הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת קלוריות בריקוד במועדון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
אתה רוקד 4 שעות נטו בלי לעצור או שזה סה"כ הזמן שאתה נמצא במועדון? השריפת קלוריות גם תלויה איך אתה רוקד, יש הבדל בין מישהו שמזיז קצת ידיים/רגליים למישהו שקופץ ומשתולל בלי הפסקה.
אם אתה קופץ באטרף 4 שעות רצוף נראה לי הגיוני לשרוף 1000 קלוריות אבל אני מניח שאתה מדבר על 4 שעות ברוטו, קצת רוקד קצת נח, הולך לבר וכו' וכו'... אז גם אם תוכל להעריך קלוריות לפי זמן מה תתחיל לשים סטופר כל פעם שאתה מתחיל לרקוד וכל פעם שאתה עוצר? תתחיל לחלק את הזמנים מתי אתה רוקד בראבק ומתי אתה זז ברגוע?
לדעתי זה כל כך מיותר, אם אתה הולך למועדון פעם בשבוע בקבוע אז כמו שאמרו לך לפי השקילות וקצב הירידה השבועי תעשה התאמות, אם אתה הולך פעם ב אז זה לא רלוונטי כי זה די זניח
הולך 3 ואפילו 4 פעמים בשבוע זה די הרבה

ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?

המחשבונים האלה לא מדויקים.

השאלה למה להתייחס לזה בכלל, מה השאלה מאחורי השאלה?

השאלה העיקרית שלי היא כזאת-האם אתה רוקד טקטוניק?אם לא, אז השריפת קלוריות שלך היא אפסית.

בתאכלס, תקנה לעצמך FITBIT וככה תוכל לדעת.

בתאכלס, תקנה לעצמך FITBIT וככה תוכל לדעת.
עדיין לא יקבל הערכה מדויקת מספיק. זה מביא אותי לסיבה בגינה שאלתי את השאלה למעלה:

מן כה וכה המבט על ההוצאה הקלורית בעת ניסיון חיטוב או מאסה הוא לא מדויק, מפספס את האדפטציות, התגובה של ה-NEAT, ואיך שה-constrained model של ההוצאה הקלורית עובד. במבחן התוצאה כנראה בגלל זה ועוד כמה סיבות טכניות רוב השעונים שמודדים הוצאה קלורית רחוקים מלהיות מדויקים.

מכיוון שהשינוי במשקל לאורך זמן גם ככה מייצג את ההפרש בין ההוצאה הקלורית לצריכה הקלורית, עדיף להסתכל עליו ישירות ובהתאם לשנות את הצריכה הקלורית אם צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית