עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתקבל פאמפ מסוכר?
נכנס לתאים..למה שתקבל פאמפ מסוכר?
אפשר להגיד את זה על כל מזון.נכנס לתאים..
אם יש קשר בין מאזן קלורי לכמות הסוכר שאתה צורך?אי אפשר לשלוח לך הודעה בפרטי, יש מצב אתה עונה לי על שאלה פה ?
תזונה ותוספים - מהי רמת הסוכר המוסף הבטוחה לצריכה לשמירה על הבריאות?
עזבו אני מבין שאנשים פה לא באמת מבינים בכושר ..למה שתקבל פאמפ מסוכר?
🤦♂️עזבו אני מבין שאנשים פה לא באמת מבינים בכושר ..
אם בכל יום נתון למשך תקופה אני אוכל הרבה סוכר, האם בהכרח הסוכר שלי בדם יהיה גבוה? (בלי עליה במשקל , מאזן שלילי)אם יש קשר בין מאזן קלורי לכמות הסוכר שאתה צורך?
שאלה מאוד כללית כי לא הגדרת כמה זה הרבה, מה סוג הפחמימה והאם נצרך לבד או עם מנת חלבון/שומן בנוסף (כל אלה משפיעים מאוד על הרמה).אם בכל יום נתון למשך תקופה אני אוכל הרבה סוכר, האם בהכרח הסוכר שלי בדם יהיה גבוה? (בלי עליה במשקל , מאזן שלילי)
עזבו אני מבין שאנשים פה לא באמת מבינים בכושר ..
עזוב אתה כותב שאתהדייטן ואתה לא יודע דברים בסיסיןלא. אנשים פה לא מבינים מה אתה רוצה.
על סמך מה אתה חושב שסוכר יכול לגרום לפאמפ?
שאלה מאוד כללית כי לא הגדרת כמה זה הרבה, מה סוג הפחמימה והאם נצרך לבד או עם מנת חלבון/שומן בנוסף (כל אלה משפיעים מאוד על הרמה).
באופן כללי כמובן שכן, הסוכר שלך יכול לנסוק ולהישאר גבוה.
המאזן הקלורי לא משנה.
אפשר להיות 10% שומן ועדיין לפתח סוכרת סוג 2 (גם גנטיקה משחקת תפקיד).
חחח אז למה אתה שואל שאלות שאתה יודע את התשובה עליהן ?עזוב אתה כותב שאתהדייטן ואתה לא יודע דברים בסיסין
סוכר נכנס לתאים ..
עזוב אתה כותב שאתהדייטן ואתה לא יודע דברים בסיסין
באופן אישי אף פעם לא הבנתי את הרדיפה האובססיבית של אנשים להשיג פאמפ. מבין כשזה לתמונות וכו׳, אבל לא מבין למה זה טוב על בסיס קבוע כשזה כל כך רגעי. (ברור שזו הרגשה נחמדה, לא אומר שלא)
חח תמשיך לחשוב שאתה מביןאני פה בשביל ללמוד מחכמתו של פותח האשכול
לא ידעתי שקיומו של תהליך פיזיולוגי כלשהו תלוי בהיקף היד של הבחור שמדבר עליו.אני לא באמת רואה פה מישהו בגוף שלי..
למה אתה מתחמק?
לא ידעתי שקיומו של תהליך פיזיולוגי כלשהו תלוי בהיקף היד של הבחור שמדבר עליו.