עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קונה איפה שיוצא.@elchonon
עדיין מחכה לתשובה... איפה אתה קונה גזר..
אני קונה איפה שיוצא.
כרגע הגזר הוא בערך 3-3.9 ש"ח לק"ג.
איפה אתה קונה?
לא יודע, אני קונה באזורים חרדים, המחיר אותו מחיר פחות או יותר.ניסיתי להוציא ממך מידע בהתחשב בעובדה שאתמול הציבור (החילוני) הרחב גילה שרשתות הסופר עוקצות אותו, תראה את התמונה שהוספתי בתגובה הקודמת. הפרשי מחירים של 50% במקרה הטוב. אם אתה לא מעודכן זה התחיל מזה שלשופרסל יש אתר שפונה לקהל החרדי במחירים זולים משמעותית, וכשעלו על זה אז שופרסל פשוט הורידו את האתר במקום להוריד את המחירים לכולם
אתה קונה את הגזר במחיר יקר בהתחשב שבסופר כשר למהדרין מוכרים ב1.90 לקילו.
א. אתה בטח יודע שאת התקשורת לא מעניינת האמת אלא לעורר פרובוקציות.ניסיתי להוציא ממך מידע בהתחשב בעובדה שאתמול הציבור (החילוני) הרחב גילה שרשתות הסופר עוקצות אותו, תראה את התמונה שהוספתי בתגובה הקודמת. הפרשי מחירים של 50% במקרה הטוב. אם אתה לא מעודכן זה התחיל מזה שלשופרסל יש אתר שפונה לקהל החרדי במחירים זולים משמעותית, וכשעלו על זה אז שופרסל פשוט הורידו את האתר במקום להוריד את המחירים לכולם
אתה קונה את הגזר במחיר יקר בהתחשב שבסופר כשר למהדרין מוכרים ב1.90 לקילו.
הכי הצחיק אותיא. אתה בטח יודע שאת התקשורת לא מעניינת האמת אלא לעורר פרובוקציות.
ב. בעבר היתה בשכונה שלי מכולת של חרדים ואתה יודע מה מעניין? לא הייתה שם סלקטור בכניסה שאיפשר רק לחרדים להיכנס, כל אחד יכל להיכנס ולקנות, אני חילוני גמור וקניתי שם הרבה. היה רק שלט קטן בכניסה שמבקש לא להיכנס בלבוש לא צנוע.
כל מי שמתאמן משקיע במיץ גזר, וזה ממש יכול להצטבר לסכומים גדולים.
2 חבילות גזר זה 3 ק"ג בערך, נותן לך ליטר מיץ, במחיר של היום, זה יוצא בערך 10 ש"ח ל3 ק"ג גזר.
כפול 6 ימים בשבוע, שזה 24 ימים בחודש, זה 240 ש"ח.
תאמין לי, זה לבד גורם לי לשקול לפרוש מהתחום, זה אוכל לי את הכיס.
בלי ספק, אם לא הייתי מתאמן הייתי גם יכול להכניס כסף מאותם שעות שהייתי עובד בהייטק במקום להתאמן.
מדובר בסכום משוער של 15,000 בחודש שאני מוותר בשביל התחביב הדפוק הזה.
15,000+240=15,240 ש"ח. זה כמה שזה עולה לי.
כי זה מקור כל הטוב בעולם.למה דווקא מיץ גזר?
נקטר האל(חנן)כי זה מקור כל הטוב בעולם.