הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון צריך מאכלים או שייקים עתירי קלוריות

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
צריך המלצות למאכלים עתירי קלוריות.. ואל תגידו לי שוקולד או אגוזים כי כבר יש לי סניקרס אחד ביום ו50 גרם אגוזי מלך ביום אני צריך עוד משהו רציני שיתן איזה 600-700 קלוריות אולי אפילו שייק אבל שאני אוכל להכין לבד לא איזה גינר

גבינה צהובה זה ליגה אבל לאכול אותה לבד זה דוחה, לעומת זאת בחביתה\טוסט\כל דבר אחר זה ליגה ואפשר חופשי גם חצי קילו ביום כמו שאתה אומר.. אבל לבד, לאידע נשמע לי מוזר, כמו לאכול לחם לבד? כמו לאכול אוריאו בלי חלב...😵

חחח כן יש מצב שזה מוזר.

אבל אני מסוגל בכיף לאכול גם לחם לבד בכיף וגם אוריאו לבד ועדיין להינות עניין של טעם אחי - אני לא אנין טעם.

וואו לאכול חצי קילו גבנ"צ חחחחח
גם אני הייתי מוסיף לביצים אבל זה פשוט מחרבן את הטעם של הביצים אז כבר עדיף לאכול את זה נקי מתישהו כשבא לנשנש באמצע היום 😛

וזה אחלה של נשנוש 😃
אחי השפעתם עלי, לחץ חברתי.
אני ב AD והיום סתם לקחתי 200 גרם גבינה צהובה ואכלתי.. 8 פרוסות גבינה צהובה ומרחתי על זה טיפונת ממש טיפונת רסק עגבניות וטבסקו יצא חזק דווקא חחחחחחחח:bananaparty:

אוריאו +חלב
או שתעשה שייק פירות /בננות/תפוחים/תותים/אפרסקים/מלונים/מה שבא לך בקיצור !
תוסיף לזה ליטר חלב עם הפירות (המלצה שלי אם אתה לוקח 2 פירות תקח שתי פירות שהולכים טוב ביחד כמו תות בננה)
תוסיף לזה יוגורט 3%
אם יש לך אבקת חלבון תוסיף סקופ.
ואחרי זה תשים איזה סירופ שוקולד מה שבא לך בקיצור תגוון תשים את הכול בבלנדר
יוצא אחלה שייק מאוד טעים .

בתיאבון !

נערך לאחרונה:
מה הבעיה לקחת בגט עם סלמי וחומוס
יוצא איזה 2000 קלוריות

באמת שאני לא מבין את כל אלה שלא מצליחים להגיע להרבה קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית