נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
והאם הייתם מחשיבים שווארמה בצלחת עם אורז וסלט ירקות/חמוצים כ"צ'יט"?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל שבוע שאלה חדשה
הפעם הבאת משהו מעניין
לא, דווקא מעניין מה אנשים ירשמו כאן.עד כאן איכזבתי?
ותשאל שאלות עד מחר, הכל בסדר.. בישביל זה הפורום קייםעד כאן איכזבתי?
לא, דווקא מעניין מה אנשים ירשמו כאן.
אני לא חושב שקל כ"כ להעריך את הקלוריות / שומן / חלבון
כי הכל תלוי בכמות ששמים לך..
ממוצע ל-100 גרם יספק אותי בהחלט.
באמת הרבה שאלות סבתא אבל בטח זה האופי שלך.
עניין פיתוח הגוף די פשוט תאכלס - התמדה ושגרה.
לגבי שווארמה :
תלוי בסוג הבשר ואם מוסיפים שמן במקום.
ברגע שאתה יודע איסה בשר זה אתה יכול לעשות חישוב לבד תוך שימוש באפליקצית מזון.
לא ממש, ממה שידוע לי לרוב הבשר בשווארמה עגל הוא שייטל אבל יש שומן כבש (ליה) בין שכבות של הבשר ואתה לא יודע כמה שומן שמים בין השכבות, זה משתנה בין מקום למקוםברגע שאתה יודע איסה בשר זה אתה יכול לעשות חישוב לבד תוך שימוש באפליקצית מזון.
רק תסביר לי,מי אלה האנשים שמבקשים לשים חתיכת שומן מלמעלה?!?!לא ממש, ממה שידוע לי לרוב הבשר בשווארמה עגל הוא שייטל אבל יש שומן כבש (ליה) בין שכבות של הבשר ואתה לא יודע כמה שומן שמים בין השכבות, זה משתנה בין מקום למקום
אני, ועדיף יותר מחתיכה אחת 🤯🤯🤯רק תסביר לי,מי אלה האנשים שמבקשים לשים חתיכת שומן מלמעלה?!?!
מה??!! אתה??אני, ועדיף יותר מחתיכה אחת 🤯🤯🤯
אבל לא למעלה אלא בתוך הלאפה לפני שמגלגלים ואז יש לי הפתעות נעימות שמחכות לי:)
אין על הטעם של שומן כבש:s47:🤯מה??!! אתה??
לא מאמין
זה כמו כוס שמן בתוך הלאפה
מה בנוגע לפרגית? יש לך מושג?לא ממש, ממה שידוע לי לרוב הבשר בשווארמה עגל הוא שייטל אבל יש שומן כבש (ליה) בין שכבות של הבשר ואתה לא יודע כמה שומן שמים בין השכבות, זה משתנה בין מקום למקום
עגל, כן?לגבי השאלה של @ג'ינג'י צהוב - הייתי מעריך באזור ה 20 גרם חלבון ו 25 שומן ל 100 גרם בשר, אז זה יוצא כ 300 קלוריות (ככה הערכה שלי ויכול להיות שאני טועה כמובן).
הייתי רוצה לחשוב ולקוות ששמים איזה 200 גרם בשר בלאפה/צלחת.
פרגית זה פרגית, וגם שם כנראה יש שומן כבש בין השכבות (לא אכלתי שווארמה פרגית אף פעם).מה בנוגע לפרגית? יש לך מושג?
כן. שוב, אל תתפוס אותי במילה, ככה אני מעריךעגל, כן?
מה שידוע לי לרוב הבשר בשווארמה עגל