחר.. אני כל כך עייף שאני לא הולך לעבוד. זו סיבה ראשונה למה לא יותר מ10 ימים בסייקל הזה
סיבה שנייה: אני מותש. בכנות, אני לא בטוח מה עדיף - חיטוב קשוח של חודשיים או 10 ימים על החומר.
העדפתי לא לשלב T3 בסייקל הראשון שלי בdnp כדי ללמוד מה תופעות הלוואי של הdnp עצמו, ושלא יהיה בלבול עם תופעות הלוואי מהt3 (מעולם לא ניסיתי t3)
היות וT3 הוא קטבולי, אני אוסיף בסייקל השני (בנוסף לt3) טסט 500 מ"ג ew
ככלל, אפשר לעשות סייקל dnp יותר מעשרה ימים בתנאי שביום ה-11 המשתמש יקח t3 חיצוני
אני מרגיש זוועה.
שוקל ברצינות לסיים את הסייקל. אני חושש
עדכון: הרגשתי ממש לא טוב. רעב כאילו לא אכלתי כמה ימים. אכלתי חזה עוף עם צ'יפס, באגט+ מזגן טורבו וברוך השם אני מרגיש טוב עכשיו
2000 קלוריות על dnp מעט מדי. מעלה חזרה ל2600.
ממליץ לא לקחת את החומר. זה חומר קשה. בהתחלה אתה מרגיש גבר והכל ו "זה כולה 10 ימים ומורידים מלא שומן".. לא שווה את זה לדעתי. לפי דעתי אסיים את הסייקל ולא אגע בdnp יותר לעולם.

למה שלא תנסה לאכול מאכלים עם דחיסות קלוריות נמוכה ? ככה שתוכל לאכול כמות גדולה שתהיה שבע ולא יהיה הרבה קלוריות

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה לאכול מאכלים עם דחיסות קלוריות נמוכה ? ככה שתוכל לאכול כמות גדולה שתהיה שבע ולא יהיה הרבה קלוריות
אפשרות.
הרעב זו לא הבעיה. הבעיה היא מה שחוויתי בעקבותיו.

למה 10 ימים? משום חשש של המרה מT4 לT3 וירידה בחילוף החומרים. קניתי 30 כדורים, וביום רביעי 2 הכדורים האחרונים נגמרים. כדי להביא חדשים אני צריך לנסוע לסוחר.. אני כל כך עייף שאני לא הולך לעבוד. זו סיבה ראשונה למה לא יותר מ10 ימים בסייקל הזה
סיבה שנייה: אני מותש. בכנות, אני לא בטוח מה עדיף - חיטוב קשוח של חודשיים או 10 ימים על החומר.
העדפתי לא לשלב T3 בסייקל הראשון שלי בdnp כדי ללמוד מה תופעות הלוואי של הdnp עצמו, ושלא יהיה בלבול עם תופעות הלוואי מהt3 (מעולם לא ניסיתי t3)
ככלל, אפשר לעשות סייקל dnp יותר מעשרה ימים בתנאי שביום ה-11 המשתמש יקח t3 חיצוני
אני מרגיש זוועה.
עדכון: הרגשתי ממש לא טוב. רעב כאילו לא אכלתי כמה ימים. אכלתי חזה עוף עם צ'יפס, באגט+ מזגן טורבו וברוך השם אני מרגיש טוב עכשיו
ממליץ לא לקחת את החומר. זה חומר קשה. בהתחלה אתה מרגיש גבר והכל ו "זה כולה 10 ימים ומורידים מלא שומן".. לא שווה את זה לדעתי. לפי דעתי אסיים את הסייקל ולא אגע בdnp יותר לעולם.
לא בושה אחי
לא כולם יכולים לעמוד בזה..אבל יפה שאתה מודע

אני מרגיש זוועה.

מה שיצחק אמר.

• פותח/ת השרשור
עדכון:
יום תשיעי לסייקל. אתמול לא לקחתי כדור שלישי בלילה, בכוונה תחילה. זאת אומרת ירידה במינון, ואיתה גם תופעות הלוואי בצורה משמעותית
משקל להיום בבוקר: 94.4. ככל הנראה בגלל הירידה במינון. היום מחזיר ל600 מ"ג, ומחר נגמר הסייקל. מאמין שאחרי שאסיים את הסייקל והחומר יצא מהדם אראה מה הרווחתי (איבוד שומן).

אולי בדיעבד היית מתחיל עם 150 ומושך ליותר זמן..

אם אני מטבעי עייף ומחוסל רוב שעות היום
הכדור הזה ישבית אותי לגמרי?

• פותח/ת השרשור
אם אני מטבעי עייף ומחוסל רוב שעות היום
הכדור הזה ישבית אותי לגמרי?
כן.
לא ממליץ עליו, אלא אם כן חקרת עליו רבות והיו לך כבר סייקלים עם חומרים אחרים ואתה מתאמן הרבה זמן ועם משמעת עצמית.
אציין שכאשר אני בבית העייפות פחות מורגשת מאשר אני עובד, מבחינת מינונים. אני מתכוון שאם אני לוקח 600 מ"ג ואני בבית, מבחינת עייפות גם אם אקח 400 מרגיש פחות או יותר אותו דבר. במה מרגיש שונה? מזיע יותר. הפרשות צהובות יותר. אתמול הרגשתי רעב כאילו לא אכלתי כמה ימים, למרות שאני על 2600-2700 יומי (אתמול 3).
אולי בדיעבד היית מתחיל עם 150 ומושך ליותר זמן..
מלכתחילה תכננתי לא לעבור את ה-10 ימים. הסייקל הנוכחי מטרתו אכן להוריד המון שומן, אבל גם להתנסות וללמוד להבא.
הסייקל הבא ייארך כשבועיים- שלושה, יחד עם T3 (חובה בסייקל של מעל 10 ימים בdnp)
איבוד השומן מאסיבי ביותר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית