הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת קלוריות בריקוד במועדון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?

ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?

זה בהחלט לא הגיוני ולא רלוונטי גם,
תעקוב אחרי השקילות שלך פשוט.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט לא הגיוני ולא רלוונטי גם,
תעקוב אחרי השקילות שלך פשוט.
עוקב אבל רוצה לדעת גם פחות או יותר כי אני במועדון לא כל יום אז קשה קצת להבין מפעם בשבוע כמה זה משפיע על המשקל

עוקב אבל רוצה לדעת גם פחות או יותר כי אני במועדון לא כל יום אז קשה קצת להבין מפעם בשבוע כמה זה משפיע על המשקל

אם תעשה ממוצעים שבועיים אתה תקבל אינדקציה הכי קרובה למדוייקת שתוכל לקבל.
אין דרך זמינה אחרת לחשב את זה.

מה הבעיהנ בשאלה? אני שורף קלוריות מריקוד במועדון רוצה לדעת כמה

כמה פעמים אתה רוקד במועדון בשבוע? אתה באמת מגיע למצב של התשה כמו אירובי או אימון משקולות ארוך?
מאיפה המידע על כמות הקלוריות שנשרפות בריקוד? האם המקור אמין? על פני כמה זמן של פעילות בדקו את זה?
במסיבה אתה מקפיד למדוד כמה זמן בנטו אתה רוקד ובאיזה עצימות? אתה שותה לפני? קיזזת את זה מהקלוריות שנשרפות?

אם על השאלה הראשונה אתה עונה ב-״פעם בשבוע״, אתה מפה צריך להבין שאתה כנראה לא צריך לקחת את זה בכלל בחשבון... אם לפחות 3 פעמים בשבוע, תענה על שאר השאלות ושאל את עצמך אתה באמת מתכוון להתעסק בזה ברצינות...

נערך לאחרונה:
אתה רוקד 4 שעות נטו בלי לעצור או שזה סה"כ הזמן שאתה נמצא במועדון? השריפת קלוריות גם תלויה איך אתה רוקד, יש הבדל בין מישהו שמזיז קצת ידיים/רגליים למישהו שקופץ ומשתולל בלי הפסקה.
אם אתה קופץ באטרף 4 שעות רצוף נראה לי הגיוני לשרוף 1000 קלוריות אבל אני מניח שאתה מדבר על 4 שעות ברוטו, קצת רוקד קצת נח, הולך לבר וכו' וכו'... אז גם אם תוכל להעריך קלוריות לפי זמן מה תתחיל לשים סטופר כל פעם שאתה מתחיל לרקוד וכל פעם שאתה עוצר? תתחיל לחלק את הזמנים מתי אתה רוקד בראבק ומתי אתה זז ברגוע?
לדעתי זה כל כך מיותר, אם אתה הולך למועדון פעם בשבוע בקבוע אז כמו שאמרו לך לפי השקילות וקצב הירידה השבועי תעשה התאמות, אם אתה הולך פעם ב אז זה לא רלוונטי כי זה די זניח

אם אתה לא רוקד ככה אז לא נראה לי שתוריד משהו.. ויש מצב הוצאת המשוואה את הוודקה רדבול?

1a4b38a96381f3daaed3645da195f1dc.gif

אם אתה לא רוקד ככה אז לא נראה לי שתוריד משהו.. ויש מצב הוצאת המשוואה את הוודקה רדבול?

1a4b38a96381f3daaed3645da195f1dc.gif
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מה עשית??? אני יושב בעבודה עכשיו מנסה להיראות רציני ומתאפק לא להתפוצץ מצחוק:lol:🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית