עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת ארוך אבל אינפורמטיבי.
אמלק:
טיטאן או פיוניר אם אתה רוצה 13 מ"מ.
אין לי זמן לענות למישהו שמקבל תשובות על מגש של כסף ואומר שאין לו זמן לזה.אין לי זמן
יש לך כסף לזרוק ? תקנה SBDלמה לא SBD?
ולגבי פיוניר, איזה דגם אתה ממליץ?
אין לי זמן לראות את הסרטון ראיתי רק את החלק של הsbd
אין לי זמן לענות למישהו שמקבל תשובות על מגש של כסף ואומר שאין לו זמן לזה.
אינזר
בדיוק באתי לכתוב למה לא אינזר, חגורה מעולה, אין לי נסיון עם כל השאר, רק טיטאן לונגהורן חגרתי איזה פעם-פעמיים ופחות אהבתי מאינזראינזר לנצח.
אינזר מעולים - היו לי חגורות שלהם במשך שנים. הפיוניר לא נופלת באיכות העור והחגורה עצמה, אבל בגלל הPAL, הפיוניר cut והמשלוח הזול שלהם אין שום סיבה לקנות אינזרבדיוק באתי לכתוב למה לא אינזר, חגורה מעולה, אין לי נסיון עם כל השאר, רק טיטאן לונגהורן חגרתי איזה פעם-פעמיים ופחות אהבתי מאינזר
@LironRאה ואם מישהו מוכר/ מכיר מישהו שמוכר חגורת SBD
יד שנייה שירשום
זילברשטיטאן בהחלט מהחגורות היותר איכותיותחייב לציין שיש גם את זילברשטיטאן.
מיוצרת כאן בארץ לפי הזמנה אישית, לי ולעוד כמה אנשים פה מהפורום יש אותה.
לא נופלת משום חגורה שניסיתי.
כמה אתה רוצה ומה המצב שלה ??אם מעניין אותך מידה S של SBD פנה בפרטי
מגה ספורט מוכרים חגורות דקות וצרות שלא יספקו לך תמיכה.כמה אתה רוצה ומה המצב שלה ??
כמו כן אני רוצה לשאול את חברי הקבוצה האם באמת יש הצדק לקנות חגורה ב 400-500 שקל .
מלבד נושא המיתוג והעיצוב
אני מדבר תאכלס על עבודה- חגורה פשוטה ממגה ספורט ב150 לא עושה את אותה העבודה כמו החגורות היקרות ב 500 פלוס ??
אתה מדבר על חגורה כזאת?כמו כן אני רוצה לשאול את חברי הקבוצה האם באמת יש הצדק לקנות חגורה ב 400-500 שקל .
מלבד נושא המיתוג והעיצוב
אני מדבר תאכלס על עבודה- חגורה פשוטה ממגה ספורט ב150 לא עושה את אותה העבודה כמו החגורות היקרות ב 500 פלוס ??