הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתם עושים כדי להגיע ל10 חזרות בתרגיל מסויים במשקל מסויים?

• פותח/ת השרשור mumsy
  • פורסם בתאריך

mumsy

משתמש מתחיל
44
13
נק' מוניטין:
13
44
13
אז כחלק מהאימונים בחד"כ מצאתי שמניע אותי מן הסתם מטרות, אז הייתה לי מטרה נגיד לעשות חזרה אחת של 100 בבנץ', הגעתי אליה. עכשיו אני בין 3 ל4.
המטרה הבאה זה להגיע ל10 חזרות.
האימונים שלי די רנדומליים (אימון אחד עשיתי 22 חזרות של 60 וההמשך פשוט עד כשל, כנראה לא קירב אותי ממש למטרה, אימון אחר 6 חזרות 90, 6 חזרות 85.. 80.. 75), רוצה לשמוע איך מתאמנים מנוסים היו ניגשים לזה, לא מצפה לתשובה נחרצת, סתם לשמוע אופציות.
האם בכלל הרעיון של תוכנית מסודרת ועקביות הוא חיובי בהכרח יותר מ"להפתיע" את השריר?

נתונים יבשים, שוקל 75 כזה כרגע, עושה FBW 3 בשבוע, CHICKEN LEGS.

יש לאמר שאם אעשה טכניקה של POWERLIFTER זה כנראה יהיה יותר קל (נגיד הARCH שלי כמעט אפסי), לא מחפש את הכיוון הזה, מחפש נטו להתחזק, אבל כן יש לי פאקים בטכניקה, LEG DRIVE, להחזיק בטן\ישבן, אתמול עשיתי 3 חזרות ובחזרה האחרון אפילו הBAR PATH היה על הפרצוף ( יכול לשלוח בפרטי סרטון אם תרצו לתת פידבק על טכניקה בכיף )

שורה תחתונה הכוונה בסוג של "תוכנית אימונים", תרגילי עזר (עושה כרגע הרחקת דאמבלים לצדדים וקדימה, לא המון, אימון די אנמי לדעתי) ודברים שאולי אני לא חושב עליהם

שבת שלום 😃

• פותח/ת השרשור
זה נורמלי שהשבוע השני יהיה קשה מאוד, לי אפילו היה כשל בשבוע השני, ובכל זאת העליתי.

תשאל את עצמך כמה משקל נראה לך שאתה יכול להוסיף בכל יום בנפרד.

אני לא חושב שיהיה לך בעיה להוסיף משקל לאימון הראשון, הוא תמיד הכי קל, וככה תוסיף נגיד באימון הראשון 5 ק"ג ובשאר רק 2.5.

תקפיד על הרבה אוכל, שינה ונוזלים שתבוא מאושש היטב לאימונים.

אי אפשר לומר לך בוודאות מה לעשות, אבל אני מקווה שלא ציפית שזה יהיה קל, סמולוב הוא לא פחות מגהנום.

אני מקווה שנחת השבוע 10 דקות בין הסטים.
וואי כל כך רחוק מ10 דקות, אימון ראשון כולו היה 20 דקות, השני 26 דקות, השלישי 57 דקות, הרביעי שש סטים ראשונים 54 דקות, שזה הכי קרוב ל10 דקות. להוסיף ליום הראשון והשני חמש קילו נראה לי אפשרי, אבל להוסיף כל דבר לאימונים השלישי והרביעי נראה לי גזר דין מוות בערך

תיקח מינימום 8 דקות מנוחה גם אם אתה לא צריך, ותוסיף 5 ק"ג.
אם תיכשל באחד הסטים, תוריד משקל.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני נהנה יותר מאימונים רגילים, מה גם לא יהיה לי חדכ חמישי עד שבת כולל.
מבחינת לבדוק pr אתה ממליץ על דילואד של שבוע?

סמולוב לא אמור להיות בהכרח כיף או יפה, זה אמור להפוך אותך לחזק מאוד, וזה הכל.
אם כיף לך התוכנית, הרווחת, אבל זה לא אחד התנאים שלה.

אני הייתי לוקח 5 ימים מנוחה, ועושה pr.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית