הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
ממש קשה לי להתחטב לפני הסייקל ..
אני רק עולה במשקל ובמסת שריר.
שזה טוב אבל השומן בבטן לא יורד ...
אני עושה ריצות יש לי תפריט קבוע
6 ביצים ביום
4 פרוסות לחם ביום
שייק חלבון 1/4 חלב
50 מג אבץ
קריאטין כפית קדושה תה
ו20 מג cardarine

לפעמים בצהריים במקום 3 ביצים עם 2 צנימים .
אני אוכל אורז עם חזה עוף .
יש לי גנטיקה של עלייה
מה אפשר לקחת

• פותח/ת השרשור
גם אני וגם חברי הקבוצה נשמח לראות איזה סרטון שלך נותן בנץ עם 140 אפילו לחזרה אחת 😆

באמת????

אם ככה אתה מציג את אחיך - ובכלל לפי צורת הדיבור והכתיבה שלך אתה חייב לעושת בדק בית ודחוף

שוב פעם - אפשר תמונה ???
אם אתה כזה אתלט אנחנו נתנצל ונודה שאנחנו מפגרים.

עכשיו אחרי שהתשתעשו נדבר תאכלס:

אגלה לך סוד . אם לא היתי במסה היום ולא היתי צריך לחפש דרכים איך לשרוף 40 דקות על הסטפר לא באמת היתי מגיב לך ומפה אני אומר :

1. אירובי עושים כל יום (6-7 ימים בשבוע) גם במסה 30 דקות מינימום - ובחיטוב אפילו 75-90 דקות.
ואם אתה בחיטוב עושה אירובי יום כן יומיים לא אז איזה מין מאמן אתה ???

2. לגבי התזונה שלך - רשמת פה קשקושים :
6 ביצים 5 פרוסות לחם שייק חלבון -
זה תפריט של 100 גרם חלבון -
אתה צריך להגיע בסייקל ל 250 גרם מינימום עם ה 90 קילו שלך.

3. לפי צורת ההתבטאות שלך פה אתה ממש אבל ממש לא שומר על תפריט, רוב הסיכוים שאתה לא עובד עם משקל במטבח - כן אני בטוח בזה. אתה לא שוקל הכל . לא מחשב את כמות השומן. יש לך המון זיופים וזליגות. חטיפים ושטויות פה ושם שהופך להיות לפעם ביום בטח.

4. כפי שרמשתי בסעיף הקודם - רוב הסיכויים שאתה גם דופק כך חמישי חצי ליטר וודקה ו5 אקסלים ומסיים את הערב עם חצי מגש פיתה וזה במידה ואתה לא מריח קוק או שותה אמדי באותו הערב.
זה הרי מה שרוב החסרה בגילך עושים בסופשים.

4.5 - אין לי מושג איך נראה תוכנית האימונים אבל אם בתזונה שלך יש כשל רציני - וגם אתה לא עושה אירובי- ועדיין חושב שזה לגיטימי - בטח גם האימונים נראים ככה

5. מסקנה : אל אף שאתה מאמן כושר בכיר ומבין גדול בתזונה ואימונים - אתה לא צריך לעשות סייקל כרגע.

אתה צריך להתייצב על תפריט תזונה נכון. לשקול ולמדוד כל מה שאתה מכניס לפה. להפסיק לעשות קרחנות בסופשים . להתחיל לעשות אירובי כל יום 30 דקות כאורך חיים. ובחיטוב להגיע ל 60 דקות לפחות.
להתאמן כמו בנאדם.
תיקח מאמן מישהו שנראה טוב ממך ויש לו רזומה
אה...תפסיק לקנא באחיך בן ה 17

בהצלחה

עריכה קטנה נוספת וזהו מספיק :

יה ילד . אומנם אלחנן לא נראה כמו בודי בילדר אבל הבחור די קטן ועושה דדליפט עם 250 קילו בערך לפי הסרטונים שהוא מעלה - לא לפי סיפורי סבתא .
אז בא...

רגע רגע עוד עריכה אחרונה וזהו

אתה מזכיר מישהו לפי הכתיבה שלך :
נכון אתה רק שינוי את השם משתמש שלך ... פתחת פה אשכול לא מזמן על הרצון שלך לקחת gh כדי להגיע את הזין וכו....
כן כן
זה אתה

יש לי flat foot
וplantar fasciitis
ללכת על הליכון כמו קציצה כל יום 45-30 דק גם סבתוש יכולה ...
אני דיברתי על ריצה מהירה בקצב הכי מהיר של "ריצה קלה" 8 ק''מ - 40-45 דק..
רק ככה אני מתחטב אבל בגלל הפציעות שיש לי אני לא יכול לרוץ יותר .. עד שאחלים... אז לא בשום יקום אי אפשר לרוץ כל יום 4-8 ק''מ מבלי להפצע כמו שאתה לא יכול לעשות כל יום דדליפט . Progressive overload קיים גם בריצה . צריך לתת לקבוצת שרירים שעובדת להתאושש ולהשתקם.
אלה אם כן ממש בא לך פציעות .
דבר שני זה תפריט של 160 גרם חלבון . ובן אדם רגיל . יש מה שנקרא סינטזת חלבון שזה אומר כמה חלבון ממה שאתה אוכל באמת מגיע למטרת בניית שריר. כי חלבונים חיוניים גם למערכת החיסונית , עצמות , סחוסים וכלי דם , חילוף חומרים .
אני קראתי פה בפורום שזה מה שאירוני שמעל 1.5 גרם חלבון לקילו בגוף זאת אומרת כפול 1.5 יש מה שנקרא אפקט תקרה החלבון גם נאגר כמקור אנרגיה בגוף . אז זה לא באמת משנה כמה אתה אוכל שזה מעל 1.5. יש לך גם מיוסטטין בשריר. בקיצור גם אם תאכל 300 גרם חלבון אתה לא תראה הבדל . אז תעשה שיעורי בית .
היה לי גם תפריט של 200 אם היית משקיע ובאמת קורא מה שאני רושם היית בודק בmy fitness pal אבל תתפלא התפריט של ה160 עובד יותר טוב מרגיש שגדלתי יותר . לדעתי תנעלו הפורום הזה בדיחה קטלנית... יש לי כל מה שאני צריך ברדיט אני עדיין לא מבין למה אני נכנס לפה שחיפים שלא איתי בקטגוריה נותנים לי עצות .. LoL קראחנות עלק גבר אני לא יוצא מהבית אין לי חברים בכלל לא שתיתי אלכוהול שנים נראה לי אתה מדבר על עצמך . אני אוכל כל יום אותו דבר אתם פשוט כנראה לא שואפים לסטנדרטים שאני שואף אליהם אז אתם לא מבינים מה אני רוצה . זה עצוב שאני מבקש עצות מאנשים שנראים גרוע יותר ממני בכמה רמות

בהצלחה בפריצות דיסק

ראית תטכניקה שלו? עוד שנייה החוליה עפה לו מהמקום ככה גם סבתא שלי יכולה להרים 300 קילו
אז למה אתה לא רואה מלא אנשים מרימים ככה? תאמין לי יש מלא אנשים שמוכנים לוותר על הבריאות שלהם בשביל לנצח תחרות (לא שופט אותם או משהו), 300 קילו הם לא יצליחו ככה. תנסה למשוך ככה תראה שזה לא כל כך פשוט.
בכל מקרה, אם לא היית בור באימונים היית יודע שאפשר למשוך גם עם טכניקה ממש לא אידיאלית (לא שבהכרח גב עגול זה לא אידיאלי) ועדיין לא להיפגע ואפילו לשמור את עצמך מפציעות. בסך הכל הוכחת את הנקודה שאתה לא מבין מה אתה עושה ובטוח שבגלל שאתה מאמן עם הסמכה ממכון וינגייט אז אתה מינימום רוני קולמן+המאמן שלו באותו גוף.

זה עצוב שאני מבקש עצות מאנשים שנראים גרוע יותר ממני בכמה רמות
אתה הליצן כאן חבר
אתה אשכרה ילד קטן שלא יכול לקבל קצת ביקורת. מתיימר להיות מאמן כושר אבל רמת הידע שלך היא של ילד בן 13 שהתחיל להתאמן ומאמין לכל חארטה שיש באינטרנט. עוד רגע תעשה במשך 24 שעות ידיים כמו ריץ' פיאנה כי רק ככה תגדל.
לא משנה אם אתה יותר גדול ממישהו אחר, יותר חטוב או יותר חזק - בחיים אל תשוויץ בזה או תגיד שטויות כמו "אני נראה יותר טוב ממך"
תתבייש ילד.

יש לי flat foot
גם לי, ובנוסף אני מאובחן עם קרוהן כבר 9 שנים.
אתה לא שומע אותי מתבכיין כמו ילדה קטנה.
ללכת על הליכון כמו קציצה כל יום 45-30 דק גם סבתוש יכולה ...
אני דיברתי על ריצה מהירה בקצב הכי מהיר של "ריצה קלה" 8 ק''מ - 40-45 דק..
רק ככה אני מתחטב אבל בגלל הפציעות שיש לי אני לא יכול לרוץ יותר .. עד שאחלים... אז לא בשום יקום אי אפשר לרוץ כל יום 4-8 ק''מ מבלי להפצע כמו שאתה לא יכול לעשות כל יום דדליפט . Progressive overload קיים גם בריצה . צריך לתת לקבוצת שרירים שעובדת להתאושש ולהשתקם.
אלה אם כן ממש בא לך פציעות .
דבר שני זה תפריט של 160 גרם חלבון . ובן אדם רגיל . יש מה שנקרא סינטזת חלבון שזה אומר כמה חלבון ממה שאתה אוכל באמת מגיע למטרת בניית שריר. כי חלבונים חיוניים גם למערכת החיסונית , עצמות , סחוסים וכלי דם , חילוף חומרים .
אני קראתי פה בפורום שזה מה שאירוני שמעל 1.5 גרם חלבון לקילו בגוף זאת אומרת כפול 1.5 יש מה שנקרא אפקט תקרה החלבון גם נאגר כמקור אנרגיה בגוף . אז זה לא באמת משנה כמה אתה אוכל שזה מעל 1.5. יש לך גם מיוסטטין בשריר. בקיצור גם אם תאכל 300 גרם חלבון אתה לא תראה הבדל . אז תעשה שיעורי בית .
היה לי גם תפריט של 200 אם היית משקיע ובאמת קורא מה שאני רושם היית בודק בmy fitness pal אבל תתפלא התפריט של ה160 עובד יותר טוב מרגיש שגדלתי יותר . לדעתי תנעלו הפורום הזה בדיחה קטלנית... יש לי כל מה שאני צריך ברדיט אני עדיין לא מבין למה אני נכנס לפה שחיפים שלא איתי בקטגוריה נותנים לי עצות .. LoL קראחנות עלק גבר אני לא יוצא מהבית אין לי חברים בכלל לא שתיתי אלכוהול שנים נראה לי אתה מדבר על עצמך . אני אוכל כל יום אותו דבר אתם פשוט כנראה לא שואפים לסטנדרטים שאני שואף אליהם אז אתם לא מבינים מה אני רוצה . זה עצוב שאני מבקש עצות מאנשים שנראים גרוע יותר ממני בכמה רמות
כל כך הרבה שטויות.
אתה מנסה עדיין להחזיק מעצמך יודע הכל, ובאותו זמן לקבל עיצה מאנשים.
זה לא עובד ככה, אם מה שאתה עושה לא עובד לך, תתחיל להקשיב לעיצות של אנשים שעשו כבר את מה שאתה מבקש לעשות.
בהצלחה בפריצות דיסק
אתה לא באמת כזה טמבל?
אני ביצעתי שיא ישראל, אין לי אף פעם כאבי גב אפילו, אולי תחשוב לשניה שאתה לא יודע הכל.
ברגע שאתה כזה יהיר, אף אחד לא יוכל לעזור לך, כי אתה קובר את עצמך באגו שלך.

@elchonon
אלחנן תתעלם מהליצן הזה.. אתה יודע מה אתה שווה וגם כל שאר הפורום
אין טעם להתייחס אליו יותר מדיי

• אהבתי
Reactions: OYP
@elchonon
אלחנן תתעלם מהליצן הזה.. אתה יודע מה אתה שווה וגם כל שאר הפורום
אין טעם להתייחס אליו יותר מדיי
תודה, אבל לא מפריע לי שום דבר ממה שהוא אומר.
צר לי שאדם עם ראש כל כך עמוק בת... עד כדי כך שהוא לא שומע מה שאומרים לו.
המטרות שלי אינם פיתוח גוף ואני טבעי, ולמרות זאת אני מוכן להתערב על כסף ש @Batman1204 עם פיזיק הרבה פחות ממני, ואין לו את האומץ לעלות תמונה אפילו.

אין לי מה לומר כדי לרדת עליו, הוא עשה את זה מצוין בלעדי.

• פותח/ת השרשור
אתה הליצן כאן חבר
אתה אשכרה ילד קטן שלא יכול לקבל קצת ביקורת. מתיימר להיות מאמן כושר אבל רמת הידע שלך היא של ילד בן 13 שהתחיל להתאמן ומאמין לכל חארטה שיש באינטרנט. עוד רגע תעשה במשך 24 שעות ידיים כמו ריץ' פיאנה כי רק ככה תגדל.
לא משנה אם אתה יותר גדול ממישהו אחר, יותר חטוב או יותר חזק - בחיים אל תשוויץ בזה או תגיד שטויות כמו "אני נראה יותר טוב ממך"
תתבייש ילד.

אם זו הרמת ידע שלי אז אתה גם צריך להתבייש כי לא חידשתם לי שום דבר, כי לא הצלחתם לענות על השאלה אני ליטרלי מטריל כאן כל הזמן וכל פעם מוציא אתכם ליצנים..
אני אענה לעצמי זה גם יתרום לידע שלך.
אפדרין מעלה את חילוף החומרים ב5% זה נמצא בנעוץ.
וT3 יפרק שומן גם אם אתה לא בגרעון.
שיא ישראל חח אתה לא הבן אדם הראשון ולא האחרון שראיתי מרים 300 . וזה לא מעניין אף אחד אחי.. מה שמעניין זה מה קורה על הבמה אתה לא מתמייר להיות כי לא הלך בבאדי בילדינג...
אני לא רואה את אלירן מורגן צועק בפורומים שהוא מרים 300 כדי שירחמו עליו חח אחי אתה בדיחה עם פיזיק כמו של בן אדם שמתאמן חודש

אני מאמן כושר אף אחד כאן לא הבין את השאלה פור הולי סייק.
אני יודע מזה calorie deficit
השאלה שלי הייתה אם יש אפשרות להעלות את המטבוליזם ככה שאני יוכל להתחטב כאשר אני אוכל 2400-2600 קלוריות ביום.
בגלל שאני לא יכול להרים משקל כבד (140 קילו בנץ', 180 קילו דדליפט, 110 קילו סקוואט) שאני אוכל 1800 קלוריות ביום...
אני אקבל דלקות חריפות שמלוות אותי בכאבים במהלך הלילה שאני מזיז את השמיכה.
מה הבעיה לספור קלוריות כף שמן : 88 קלוריות
סתם לדוגמא אני עובד עם כמה אפליקציות .

תזונה ואימונים ? מתי בדיוק דיברתי פה על אימונים ..
קיצר הבנתי איך הפורום הזה עובד רכשתי כבר את הידע הנדרש כדי לבצע סייקל אין לי יותר מה לחפש פה..
ברגע שאין לכם איך לעזור ואתם לא יודעים מה התשובה אתם פשוט מניחים שהבן אדם שפתח את האשכול הוא אינפלנטיל שבחיים לא הרים משקולת בוא נרד עליו וננסה להוריד אותו מהסייקל כי בטוח הוא לא עושה שום דבר נכון כי הוא לא הצליח להתחטב ב2100 קלוריות.
שליטרלי השאלה ששאלתי היא מה הכי מומלץ כדי להתחטב ולהמהיר את המטבוליזם כדי שאני כן יוכל להתחטב עם 2100 קלוריות.
קלן ? יוהמיבן ? T3 ?
אפידרין ?
או שאני יכול לעלות בכלל לסייקל כאשר אני 13-14 אחוז שומן ופשוט הטסט יעשה את הקסם שלו
אז לא הסברת את עצמך טוב אחי, תגיד שאתה מחפש דרך לעלות מטבוליזם, אם אתה כבר מתכוון ללכת לעולם הזה של ״שורפי שומן״ כגון קלן או T3 לך על הליוס להזרקה.
תעשה סייקל של 6 שבועות על זה עם מינון עולה בהדרגה יעלה לך את המטבוליזם כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אז לא הסברת את עצמך טוב אחי, תגיד שאתה מחפש דרך לעלות מטבוליזם, אם אתה כבר מתכוון ללכת לעולם הזה של ״שורפי שומן״ כגון קלן או T3 לך על הליוס להזרקה.
תעשה סייקל של 6 שבועות על זה עם מינון עולה בהדרגה יעלה לך את המטבוליזם כמו שצריך.

ללא ספק אתה הבן אדם שאני הכי אוהב בפורום הכי רציני הכי מקצועי אף פעם לא יורד לפסים אישיים לא רב עם אף אחד.. תמיד עונה מקצועי ולעניין .. מבחינתי אפשר למחוק את האשכול פעם הבאה שתהי לי שאלה אני פשוט אתעייץ איתך אח יקר

חברים אני חושב שכל האשכול הזה מסתכם בשני דברים:

1. הוא טרול, אולי הכי obvious שהיה כאן מאז קום האתר.
2. גם אם כן וגם אם לא, דרך טובה להעיף אותו- חוב לראק.

מציין כאן 140 קג בנצ' שלפי רמת הידע שלו נשמע שיותר שואף ל70-80 וגם מתרברב על הפיזיק, שכנראה כולל מסת שריר של ילדה בת 12.

אם זו הרמת ידע שלי אז אתה גם צריך להתבייש כי לא חידשתם לי שום דבר, כי לא הצלחתם לענות על השאלה אני ליטרלי מטריל כאן כל הזמן וכל פעם מוציא אתכם ליצנים..
אתה מנסה להתחטב, לא מצליח כי אתה מאשים את זה שיש לך "מטבוליזם איטי" אז הליצן היחידי כאן זה אתה.
בהצלחה אחי
לא אכפת לי אם אתה טרול ואתה מנסה להטריל..אתה תפגע בעצמך יותר ממה שאתה תשיג תוצאות כי בדרך הזאת אתה לא תשיג תוצאות.
@Yuval Maimon במקום שזה ימשיך אפשר לעשות משהו עם הבחור הזה ? כי אני דיי חושב שזה מצדיק באן(לא משנה לכמה זמן) וכמובן לנעול את השאכול

@Batman1204
אתה מחפש את התשובות שאתה רוצה, שאתה בכלל לא שואל את השאלות הנכונות.
אני מצטער לומר לך, אתה מפוצץ במיתוסים ומתווכח עם כל מי שלא מסכים איתך שזה בערך כולם, אולי כדאי שתשקול למה כולם אומרים לך שאתה טועה.
הידע שלך באמת לוקה בחסר ולא משנה כמה תתווכח שאתה מאמן או תזרוק קונספטים מפוצצים שנכונים במקסימום בחלקם.
אתה לא מרוצה מהתשובות שאתה מקבל, זו החלטה שלך, אבל אל תצפה שירקדו פה סביבך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית