הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
ממש קשה לי להתחטב לפני הסייקל ..
אני רק עולה במשקל ובמסת שריר.
שזה טוב אבל השומן בבטן לא יורד ...
אני עושה ריצות יש לי תפריט קבוע
6 ביצים ביום
4 פרוסות לחם ביום
שייק חלבון 1/4 חלב
50 מג אבץ
קריאטין כפית קדושה תה
ו20 מג cardarine

לפעמים בצהריים במקום 3 ביצים עם 2 צנימים .
אני אוכל אורז עם חזה עוף .
יש לי גנטיקה של עלייה
מה אפשר לקחת

ואח שלי הקטן לא מדע חחח
לא
ילדים קטנים צריכים יותר קלוריות כדי להתקדם מכמה סיבות
הם כל היום זזים מתי שהוא לא בבית הוא לא מפסיק לזוז
שגודלים זה מבקש מהגוף הרבה אנרגיה וציקן נאגטס לא אומר כלום
יש סך סופי בסוף היום

2100 קלוריות זה כלום
זה לא הרבה אבל בשביל להתחטב צריך להקריב, אין מה לעשות... ובלי קשר יכול להיות עוד תרחיש- שאתה סופר לא נכון את הקלוריות. סתם דוגמא, כשאתה סופר את הקלוריות של החביתה, אתה סופר רק את הביצים או גם את השמן? (חביתה זה סתם דוגמא אני לא יודע אם אתה אוכל את הביצים כחביתה או כקשות.

• פותח/ת השרשור
לא
ילדים קטנים צריכים יותר קלוריות כדי להתקדם מכמה סיבות
הם כל היום זזים מתי שהוא לא בבית הוא לא מפסיק לזוז
שגודלים זה מבקש מהגוף הרבה אנרגיה וציקן נאגטס לא אומר כלום
יש סך סופי בסוף היום

ילד בן 17 כל היום מאונן ורואה אנימה ומשחק במחשב איזה זז בראש שלך הוא דבוק לכסא עם סופר גלו . בורקסים בצקים פיצות שוקולדים . צ'יקו נגטס מלא שמן . מה אתה מקשקש הילד 11 א''ש
זה לא הרבה אבל בשביל להתחטב צריך להקריב, אין מה לעשות... ובלי קשר יכול להיות עוד תרחיש- שאתה סופר לא נכון את הקלוריות. סתם דוגמא, כשאתה סופר את הקלוריות של החביתה, אתה סופר רק את הביצים או גם את השמן? (חביתה זה סתם דוגמא אני לא יודע אם אתה אוכל את הביצים כחביתה או כקשות.

רק את הביצים

ילד בן 17 זה כמו סייקליסט בן 24 תעשה בדיקות דם ותראה שהוא פצצת הורמונים מהלכת
ובחייאת תפסיק ללכלך על אחיך, לא לעניין בכלל, הוא עם קוביות ואתה בעודף משקל תתעסק בצלחת שלך ולא של אחרים ודברים יתחילו לזוז גבר
זה כמו מי ששותה אלכוהול בהתחלה הכל טוב
פתאום מתייבשים והכבד הולך פייפן, הרגלים רעים בהתחלה הגוף נתמודד יפה ואז הגוף פשוט מתקלקל, אם אחיך כמו שאתה מתאר אותו הוא לא יחזיק יותר מדי זמן בשייפ נוכחי לאורך השנים למרות שיש לי תחושה חזקה שאתה מטריל מגזים כדי להרגיש טוב עם עצמך

• פותח/ת השרשור
ילד בן 17 זה כמו סייקליסט בן 24 תעשה בדיקות דם ותראה שהוא פצצת הורמונים מהלכת
ובחייאת תפסיק ללכלך על אחיך, לא לעניין בכלל, הוא עם קוביות ואתה בעודף משקל תתעסק בצלחת שלך ולא של אחרים ודברים יתחילו לזוז גבר
זה כמו מי ששותה אלכוהול בהתחלה הכל טוב
פתאום מתייבשים והכבד הולך פייפן, הרגלים רעים בהתחלה הגוף נתמודד יפה ואז הגוף פשוט מתקלקל, אם אחיך כמו שאתה מתאר אותו הוא לא יחזיק יותר מדי זמן בשייפ נוכחי לאורך השנים למרות שיש לי תחושה חזקה שאתה מטריל מגזים כדי להרגיש טוב עם עצמך
יש לו מסת שריר אפסית , פשוט אחוז שומן מאוד נמוך . ורוב המזון שהוא מכניס הוא פחמימה ולא חלבון . בגלל זה זה מוזר שהמטבוליזם שלו יותר מהיר משלי שאין לו מסת שריר שתבזבז אנרגיה ואין לו חלבונים שמעלים הוצאה קלורית יומית. והוא בלי אירובי ובלי אימוני כוח .
אני לא מלכלך עליו אני רק אומר שיש לו אחוז שומן נמוך . יש לי גם חבר כזה בעבודה שלא מתאמן עושה שכיבות שמיכה ואוכל מה שבא לו ויש לו 8 קוביות בבטן ... הבן אדם לא מתאמן לא עושה אירובי . אוכל מה שבא לו מעשן כל היום סמים.
ואין לי מה להרגיש טוב עם עצמי אני נראה 95% יותר טוב מכל המשתמשים פה גם על 14-13% שומן...
פשוט כל פעם שאני פותח אשכול עונים לי בתור אחד שמנסה להראות כאילו הוא מתאמן . אף אחד לא מבין שאני פרפקציוניסט ואני מנסה להראות כמו הענק הירוק.

אני נראה 95% יותר טוב מכל המשתמשים פה
אז למה אתה מבקש מהם עצות אם אתה יותר טוב מהם ואתה במילא לא תקשיב ואתה כבר יודע הכל
עצה לחיים גבר... תיפטר מהאגו, הוא לא משרת ולא ישרת אותך בשום צורה והוא גם מונע ומרחיק אנשים מלעזור לך, לא אומר את זה נגדך אלא לטובתך גם אם קשה לך לראות את זה בשלב זה

לא בא להעליב, אבל אם זו רמת הידע שלך בתזונה ואימונים אז סייקל בשבילך זה לדבר על מסע לחלל עוד לפני שלמדת לזחול.
אתה חייב דבר ראשון לשפר את הידע שלך פי 1000 בנושא לפני שבכלל תחשוב על סייקל, אתה עדיין רק בהתחלה

לא אכנס פה לכל התגובות אבל הכי פשוט אחי.

סייקל לא סייקל, טסט, טרן, קלן, חילוף חומרים איטי, חילוף חומרים מהיר.

לא תהיה בגרעון קלורי אתה לא תרד במשקל, תפסיק להחליף תפריט כל שבועיים ותהיה עקבי, תתחיל ב2,500 קלוריות, שבוע ולא ירדת במשקל ? תוריד 200 קלוריות, עבר עוד שבוע ולא ירדת במשקל ? תוריד עוד 200 קלוריות וכן הלאה.

אם הגעת לסביב 1,800 ואתה עדין לא יורד (אם המשקל וגובהה שלך באמת כמו שציינת באחת התגובות) אז מצטער להגיד לך אתה לא יודע לספור קלוריות תמצא מאמן שידריך אותך מ-0.

בהצלחה אח סופש נהדר 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אכנס פה לכל התגובות אבל הכי פשוט אחי.

סייקל לא סייקל, טסט, טרן, קלן, חילוף חומרים איטי, חילוף חומרים מהיר.

לא תהיה בגרעון קלורי אתה לא תרד במשקל, תפסיק להחליף תפריט כל שבועיים ותהיה עקבי, תתחיל ב2,500 קלוריות, שבוע ולא ירדת במשקל ? תוריד 200 קלוריות, עבר עוד שבוע ולא ירדת במשקל ? תוריד עוד 200 קלוריות וכן הלאה.

אם הגעת לסביב 1,800 ואתה עדין לא יורד (אם המשקל וגובהה שלך באמת כמו שציינת באחת התגובות) אז מצטער להגיד לך אתה לא יודע לספור קלוריות תמצא מאמן שידריך אותך מ-0.

בהצלחה אח סופש נהדר 😃

אני מאמן כושר אף אחד כאן לא הבין את השאלה פור הולי סייק.
אני יודע מזה calorie deficit
השאלה שלי הייתה אם יש אפשרות להעלות את המטבוליזם ככה שאני יוכל להתחטב כאשר אני אוכל 2400-2600 קלוריות ביום.
בגלל שאני לא יכול להרים משקל כבד (140 קילו בנץ', 180 קילו דדליפט, 110 קילו סקוואט) שאני אוכל 1800 קלוריות ביום...
אני אקבל דלקות חריפות שמלוות אותי בכאבים במהלך הלילה שאני מזיז את השמיכה.
מה הבעיה לספור קלוריות כף שמן : 88 קלוריות
סתם לדוגמא אני עובד עם כמה אפליקציות .

לא בא להעליב, אבל אם זו רמת הידע שלך בתזונה ואימונים אז סייקל בשבילך זה לדבר על מסע לחלל עוד לפני שלמדת לזחול.
אתה חייב דבר ראשון לשפר את הידע שלך פי 1000 בנושא לפני שבכלל תחשוב על סייקל, אתה עדיין רק בהתחלה

תזונה ואימונים ? מתי בדיוק דיברתי פה על אימונים ..
קיצר הבנתי איך הפורום הזה עובד רכשתי כבר את הידע הנדרש כדי לבצע סייקל אין לי יותר מה לחפש פה..
ברגע שאין לכם איך לעזור ואתם לא יודעים מה התשובה אתם פשוט מניחים שהבן אדם שפתח את האשכול הוא אינפלנטיל שבחיים לא הרים משקולת בוא נרד עליו וננסה להוריד אותו מהסייקל כי בטוח הוא לא עושה שום דבר נכון כי הוא לא הצליח להתחטב ב2100 קלוריות.
שליטרלי השאלה ששאלתי היא מה הכי מומלץ כדי להתחטב ולהמהיר את המטבוליזם כדי שאני כן יוכל להתחטב עם 2100 קלוריות.
קלן ? יוהמיבן ? T3 ?
אפידרין ?
או שאני יכול לעלות בכלל לסייקל כאשר אני 13-14 אחוז שומן ופשוט הטסט יעשה את הקסם שלו

אני מאמן כושר
אה אם ככה אז אתה יודע הכל לא? זה פשוט תואר מיותר לציון פה בפורום הזה ספציפית.
אף אחד כאן לא הבין את השאלה
אם אף אחד לא הבין את השאלה והיו פה הרבה מאוד אנשים באשכול, כנראה שרובם מתעסקים בשאלות האלה בצורה מקצועית או חובבנית ביום יום, כנראה שהשאלה לא הייתה ברורה.
השאלה שלי הייתה אם יש אפשרות להעלות את המטבוליזם ככה שאני יוכל להתחטב כאשר אני אוכל 2400-2600 קלוריות ביום
פעם ראשונה ששאלת את זה ברור.
תזונה ואימונים ? מתי בדיוק דיברתי פה על אימונים ..
למתאמנים רגילים תזונה ואימונים זה דברים בלתי נפרדים. ולא רק שהם משפיעים מאוד אחד על השני (כמו למשל לעשות סייקל שישרוף קלוריות וישפיע על האימונים) גם בדרך כלל מי שבור בתזונה יהיה בור באימונים.
ברגע שאין לכם איך לעזור ואתם לא יודעים מה התשובה אתם פשוט מניחים שהבן אדם שפתח את האשכול הוא אינפלנטיל שבחיים לא הרים משקולת בוא נרד עליו וננסה להוריד אותו מהסייקל כי בטוח הוא לא עושה שום דבר נכון כי הוא לא הצליח להתחטב ב2100 קלוריות
זה ממש לא נכון. תקרא שוב, ובפעם גם תפנים:
אז למה אתה מבקש מהם עצות אם אתה יותר טוב מהם ואתה במילא לא תקשיב ואתה כבר יודע הכל
עצה לחיים גבר... תיפטר מהאגו, הוא לא משרת ולא ישרת אותך בשום צורה והוא גם מונע ומרחיק אנשים מלעזור לך, לא אומר את זה נגדך אלא לטובתך גם אם קשה לך לראות את זה בשלב זה
אף אחד פה לא נגדך, אתה מבקש עזרה ומתעצבן כשלא עושים את כל העבודה בשבילך בצורה מושלמת. תבקש כמו שצריך, תוודא שזה ברור, ואם מישהו מנסה לעזור לך וטועה בכוונה שלך תודה לו על הכוונה ותכווין אותו לשאלה שלך.

• פותח/ת השרשור
אה אם ככה אז אתה יודע הכל לא? זה פשוט תואר מיותר לציון פה בפורום הזה ספציפית.

אם אף אחד לא הבין את השאלה והיו פה הרבה מאוד אנשים באשכול, כנראה שרובם מתעסקים בשאלות האלה בצורה מקצועית או חובבנית ביום יום, כנראה שהשאלה לא הייתה ברורה.

פעם ראשונה ששאלת את זה ברור.

למתאמנים רגילים תזונה ואימונים זה דברים בלתי נפרדים. ולא רק שהם משפיעים מאוד אחד על השני (כמו למשל לעשות סייקל שישרוף קלוריות וישפיע על האימונים) גם בדרך כלל מי שבור בתזונה יהיה בור באימונים.

זה ממש לא נכון. תקרא שוב, ובפעם גם תפנים:

אף אחד פה לא נגדך, אתה מבקש עזרה ומתעצבן כשלא עושים את כל העבודה בשבילך בצורה מושלמת. תבקש כמו שצריך, תוודא שזה ברור, ואם מישהו מנסה לעזור לך וטועה בכוונה שלך תודה לו על הכוונה ותכווין אותו לשאלה שלך.

צודק בהכל
חוץ מדבר אחד שקצת הציק לי ''בור בתזונה''... אחי לא צריך להיות הפרופסור לפקולטה למדעים כדי לדעת מזה calorie deficit
אתם חייבים להבין שכל גוף הוא אינוידואלי זה שקראת איזה מאמר באינטרנט לא אומר שcalorie deficit יעבוד על כל אחד ואחד.
אמא שלי אישה חולה לצערי היא אוכלת כריך ביום לפעמים יש ימים שהיא לא אוכלת כלום והיא בעודף משקל קיצוני בגלל שהיא לוקחת תרופות פסיכיאטריות אז די לז**ן תמוח עם הcalorie deficit אני אומר לך אימנתי מליון אנשים זה לא עובד על כל אחד
אני למשל סובל מדכאון וחרדות אתה רופא? אולי זה משפיע על המתבוליזם ? אתה יודע שקורטיזול תורם לעליה במשקל וגורם לנידודי שינה ? ( סובל מי זה לעיתים קרובות) .
כל בן אדם עובר דברים אחרים כל אחד בסרט שלו. הcalorie deficit עובד על כלל האוכולוסיה .
כמו BMI
לנושא: נראה לי שאני יעלה לסייקל ככה... אתן לטסט לעשות את הקסם שלו כמו שfrozen היה אומר...
מקסימום אני יאריך תסייקל ל15 שבועות וישלב T3 בשבוע 11
בכל מקרה מבקש סליחה מכולם אם פגעתי בכם באיזה שהיא צורה

מה אפשר לקחת
תזונאי, פסיכולוג ומאמן.
ממש קשה לי להתחטב
לאף אחד זה לא קל.
אני פשוט אתעלם מהתגובה שלך
התעלמת מהתגובה הכי עניינית כאן, זה היה אמור להיות "תשובה נבחרת".
אבל אין לך שכל כנראה.
אני מאמן כושר אף אחד כאן לא הבין את השאלה פור הולי סייק.
התוצאות והידע שלך מביך, תעודה של מאמן לא הופך אותך לפחות טועה בכל הדיון כאן.
הסייקל שלך מיותר, וחסר לך קילוגרמים של ידע. ליווי של מאמן, תזונאי ופסיכולוג טוב במחיר של כל החומרים שאתה שוקל לקחת יתרמו לך הרבה יותר.
קיצר הבנתי איך הפורום הזה עובד רכשתי כבר את הידע הנדרש כדי לבצע סייקל אין לי יותר מה לחפש פה..
חיפשת תשובה ספציפית שלא קיבלת, וזה מבאס.
אשמח להיות זה שנותן לך את התשובה המבוקשת.

אתה עושה הכל נכון, וניכר שאתה מקצוען, אבל אתה לא לוקח מספיק חומרים. תבקש בבית מרקחת מה שיש להם, פשוט תכניס חומרים בלי לחשוב, כי ככה זה הדרך. ובשביל הגנטיקה והחילוף חומרים, תאכל אבוקדו, זה אפילו מרזה, יש על זה מחקר באוניברסיטה באילנוי.
קלן ? יוהמיבן ? T3 ?
אפידרין ?
או שאני יכול לעלות בכלל לסייקל כאשר אני 13-14 אחוז שומן ופשוט הטסט יעשה את הקסם של
בלי להעליב, לא מכיר את כל החרא שציינת כאן, אבל אני מאמין שהפיזיק והכוח שלי עולה על שלך, ואני בלי כימיה. בשביל הנתונים שלך למרות הכימיה צריך להיות שחצן מטורף שבורח מהדרכה של מאמנים ותזונאים מועילים.

אתה מחפש חומר? קח פרוזק, שתהיה בראש פתוח לשמוע לעיצות שיפתרו לך את כל הבעיות שנתנו לך כאן.

• אהבתי
Reactions: OYP
  • פותח/ת השרשור
תזונאי, פסיכולוג ומאמן.

לאף אחד זה לא קל.

התעלמת מהתגובה הכי עניינית כאן, זה היה אמור להיות "תשובה נבחרת".
אבל אין לך שכל כנראה.

התוצאות והידע שלך מביך, תעודה של מאמן לא הופך אותך לפחות טועה בכל הדיון כאן.
הסייקל שלך מיותר, וחסר לך קילוגרמים של ידע. ליווי של מאמן, תזונאי ופסיכולוג טוב במחיר של כל החומרים שאתה שוקל לקחת יתרמו לך הרבה יותר.

חיפשת תשובה ספציפית שלא קיבלת, וזה מבאס.
אשמח להיות זה שנותן לך את התשובה המבוקשת.

אתה עושה הכל נכון, וניכר שאתה מקצוען, אבל אתה לא לוקח מספיק חומרים. תבקש בבית מרקחת מה שיש להם, פשוט תכניס חומרים בלי לחשוב, כי ככה זה הדרך. ובשביל הגנטיקה והחילוף חומרים, תאכל אבוקדו, זה אפילו מרזה, יש על זה מחקר באוניברסיטה באילנוי.

בלי להעליב, לא מכיר את כל החרא שציינת כאן, אבל אני מאמין שהפיזיק והכוח שלי עולה על שלך, ואני בלי כימיה. בשביל הנתונים שלך למרות הכימיה צריך להיות שחצן מטורף שבורח מהדרכה של מאמנים ותזונאים מועילים.

אתה מחפש חומר? קח פרוזק, שתהיה בראש פתוח לשמוע לעיצות שיפתרו לך את כל הבעיות שנתנו לך כאן.

חשבת פעם לעבוד בתור ליצן חצר? אגב ראיתי תמונה שלך באחד האשכולות ואתה נראה כאילו בחיים לא היית בחדר כושר. אז כן תשאר בקרקס תפור עלייך

חשבת פעם לעבוד בתור ליצן חצר? אגב ראיתי תמונה שלך באחד האשכולות ואתה נראה כאילו בחיים לא היית בחדר כושר. אז כן תשאר בקרקס תפור עלייך
חשבתי על זה, ברצינות.
אולי יום אחד זה מה שאעשה באמת.

מעניין אותי למה אתה לא משתף תמונה שלך:s49:

לא מבין למה לרדת לרמה של ילד קטן.
אלחנן מרים משקלים שכנראה אם היית מנסה להרים, לא היית מצליח.
אתה אומר שרכשת את הידע המתאים אבל בכל זאת הגעת לכאן כי אתה לא מתחטב, לא אכפת אם יש לך מטבוליזם איטי או מהיר. אתה לא יורד במשקל? משמע אתה לא בגרעון קלורי. תתחיל להוריד קלוריות כל שבוע, אני הייתי הולך דווקא על 100 קל' ותשים לב לירידה. צריך לכוון לאחוז ממשקל הגוף שלך.
אתה יכול להתעצבן עד מחר, אין תרופת קסם שתעזור לך להתחטב אם אתה לא יודע את הבייסיק שזה תזונה

• אהבתי
Reactions: OYP
בגלל שאני לא יכול להרים משקל כבד (140 קילו בנץ', 180 קילו דדליפט, 110 קילו סקוואט) שאני אוכל 1800 קלוריות ביום...
גם אני וגם חברי הקבוצה נשמח לראות איזה סרטון שלך נותן בנץ עם 140 אפילו לחזרה אחת 😆
אני מאמן כושר
באמת????
ילד בן 17 כל היום מאונן
אם ככה אתה מציג את אחיך - ובכלל לפי צורת הדיבור והכתיבה שלך אתה חייב לעושת בדק בית ודחוף
ואין לי מה להרגיש טוב עם עצמי אני נראה 95% יותר טוב מכל המשתמשים פה גם על 14-13% שומן...
שוב פעם - אפשר תמונה ???
אם אתה כזה אתלט אנחנו נתנצל ונודה שאנחנו מפגרים.

עכשיו אחרי שהתשתעשו נדבר תאכלס:

אגלה לך סוד . אם לא היתי במסה היום ולא היתי צריך לחפש דרכים איך לשרוף 40 דקות על הסטפר לא באמת היתי מגיב לך ומפה אני אומר :

1. אירובי עושים כל יום (6-7 ימים בשבוע) גם במסה 30 דקות מינימום - ובחיטוב אפילו 75-90 דקות.
ואם אתה בחיטוב עושה אירובי יום כן יומיים לא אז איזה מין מאמן אתה ???

2. לגבי התזונה שלך - רשמת פה קשקושים :
6 ביצים 5 פרוסות לחם שייק חלבון -
זה תפריט של 100 גרם חלבון -
אתה צריך להגיע בסייקל ל 250 גרם מינימום עם ה 90 קילו שלך.

3. לפי צורת ההתבטאות שלך פה אתה ממש אבל ממש לא שומר על תפריט, רוב הסיכוים שאתה לא עובד עם משקל במטבח - כן אני בטוח בזה. אתה לא שוקל הכל . לא מחשב את כמות השומן. יש לך המון זיופים וזליגות. חטיפים ושטויות פה ושם שהופך להיות לפעם ביום בטח.

4. כפי שרמשתי בסעיף הקודם - רוב הסיכויים שאתה גם דופק כך חמישי חצי ליטר וודקה ו5 אקסלים ומסיים את הערב עם חצי מגש פיתה וזה במידה ואתה לא מריח קוק או שותה אמדי באותו הערב.
זה הרי מה שרוב החסרה בגילך עושים בסופשים.

4.5 - אין לי מושג איך נראה תוכנית האימונים אבל אם בתזונה שלך יש כשל רציני - וגם אתה לא עושה אירובי- ועדיין חושב שזה לגיטימי - בטח גם האימונים נראים ככה

5. מסקנה : אל אף שאתה מאמן כושר בכיר ומבין גדול בתזונה ואימונים - אתה לא צריך לעשות סייקל כרגע.

אתה צריך להתייצב על תפריט תזונה נכון. לשקול ולמדוד כל מה שאתה מכניס לפה. להפסיק לעשות קרחנות בסופשים . להתחיל לעשות אירובי כל יום 30 דקות כאורך חיים. ובחיטוב להגיע ל 60 דקות לפחות.
להתאמן כמו בנאדם.
תיקח מאמן מישהו שנראה טוב ממך ויש לו רזומה
אה...תפסיק לקנא באחיך בן ה 17

בהצלחה

עריכה קטנה נוספת וזהו מספיק :

אגב ראיתי תמונה שלך באחד האשכולות ואתה נראה כאילו בחיים לא היית בחדר כושר
יה ילד . אומנם אלחנן לא נראה כמו בודי בילדר אבל הבחור די קטן ועושה דדליפט עם 250 קילו בערך לפי הסרטונים שהוא מעלה - לא לפי סיפורי סבתא .
אז בא...

רגע רגע עוד עריכה אחרונה וזהו

אתה מזכיר מישהו לפי הכתיבה שלך :
נכון אתה רק שינוי את השם משתמש שלך ... פתחת פה אשכול לא מזמן על הרצון שלך לקחת gh כדי להגיע את הזין וכו....
כן כן
זה אתה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית