הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדות המפרסמות ערכים תזונתיים

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
לאיזה מסעדות אתם מכירים שקיימים ערכים תזונתיים פר מוצר?

עד כה ראיתי:
"ארומה"
"מקדונלדס"
"גוטה לאכול בריא"

"ארומה"
"מקדונלדס"
תגיד ארומה עושים כמו מקדונלדס? לא יוצא לי לאכול כל כך אוכל כזה והופתעתי ממש כשלפני כמה חודשים יצא לי לאכול במקדונלדס מהערכים. גם בארומה הם נותנים לך את הערכים הספציפיים על כל דבר שאתה מזמין מהם?

• פותח/ת השרשור
תגיד ארומה עושים כמו מקדונלדס? לא יוצא לי לאכול כל כך אוכל כזה והופתעתי ממש כשלפני כמה חודשים יצא לי לאכול במקדונלדס מהערכים. גם בארומה הם נותנים לך את הערכים הספציפיים על כל דבר שאתה מזמין מהם?
כן. יש להם באתר ערכים בצורה זהה.
חלום שלי שגולדה יפרסמו ערכים תזונתיים.. 😭
אפילו הערכה גסה 🤬

קבצים מצורפים

• Screenshot_20211017-051430_Gallery.jpg
    Screenshot_20211017-051430_Gallery.jpg
    KB 113.9 · צפיות: 760
  • Screenshot_20211017-051356_Gallery.jpg
    Screenshot_20211017-051356_Gallery.jpg
    KB 77.4 · צפיות: 800
'אובססיביות הורסת את החיים'.
לדעתך זה הורס חיים אבל לאנשים אחרים זה אחלה כי הם יכולים לעקוב אחרי מה שהם אוכלים ולהיות רגועים שהם לא עברו את מכסת הקלוריות היומית שלהם.
אני אישית סופר קלוריות ואם במקרה אני אוכל משהו שאין לי בדיוק ערכים מדויקים אני מנחש. למשל, אתמול אכלתי המבורגר אז הערכתי בערך את המשקל של הלחמנייה וההמבורגר והכנסתי לnyfitnesspal.
בישבילך ובשביל אחרים זה מוגזם אבל בישבילי זה נורמה כבר ואני אוכל מה שבא לי כל עוד נכנס לי בערכים.

• פותח/ת השרשור
לדעתך זה הורס חיים אבל לאנשים אחרים זה אחלה כי הם יכולים לעקוב אחרי מה שהם אוכלים ולהיות רגועים שהם לא עברו את מכסת הקלוריות היומית שלהם.
אני אישית סופר קלוריות ואם במקרה אני אוכל משהו שאין לי בדיוק ערכים מדויקים אני מנחש. למשל, אתמול אכלתי המבורגר אז הערכתי בערך את המשקל של הלחמנייה וההמבורגר והכנסתי לnyfitnesspal.
בישבילך ובשביל אחרים זה מוגזם אבל בישבילי זה נורמה כבר ואני אוכל מה שבא לי כל עוד נכנס לי בערכים.
בול

אז זה כבר לא אובססיביות. אובססיביות זה לא לאכול בכלל אוכל שאין לך את הערכים המדוייקים שלו.
לגבי מה הורס את החיים ומה משפר זה כבר סובייקטיבי. גם כשגיסתי מכינה עוגות ביום שישי ואני לא מתפרע אלא אוכל חתיכה-שתיים או בארוחת שישי אני אוכל סבבה אבל לא משתגע ואוכל הכל מהכל וכמה שיותר אז זה כנראה נראה למשפחה שאני סובל מזה אבל אני לא, להפך כשאני רואה שאני מתחטב אני מרגיש מעולה עם זה.

אז זה כבר לא אובססיביות. אובססיביות זה לא לאכול בכלל אוכל שאין לך את הערכים המדוייקים שלו.
לגבי מה הורס את החיים ומה משפר זה כבר סובייקטיבי. גם כשגיסתי מכינה עוגות ביום שישי ואני לא מתפרע אלא אוכל חתיכה-שתיים או בארוחת שישי אני אוכל סבבה אבל לא משתגע ואוכל הכל מהכל וכמה שיותר אז זה כנראה נראה למשפחה שאני סובל מזה אבל אני לא, להפך כשאני רואה שאני מתחטב אני מרגיש מעולה עם זה.
ברור
מסכים

שים לב שההודעה שלי הייתה מכוונת ספציפית לפותח הפוסט.
יצא לי לראות את הנושאים שהוא פתח בזמן האחרון, לדעתי זה כבר יותר מדי אובססיבי, אבל שיהיה לו לבריאות.

וואלה מקומות כמו מקדונלד'ס כותבים כמה קלוריות יש במנת צ'ייפס שלהם והמבורגר בגלוי בתפריט? חשבתי שירצו להסתיר דברים כאלה דברים כי זה יבריח לקוחות או יגרום להם להזמין פחות אוכל. נשמע טוב אבל ראיתי גם סרטון שאומר שהם יכולים " לטעות עד 20 אחוז " פחות במדידות שעושים למוצרי מזון.

וואלה מקומות כמו מקדונלד'ס כותבים כמה קלוריות יש במנת צ'ייפס שלהם והמבורגר בגלוי בתפריט? חשבתי שירצו להסתיר דברים כאלה דברים כי זה יבריח לקוחות או יגרום להם להזמין פחות אוכל. נשמע טוב אבל ראיתי גם סרטון שאומר שהם יכולים " לטעות עד 20 אחוז " פחות במדידות שעושים למוצרי מזון.
דווקא להיפך, אם הם טוענים שהם בריאים ומוכיחים את זה, זה מושך לקוחות.
מניסיון אישי הם בדרך כלל מאוד מדוייקים

החיים הם לא מדע מדויק..
סטיות יכולות להיות בקופסת קוטג

דווקא להיפך, אם הם טוענים שהם בריאים ומוכיחים את זה, זה מושך לקוחות.
מניסיון אישי הם בדרך כלל מאוד מדוייקים
אני לא אכלתי שם כמה שנים טובות.. אני זוכר שזה שם נרדף לג'אנק פוד. ובאמת יש שם דברים בריאים? כמה צ'ייפס המבורגרים עם שומן אכלתי שם שהייתי ילד חחח בטח פצצת קלוריות לא זוכר שום דבר בריא שם

נשמע טוב אבל ראיתי גם סרטון שאומר שהם יכולים " לטעות עד 20 אחוז " פחות במדידות שעושים למוצרי מזון.
ברור. אם אדם פרטי שמכין אוכל לעצמו יכול לטעות, לא נראה לי שמישהו חשב שעובד טמבל ברשת גדולה ידע לספור על הקלוריה. לדעתי 20% זה ממש אחלה.
אני לא אכלתי שם כמה שנים טובות.. אני זוכר שזה שם נרדף לג'אנק פוד. ובאמת יש שם דברים בריאים? כמה צ'ייפס המבורגרים עם שומן אכלתי שם שהייתי ילד חחח בטח פצצת קלוריות לא זוכר שום דבר בריא שם
קודם כל לפי מה שהבנתי (לא סגור על הפרטים) עשו שם "מהפכה בריאותית" או משהו כזה.
דבר שני זה שמשהו מפוצץ בקלוריות לא אומר שהוא לא בריא.

החיים הם לא מדע מדויק..

החיים הם לא מדע מדויק..
אבל 20 אחוז סטיה במנה של 1000 קלוריות זה לא 20 אחוז במנת גבינה 5 אחוז . אישית הייתי הולך על הצד המחמיר במקומות כאלה.

אבל 20 אחוז סטיה במנה של 1000 קלוריות זה לא 20 אחוז במנת גבינה 5 אחוז . אישית הייתי הולך על הצד המחמיר במקומות כאלה.
מה שטוב לך
מקדונלדס לא חייב להגיע ל1000 קלוריות
אוכל זה לא הכל בחיים
אישית הייתי זורמת על מקדונלדס פעם ב
גם פעמיים ב
קצת פחות לחץ ופחות קיבעון
אבל שוב, מה שטוב לך ותואם מטרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית