עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא ההפך בגלל יוקר המחייה - שבתור מתאמן אתה יכול לאכול רק בבית ובתור לא מתאמן אתה יכול לאכול בחוץ....בתור מתאמן אתה יכול לאכול מלא בחוץ,
בתור לא מתאמן אתה יכול לאכול רק בבית.
ולהפך כמובן.
זה כבר משנה את המשוואה.
אצלי תלוי בתקופה (מסה / חיטוב), משתנה באופן דרסטי.
זה לא ההפך בגלל יוקר המחייה - שבתור מתאמן אתה יכול לאכול רק בבית ובתור לא מתאמן אתה יכול לאכול בחוץ....
תלוי באיכות וסוג הסטייקים
כמה עולה לכם אוכל בחודש? מה ההבדל לדעתכם בין אדם ממוצע שמתאמן לבנאדם שלא מתאמן וכמה ההפרשי כסף ואוכל לדעתכם?
התמונה בפרופיל זה אתה?בחודש אני אוכל:
22.5 קילו בשר טחון=945 שקל
4 קילו אורז = 20 שקל
4 קילו תפוחי אדמה = 15 שקל
6 קילו פלפל אדום = 60 שקל
3 קילו גזר גמדי = 60 שקל
2 קילו תרד = 50 שקל
9 קילו עגבניות מרוסקות = 70 שקל
60 ביצים = 55 שקל
2 קילו גבינות = 175 שקל
סה"כ 1450 לא כולל תבלינים, עם תבלינים לא יותר מ1500. לזה מתווסף לאכול בחוץ מדי פעם (אבל מחליף ארוחה בבית) בממוצע כנראה עוד 300 שקל בחודש.
אז בערך 1800 שקל בחודש הולך לי על אוכל.
לבן אדם שלא מתאמן ממש לא בהכרח יוצא פחות כי אנשים שלא מתאמנים כנראה קונים הרבה יותר זבל שעולה הרבה כסף כמו חטיפים למשל. יש גם מאכלים כמו יוגורטים, קורנפלקסים וכו' שהרבה יותר יקרים ביחס לכמות הארוחות שהם נותנים מאשר מוצרים בריאים, אז גם אם אדם ממוצע כנראה אוכל יותר לכיוון ה3 קילו בשר בחודש הוא מוציא הרבה יותר על דברים אחרים.
כן. מהתחרות ב2017התמונה בפרופיל זה אתה?
אין לי מושג איך לאכול את ההודעה הזאת.כל מי שמתאמן משקיע במיץ גזר, וזה ממש יכול להצטבר לסכומים גדולים.
2 חבילות גזר זה 3 ק"ג בערך, נותן לך ליטר מיץ, במחיר של היום, זה יוצא בערך 10 ש"ח ל3 ק"ג גזר.
כפול 6 ימים בשבוע, שזה 24 ימים בחודש, זה 240 ש"ח.
תאמין לי, זה לבד גורם לי לשקול לפרוש מהתחום, זה אוכל לי את הכיס.
בלי ספק, אם לא הייתי מתאמן הייתי גם יכול להכניס כסף מאותם שעות שהייתי עובד בהייטק במקום להתאמן.
מדובר בסכום משוער של 15,000 בחודש שאני מוותר בשביל התחביב הדפוק הזה.
15,000+240=15,240 ש"ח. זה כמה שזה עולה לי.
😳15,000+240=15,240 ש"ח. זה כמה שזה עולה לי.
כל מי שמתאמן משקיע במיץ גזר, וזה ממש יכול להצטבר לסכומים גדולים.
2 חבילות גזר זה 3 ק"ג בערך, נותן לך ליטר מיץ, במחיר של היום, זה יוצא בערך 10 ש"ח ל3 ק"ג גזר.
כפול 6 ימים בשבוע, שזה 24 ימים בחודש, זה 240 ש"ח.
תאמין לי, זה לבד גורם לי לשקול לפרוש מהתחום, זה אוכל לי את הכיס.
בלי ספק, אם לא הייתי מתאמן הייתי גם יכול להכניס כסף מאותם שעות שהייתי עובד בהייטק במקום להתאמן.
מדובר בסכום משוער של 15,000 בחודש שאני מוותר בשביל התחביב הדפוק הזה.
15,000+240=15,240 ש"ח. זה כמה שזה עולה לי.
קח שלוק מיץ גזר להוריד אותהאין לי מושג איך לאכול את ההודעה הזאת.