עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הולך 3 ואפילו 4 פעמים בשבוע זה די הרבהאתה רוקד 4 שעות נטו בלי לעצור או שזה סה"כ הזמן שאתה נמצא במועדון? השריפת קלוריות גם תלויה איך אתה רוקד, יש הבדל בין מישהו שמזיז קצת ידיים/רגליים למישהו שקופץ ומשתולל בלי הפסקה.
אם אתה קופץ באטרף 4 שעות רצוף נראה לי הגיוני לשרוף 1000 קלוריות אבל אני מניח שאתה מדבר על 4 שעות ברוטו, קצת רוקד קצת נח, הולך לבר וכו' וכו'... אז גם אם תוכל להעריך קלוריות לפי זמן מה תתחיל לשים סטופר כל פעם שאתה מתחיל לרקוד וכל פעם שאתה עוצר? תתחיל לחלק את הזמנים מתי אתה רוקד בראבק ומתי אתה זז ברגוע?
לדעתי זה כל כך מיותר, אם אתה הולך למועדון פעם בשבוע בקבוע אז כמו שאמרו לך לפי השקילות וקצב הירידה השבועי תעשה התאמות, אם אתה הולך פעם ב אז זה לא רלוונטי כי זה די זניח
ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?
עדיין לא יקבל הערכה מדויקת מספיק. זה מביא אותי לסיבה בגינה שאלתי את השאלה למעלה:בתאכלס, תקנה לעצמך FITBIT וככה תוכל לדעת.