הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה עולה לכם אוכל?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
כמה עולה לכם אוכל בחודש? מה ההבדל לדעתכם בין אדם ממוצע שמתאמן לבנאדם שלא מתאמן וכמה ההפרשי כסף ואוכל לדעתכם?

אני קונה איפה שיוצא.
כרגע הגזר הוא בערך 3-3.9 ש"ח לק"ג.
איפה אתה קונה?

ניסיתי להוציא ממך מידע בהתחשב בעובדה שאתמול הציבור (החילוני) הרחב גילה שרשתות הסופר עוקצות אותו, תראה את התמונה שהוספתי בתגובה הקודמת. הפרשי מחירים של 50% במקרה הטוב. אם אתה לא מעודכן זה התחיל מזה שלשופרסל יש אתר שפונה לקהל החרדי במחירים זולים משמעותית, וכשעלו על זה אז שופרסל פשוט הורידו את האתר במקום להוריד את המחירים לכולם

אתה קונה את הגזר במחיר יקר בהתחשב שבסופר כשר למהדרין מוכרים ב1.90 לקילו.

ניסיתי להוציא ממך מידע בהתחשב בעובדה שאתמול הציבור (החילוני) הרחב גילה שרשתות הסופר עוקצות אותו, תראה את התמונה שהוספתי בתגובה הקודמת. הפרשי מחירים של 50% במקרה הטוב. אם אתה לא מעודכן זה התחיל מזה שלשופרסל יש אתר שפונה לקהל החרדי במחירים זולים משמעותית, וכשעלו על זה אז שופרסל פשוט הורידו את האתר במקום להוריד את המחירים לכולם

לא יודע, אני קונה באזורים חרדים, המחיר אותו מחיר פחות או יותר.
יש תקופות שהגזר 1.9 שח לק"ג.
ויש תקופות שזה 3.9 ש"ח לק"ג.

חנויות קטנות יקרות יותר, זה יכול להגיע ל4.9 ש"ח, אבל בתור אחד שהסתובב בהרבה חנויות, לא ראיתי הבדלים משמעותיים. כלומר הבדל בתקופות השנה, אבל לא בחנויות שונות.

אבל לא קניתי באזורים ממש חילוניים, אצלנו זה די מעורב חילונים ודתיים.

א. אתה בטח יודע שאת התקשורת לא מעניינת האמת אלא לעורר פרובוקציות.
ב. בעבר היתה בשכונה שלי מכולת של חרדים ואתה יודע מה מעניין? לא הייתה שם סלקטור בכניסה שאיפשר רק לחרדים להיכנס, כל אחד יכל להיכנס ולקנות, אני חילוני גמור וקניתי שם הרבה. היה רק שלט קטן בכניסה שמבקש לא להיכנס בלבוש לא צנוע.

א. אתה בטח יודע שאת התקשורת לא מעניינת האמת אלא לעורר פרובוקציות.
ב. בעבר היתה בשכונה שלי מכולת של חרדים ואתה יודע מה מעניין? לא הייתה שם סלקטור בכניסה שאיפשר רק לחרדים להיכנס, כל אחד יכל להיכנס ולקנות, אני חילוני גמור וקניתי שם הרבה. היה רק שלט קטן בכניסה שמבקש לא להיכנס בלבוש לא צנוע.
הכי הצחיק אותי
שאלו איזה אהבלה תל אביבית בכתבה מה דעתה על זה היא אמרה "זה לא הוגן, אני רוצה שיעלו את המחירים גם אצלם"

כל מי שמתאמן משקיע במיץ גזר, וזה ממש יכול להצטבר לסכומים גדולים.

2 חבילות גזר זה 3 ק"ג בערך, נותן לך ליטר מיץ, במחיר של היום, זה יוצא בערך 10 ש"ח ל3 ק"ג גזר.
כפול 6 ימים בשבוע, שזה 24 ימים בחודש, זה 240 ש"ח.

תאמין לי, זה לבד גורם לי לשקול לפרוש מהתחום, זה אוכל לי את הכיס.

בלי ספק, אם לא הייתי מתאמן הייתי גם יכול להכניס כסף מאותם שעות שהייתי עובד בהייטק במקום להתאמן.

מדובר בסכום משוער של 15,000 בחודש שאני מוותר בשביל התחביב הדפוק הזה.

15,000+240=15,240 ש"ח. זה כמה שזה עולה לי.

למה דווקא מיץ גזר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית