עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי דז'ה וו 😳אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה
אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.
לא מבין מה קרה שזה עלה פעמיים .יש לי דז'ה וו 😳
מסכים לגמריאני אוהב את הזין שלי יותר מידי בשביל לעשות לו את זה
אני מעדיף להקריח ולהישאר עם זיקפות חזקות
לא מבין מה קרה שזה עלה פעמיים .
לא בשביל משהו אבל אני אוהב את הזין שלי יותר מידי בשביל לעשות לו את זה ,מעדיף ליהיות קירח ולהמשיך להפחיד אותן כל פעם שהן רואות אותו מחדש 😃
כן... מיקרו פינס זה בהחלט מפחיד!! 🤯
סתם לידע כללי
בנות חולות על קירחים עם פיזיק.
ג'וני סינס 🙄
ממש כל הגברים הקרחים נראים כמוהו... 😆
אבל כמובן שאם תהיה קירח עם תווי פנים של גמל ורופס שמן גם שיער לא יעזור.
ואם אתה שמן רופס ומיליונר? 😉
אז תמשוך בעיקר שרמוטות שלא שמות עליך אלא מחפשות את הכסף שלך. 🤩
אני אישית כבר מצאתי את השרמוט שלי! 😍
תענוגגגג , אני שמח בשבילך עד כדי שהאשכים שלי רוטטים 🤯
אז תכבה את הButt plug..
פשוט לא אחי,שיער זה ממש לא אוברייטד,להיות קירח זה מכער,מבגר ופשוט מכועריש שתי אפשרויות:
1. שימוש בפרופוסיה - חרא של דבר
2. השתלת שיער ואז אתה מסודר.
לפי דעתי, האפשרות הראשונה על הפנים, האפשרות השנייה נחמדה אם יש לך כסף וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גורע לך שתהיה קירח.
לפי דעתי האישית זה אובר רייטד, כולה שיער, בסופו של דבר 70% מהגברים מתקרחים מלא או חלקית זה לא שתהיה אחד למליון שהוא קירח ... לא שווה את התופעות לוואי של פרופוסיה אבל אם יש אקסטרה כסף ויכול ללכת למכון השתלת שיער מכובד (לא מכון בטורקיה אכמ אכמ) אז לך על זה.
מה באופנה על מי אתה עובד?לא שאני אובייקטיבי, אבל פשוט תשלימו עם זה, הקרחת תבוא במקודם או מאוחר, מה שכן, כשיש קרחת אז לדאוג לגלח אותה כל יומיים ותגדלו זקן, היום זה באופנה
כמה מיליגרם לוסטרל אתה לוקח? אם אני פשוט מעלה לי מינונים בלי פסיכיאטר מה יכול לקרות? באלי לאכול חבילה שלמההההאנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.
תן לי לנחש הוא שעיר ונראה ממש גבר גבר נכון?אני אישית כבר מצאתי את השרמוט שלי! 😍
אם זה נכתב בצורה מעליבה בצורה כל שהיא זה ממש לא הכוונהפשוט לא אחי,שיער זה ממש לא אוברייטד,להיות קירח זה מכער,מבגר ופשוט מכוער
מה באופנה על מי אתה עובד?
זה כמו שלהגיד שלהיות גמד זה יפה,קרחת זה מכוער אבל ברור שצריך להשלים עם זה
כמה מיליגרם לוסטרל אתה לוקח? אם אני פשוט מעלה לי מינונים בלי פסיכיאטר מה יכול לקרות? באלי לאכול חבילה שלמהההה
תן לי לנחש הוא שעיר ונראה ממש גבר גבר נכון?
חשבתי שכל הגייז מגלחים תעצמם אני רואה שלא אתם אוהבים שיערות? שואל באמת לא צוחק עכשיו
ולמה אתם אוהבים שרירים שרירים שרירים? זה תנאי קבלה אצלכם? עוד שאלה באמת ולא צוחק בכלל זה נראה שאם אין שרירים אין דייט
תן לי לנחש הוא שעיר ונראה ממש גבר גבר נכון?
חשבתי שכל הגייז מגלחים תעצמם אני רואה שלא אתם אוהבים שיערות? שואל באמת לא צוחק עכשיו
ולמה אתם אוהבים שרירים שרירים שרירים? זה תנאי קבלה אצלכם? עוד שאלה באמת ולא צוחק בכלל זה נראה שאם אין שרירים אין דייט
פשוט לא אחי,שיער זה ממש לא אוברייטד,להיות קירח זה מכער,מבגר =1637895763,T]
כולה שיער אחי מה עפת, אפשר לחשוב קוטעים לך תאף והופכים אותך לגיבן , אל תגזים, ככה או ככה הסיכוי של גבר להקריח בלי סטרואידים הוא גבוהה אז פשוט תזרמו עם זה, שיער לא משנה את האישיות של הבן אדם, ברור שלך זה מפריע וזה בסדר אבל אל תהפכו את זה לגזר דין מוות, שיער זה אובר רייטד, נקודה
חחחחח מתסרג' נחמד לדעת שאתה משתייך לקהילת הלהט''ב..
ולשאלתך במקרה שלי אני פשוט מעדיף גברים...
שיהיה לו פרצוף יפה, חוש הומור, ערכים... ולא מפריע לי אם הוא לא ב10% אחוז שומן או שהוא עושה לייזר או שיש לו שיער בחזה ובבטן.. אנשים זה לא אינסטגרם או טיק טוק...
להקרין זה גנטי וזה באסה מה לעשות זה מכוערכולה שיער אחי מה עפת, אפשר לחשוב קוטעים לך תאף והופכים אותך לגיבן , אל תגזים, ככה או ככה הסיכוי של גבר להקריח בלי סטרואידים הוא גבוהה אז פשוט תזרמו עם זה, שיער לא משנה את האישיות של הבן אדם, ברור שלך זה מפריע וזה בסדר אבל אל תהפכו את זה לגזר דין מוות, שיער זה אובר רייטד, נקודה
סרג' נחמד לדעת שאתה משתייך לקהילת הלהט''ב..
ולשאלתך במקרה שלי אני פשוט מעדיף גברים...
שיהיה לו פרצוף יפה, חוש הומור, ערכים... ולא מפריע לי אם הוא לא ב10% אחוז שומן או שהוא עושה לייזר או שיש לו שיער בחזה ובבטן.. אנשים זה לא אינסטגרם או טיק טוק...
אין בעיה, כל אחד ודעתו וחלילה אני לא חולק על דעתך אבל זה לא גזר דין מוות למראה או לאגם זה כל מה שאני אומר, ואותי אישית זה לא מעניין 😃חחחחח מת
להקרין זה גנטי וזה באסה מה לעשות זה מכוער
שום דבר לא גזר דין מוות כל אחד ומה קיבל וזה מה ישאין בעיה, כל אחד ודעתו וחלילה אני לא חולק על דעתך אבל זה לא גזר דין מוות למראה או לאגם זה כל מה שאני אומר, ואותי אישית זה לא מעניין 😃