הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע להגיד לי באם לצרוך דקסטרוז..

נכנס לתאים..
אפשר להגיד את זה על כל מזון.
סוכר מתפרק מאוד מהר בדם, זה מתורגם להפרשת אינסולין ויצירת אנרגיה, אנרגיה שתוכל לקבל מ1000 דברים אחרים, וכאן פחות או יותר מסתכמת התרומה שלו

אי אפשר לשלוח לך הודעה בפרטי, יש מצב אתה עונה לי על שאלה פה ?
תזונה ותוספים - מהי רמת הסוכר המוסף הבטוחה לצריכה לשמירה על הבריאות?
אם יש קשר בין מאזן קלורי לכמות הסוכר שאתה צורך?

עזבו אני מבין שאנשים פה לא באמת מבינים בכושר ..
🤦‍♂️

אם יש קשר בין מאזן קלורי לכמות הסוכר שאתה צורך?
אם בכל יום נתון למשך תקופה אני אוכל הרבה סוכר, האם בהכרח הסוכר שלי בדם יהיה גבוה? (בלי עליה במשקל , מאזן שלילי)

תודה

אם בכל יום נתון למשך תקופה אני אוכל הרבה סוכר, האם בהכרח הסוכר שלי בדם יהיה גבוה? (בלי עליה במשקל , מאזן שלילי)
שאלה מאוד כללית כי לא הגדרת כמה זה הרבה, מה סוג הפחמימה והאם נצרך לבד או עם מנת חלבון/שומן בנוסף (כל אלה משפיעים מאוד על הרמה).

באופן כללי כמובן שכן, הסוכר שלך יכול לנסוק ולהישאר גבוה.
המאזן הקלורי לא משנה.
אפשר להיות 10% שומן ועדיין לפתח סוכרת סוג 2 (גם גנטיקה משחקת תפקיד).

שאלה מאוד כללית כי לא הגדרת כמה זה הרבה, מה סוג הפחמימה והאם נצרך לבד או עם מנת חלבון/שומן בנוסף (כל אלה משפיעים מאוד על הרמה).

באופן כללי כמובן שכן, הסוכר שלך יכול לנסוק ולהישאר גבוה.
המאזן הקלורי לא משנה.
אפשר להיות 10% שומן ועדיין לפתח סוכרת סוג 2 (גם גנטיקה משחקת תפקיד).

תודה רבה על התשובה
עזוב אתה כותב שאתהדייטן ואתה לא יודע דברים בסיסין
סוכר נכנס לתאים ..
חחח אז למה אתה שואל שאלות שאתה יודע את התשובה עליהן ?
אז סוכר "נכנס לתאים" איזה תאים ולמה זה מביא פאמפ ? לפחות תענה במקום להתחמק כמו איזה... you know

עזוב אתה כותב שאתהדייטן ואתה לא יודע דברים בסיסין

מה זה משנה מה אני? אל תעביר נושא.
המשפטים שלך לא הגיוניים. מה זה 'נכנס לתאים'? שומן, חלבון, רעל בשם ציאניד, ויטמין D, מים, מינרלים, ויטמינים, וירוסים ועוד חומרים רבים אחרים נכנסים לך לתוך התאים. החיים שלך תלויים בזה שחומרים ייכנסו וייצאו לך מהתאים בגוף. אתה חושב שצריכה מוגברת של כל חומר פה תעודד פאמפ?

ביקשת לדעת האם סוכר עושה פאמפ, מסבירים לך שבכלל לא בטוח שהוא עושה פאמפ, אתה אומר שהוא נכנס לתאים אז צריך לעשות פאמפ?

אתה בטוח ב-100% שסוכר עושה פאמפ? אז בוא תלמד אותנו ותשלח מקור מדעי לטענה שלך. הרי צברת את המידע הזה מאיפשהו.
אם אתה לא בטוח, תנסה להבין למה אתה חושב ככה והאם יש ראיות שזה בכלל נכון.

באופן אישי אף פעם לא הבנתי את הרדיפה האובססיבית של אנשים להשיג פאמפ. מבין כשזה לתמונות וכו׳, אבל לא מבין למה זה טוב על בסיס קבוע כשזה כל כך רגעי. (ברור שזו הרגשה נחמדה, לא אומר שלא)

באופן אישי אף פעם לא הבנתי את הרדיפה האובססיבית של אנשים להשיג פאמפ. מבין כשזה לתמונות וכו׳, אבל לא מבין למה זה טוב על בסיס קבוע כשזה כל כך רגעי. (ברור שזו הרגשה נחמדה, לא אומר שלא)

הייתי מנחש שזה חלק מהדופמין סייקל הקלאסי שקשור למוטיבציה - פידבק כלשהו יכול להפוך בעיני האדם לreward (במעגל הcue routine reward)
ואם כמה שאני מודע לbias, מודע לזה שdoms לא משנים ולרוב רק מפריעים לי בחיים, אימון שאין אחריו doms אני תמיד מרגיש שלא השקעתי מספיק וזה ממש קשה לעצור את עצמך בסייקל
אני לא מבין פאמפ גם אבל כנראה מהסיבה שאני מלכתחילה לא נפלתי לסייקל בו פאמפ זה הריווארד אבל עם doms זה קרה וזה מאוד קשוח להיפתר מהליך מחשבה מקולקל בלי להקדיש לזה הרבה אנרגיה (לי לפחות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית