הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדות המפרסמות ערכים תזונתיים

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
לאיזה מסעדות אתם מכירים שקיימים ערכים תזונתיים פר מוצר?

עד כה ראיתי:
"ארומה"
"מקדונלדס"
"גוטה לאכול בריא"

מה שטוב לך
מקדונלדס לא חייב להגיע ל1000 קלוריות
אוכל זה לא הכל בחיים
אישית הייתי זורמת על מקדונלדס פעם ב
גם פעמיים ב
קצת פחות לחץ ופחות קיבעון
אבל שוב, מה שטוב לך ותואם מטרות

לא כתבתי בשום מקום להחרים את מקדונלדס רק אמרתי שאם אני אוכל שם אני אוסיף איזה 10 20 אחוז לקלוריות שהם רושמים בקטע של זהירות כי אני בחיטוב. דווקא נשמע טוב אם עשו שם מהפכה בריאותית אולי אני אציע לדייט הבא שלי ללכת למקדונלדס 😛

מה הכוונה? לקחת מנות שלהם למעבדה ובדקת את הערכים?
הכוונה היא שאני מסתמך על הערכים שלהם כבר חודשיים ויורד במשקל בהתאם לציפיות ולקלוריות שאני חושב שאני מגיע אליהם.
ברור לי שזה לא מדוייק או משהו אחר חוץ מאנקדוטה, אבל זה לפחות מראה שאין פער משמעותי של 20% או יותר לכל צד

מחזק אץ התגובה הראשונה..יותר מדי התעסקות בזה
תהנה מתהליך,אתה לא לפני תחרות או משהו
וגם תלמד איך הגוף שלך יגיב לכל שינוי

בהצלחה

הכוונה היא שאני מסתמך על הערכים שלהם כבר חודשיים ויורד במשקל בהתאם לציפיות ולקלוריות שאני חושב שאני מגיע אליהם.
ברור לי שזה לא מדוייק או משהו אחר חוץ מאנקדוטה, אבל זה לפחות מראה שאין פער משמעותי של 20% או יותר לכל צד
כן הבנתי את הכוונה מהתחלה לא באמת חשבתי שלקחת מנה למעבדה לבדוק ערכים.
פשוט כל העניין של הספירת קלוריות,חישוב rmr וכו' הוא כל כך לא מדוייק שגם אם אתה יורד בהתאם למצופה אתה לא באמת יודע אם יש חריגות במקדונלדס ב 20%, 10% או 0%. לדעתי זה גם לא צריך לשנות יותר מדי כי מה השלב הבא,פותח האשכול יתחיל לספור כמה פעמים הוא הלך מהמשרד לשירותים או לשתות מים ולפי זה יוסיף/יוריד 46.7קלוריות כי היום הוא הלך 38 צעדים יותר מאתמול?

כן הבנתי את הכוונה מהתחלה לא באמת חשבתי שלקחת מנה למעבדה לבדוק ערכים.
פשוט כל העניין של הספירת קלוריות,חישוב rmr וכו' הוא כל כך לא מדוייק שגם אם אתה יורד בהתאם למצופה אתה לא באמת יודע אם יש חריגות במקדונלדס ב 20%, 10% או 0%. לדעתי זה גם לא צריך לשנות יותר מדי כי מה השלב הבא,פותח האשכול יתחיל לספור כמה פעמים הוא הלך מהמשרד לשירותים או לשתות מים ולפי זה יוסיף/יוריד 46.7קלוריות כי היום הוא הלך 38 צעדים יותר מאתמול?
נכון, לפעמים זה מעצבן אבל כבר הגעתי למסקנה שזה פשוט ניסוי וטעייה במשך שבועיים עד שאני מוצא את עצמי עם המאכלים שאני נוהג לאכול יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית