הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

172.5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אחרי שלפני שלושה שבועות בערך פתחתי אשכול על זה שקשה לחזור לאימונים, רציתי לעדכן שהעניינים קצת השתפרו.

פרס - עוד לא חזר למצב שבו היה לפני כן.
בנץ' - הצלחתי לשבור שיא (82.5 לחמישייה), אבל הוא לא ירד כשחזרתי אחרי שבוע.
סקוואט - השיא הוא עדיין 130 לחמישייה אבל עשיתי את זה עוד פעמיים. היום שברתי שיא לנפח של 115x5x5. מקווה ביום רביעי לעשות 132.5 לחמישייה.
דדליפט - עשיתי 172.5 לחמישייה.

אז כמו שאמרתי, היום עשיתי 115x5x5 וזה היה די קל ויפה, יותר מהנפח שעשיתי עם 112.5.
ובדדליפט החמישייה עם 172.5 לא הייתה קשה כמו שציפיתי שתהיה. בבאק אוף עשיתי 160 לחמישייה שהייתה קלה בצורה מפחידה.

דווקא הרגשתי די תחת בתחילת האימון, כאילו קצת תפוס, אבל אני מניח שזה לא היה המצב.

לצורך השוואה, 160x5 בסט הכבד באימון דדליפט הכבד אחרי שחזרתי מהשבוע הפסקה שהיה לי:

ככה שדברים כנראה מסתדרים לאט לאט.
באופן מפתיע זה קרה אחרי שבוע עם חרא שינה ובאופן כללי תנאים לא הכי טובים להתאוששות. כנראה שאין לדעת מתי ימים טובים יפלו עליך.

יש גם כאלה שלא מזריקים, אבל אני לא אצליח לשכנע אותך מפה זה עניין של אמירה מול אמירה שאין באמת דרך מוצקה לבסס אותה. נסכים שלא להסכים על החלק הזה.
על זה אני מסכים איתי לגמרי אבל מתוך סקרנות מי לדעתך טבעי?

אכתוב יותר בפשטות ויותר כללי שיהיה יותר מובן

מבחינתי רמה זה להיות טוב 5% במשקל גוף שלך
לליטר שירים בטופ 5%
בילדר שיראה טופ5%
פווארבילדר מבחינתי צריך לעמוד בשני הסטנדרטים
לא יודע אם הבנתי אבל זה אומר לי שחייב להיות מוזרק.
לא אכפת לי ממוזרקים טבעי נטו.

חבר שלך עם ה300 דדליפט הזה תחטב אותו אין שריר בגוף מה עוזר לי להרים 300 דדליפט ולהראות כמו שק חרא תגיד לי? מהההההה אני לא מבין אותםםםם
אנשים מעדיפים להראות בסדר ולהיות חזקים
לא כולם רוצים להראות חטופים ולהרים קילו ובמבה אחי
מטרות שונות? למה שילד בן 16 ירצה להרים 300 קילו דדליפט? אנחנו חיים בנשיונל גאוגרפיק? אנחנו עבדים?
לא בוא אגיד לך למה,כי אתם פורום שהרסתם לילדים תגוף,אמרתם להם תעשו sss יהיה לכם גוף ואללה כמה פיזיק הרסתם יאללה
סרג' אתה יוצא ככ מטומטם כאן
אפשר להשיג תוצאות יפות גם במשקלים וגם מבחינת גוף
Larry wheels דוגמה לפאוורליפטר/באדיבילדר או לא משנה איך תקרא לו, הבן זונה הזה חזק בטירוף ונראה נהדר.
תפסיק לשלשל כאן בפורום. תתבגר.
בהשוואה לבידלרים
מה אכפת אם אתה נראה שאתה מסוגל להרים חצי טון או לא ??????????
מישמיש אתה מפגר לגמרי
הייתי בטוח הפסקת עם הסמים והתחלת להיות בן אדם נורמלי

תמונה של מישהו שעשה SS
ועקב גם אחרי מה שממליצים לגבי תזונה
שבין היתר זה אוראו אם אני לא טועה וגלון חלב.
אל תהיה דביל.
זה מימ
לא יודע אם הבנתי אבל זה אומר לי שחייב להיות מוזרק.
לא אכפת לי ממוזרקים טבעי נטו.
התכוונתי בטופ 5% של הטבעיים
מישמיש אתה מפגר לגמרי
לא נראה לי הבנת על מה הדיון פה
אתה יודע שלארי ווילס מזריק נכון?

אנשים מעדיפים להראות בסדר ולהיות חזקים
לא כולם רוצים להראות חטופים ולהרים קילו ובמבה אחי

סרג' אתה יוצא ככ מטומטם כאן
אפשר להשיג תוצאות יפות גם במשקלים וגם מבחינת גוף
Larry wheels דוגמה לפאוורליפטר/באדיבילדר או לא משנה איך תקרא לו, הבן זונה הזה חזק בטירוף ונראה נהדר.
תפסיק לשלשל כאן בפורום. תתבגר.

מישמיש אתה מפגר לגמרי
אה טוב יאללה הפסקתי להיות פעיל בפורום הזה היה שלום

ברור שאפשר אם מקום ראשון בעולם מרים 100 קילו ואתה 95 ששאר האנשים מרימים 50 אתה בטופ 5% לא צריך לדייק על הנקודה

מה שעובד למוזרקים לא עובד לכל השאר 😭
ואיך תמדוד את זה המורה למתמטיקה?

יש מספיק אתרים שיכולים להגיד לך בערך חפש strength level
בכל מקרה יש דרך למדוד את זה אולי לך אין אבל אין בעיה להשיג מספיק ידע בשביל להעריך את זה
מיותר ודרך גרועה, בכל מקרה אתה מגדיר פאוור בילדר ככה, אני פחות.

מה הקשר
יש טבעיים שהם גם חזקים, גדולים וחטובים יחסית.
אל תהיה דביל אחי באמת
שמע אתה מסתכל על זה מהצורה ההפוכה בן אדם עם שריר יהיה גם חזק אבל לאו דווקא ההפך,כל בן אדם עם מסת שריר הוא בהחלט חזק אבל לא כל מי שחזק עם מסת שריר הבנת ?
אנסח בצורה פשוטה שתבין, אם על מתאמנים טבעיים עסקינן מתאמן שהוא יעני מפתח גןף עם המון מסת שריר לאו דווקא ירצה לתת דדליפטים כבדים כי זה יפגע לו בנפח שבא לו לתת לרגליים,אבל ילד בן 16 עם פנים עגולות מכוער שעושה דדליפט 300 כן יהיה חזק אבל לאו דווקא עם מסת שריר הבנת חמוד ומתוק? או שתרצה שאשלח לך הודעה קולית לואטצאפ שתבין?
לצורך העיניין אם אעיף את כל ה50 סטים של הרגליים שלי ואתן רק סקואט ודדליפט למשך שלושה לודשים אני אגיע למספרים יפים מאוד מהר,קיצר ילד תיהיה נטורל אסטטיק עם לסת בחוץ ואל תחפור
ברור שאפשר אם מקום ראשון בעולם מרים 100 קילו ואתה 95 ששאר האנשים מרימים 50 אתה בטופ 5% לא צריך לדייק על הנקודה

מה שעובד למוזרקים לא עובד לכל השאר 😭
מה שעובד למוזרק עובד לטבעי השאלה כמה מתאמנים באותו דרך,דרך אגב מכיר בחור טבעי ועוד בחור שהוא מוזרק והטבעי מתאושש מהר יותר זה עיניין של גנים
עזוב מישמיש לך ניתן הזכות להכיר את נטורלו אסטטיקנו במציאות נעשה להם תמונה והם ימותו מקנאה,
חחח אני גדול
בתכלס מוזרק או טבעי זה לא משנה העיקר שתיראה אליל נטורלו אסטטיקו תסתכל את @OA עומד בקריטריונים
דרך אגב אני ומישמיש מוציאים חוק שמי שמתחת ל1.80 עם פרצוף מכוער בלי לסת אסור לו להתאמן בלי פרצוף אתה לא נטורל

שמע אתה מסתכל על זה מהצורה ההפוכה בן אדם עם שריר יהיה גם חזק אבל לאו דווקא ההפך,כל בן אדם עם מסת שריר הוא בהחלט חזק אבל לא כל מי שחזק עם מסת שריר הבנת ?
אנסח בצורה פשוטה שתבין, אם על מתאמנים טבעיים עסקינן מתאמן שהוא יעני מפתח גןף עם המון מסת שריר לאו דווקא ירצה לתת דדליפטים כבדים כי זה יפגע לו בנפח שבא לו לתת לרגליים,אבל ילד בן 16 עם פנים עגולות מכוער שעושה דדליפט 300 כן יהיה חזק אבל לאו דווקא עם מסת שריר הבנת חמוד ומתוק? או שתרצה שאשלח לך הודעה קולית לואטצאפ שתבין?
לצורך העיניין אם אעיף את כל ה50 סטים של הרגליים שלי ואתן רק סקואט ודדליפט למשך שלושה לודשים אני אגיע למספרים יפים מאוד מהר,קיצר ילד תיהיה נטורל אסטטיק עם לסת בחוץ ואל תחפו

לא העלת לנו סטורי היום

לא העלת לנו סטורי היום
היום סקואטים אס טו גראס כמו שהפאורליפטרים עושים
כפיפות
סקואט
פשיטות
האק סקואט
כפיפה רגל רגל
לג פרס
היפ טראסט
תאומים בישיבה
תאומים בעמידה
תאןמים בלג פרס תנסו גם
יש גם סטיף לג דדליפט איפשהו יא נטורלו עם סיבים ברגל
אני הולך להביא את אמריקה לישראל,כל מה שההישראלים אומרים איך להתאמן תעשה ההפך חחחח
רק יוטיוב hd muscle

היום סקואטים אס טו גראס כמו שהפאורליפטרים עושים
כפיפות
סקואט
פשיטות
האק סקואט
כפיפה רגל רגל
לג פרס
היפ טראסט
תאומים בישיבה
תאומים בעמידה
תאןמים בלג פרס תנסו גם
יש גם סטיף לג דדליפט איפשהו יא נטורלו עם סיבים ברגל

סובך*
ואין צורך גם לג פרס וגם בעמידה, אותו התרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית