הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מבין איך אנשים מתאמנים 3 4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
אני באמת לא מבין איך אנשים שאוהבים להתאמן מתאמנים רק 3 4 פעמים בשבוע? אני לצורך העיניין מתאמן כל יום לפעמים פעמיים ביום משקולות פלוס שעה אירובי כל יום.
אחרת אני עם עצבים בגוף חחחח איך אפשר לבוא למכון רק 3 פעמים בשבוע??? לא לקחתי יום מנוחה מלא זמן
דונו
בלי עין הרע מתאושש נהדר,כנראה שאין דבר כזה אימון יתר זה פשוט מיתוס
@Mr. Gent
@OA
@Snorlax jr

אם הייתי יכול לא ללכת בכלל לחד"כ, ולהמשיך להתחזק, או לפחות לשמור על הקיים מבלי לרדת, סביר מאוד שהייתי עושה את זה (לא הולך להתאמן). מבחינתי זה נטל אפשר להגיד, ואני יותר נהנה מהתוצאות מאשר מהאימונים עצמם..

ואז כבונוס היה מתפנה לי קצת זמן והייתי משחק במחשב.. איזה Red Alert 2 לזכר הימים ככה. אחח, איזה unreal של פעם לנשמה, איזה dragon age לפנים, איזה פיפא לתוך הת.. סליחה סליחה.

אם הייתי יכול לא ללכת בכלל לחד"כ, ולהמשיך להתחזק, או לפחות לשמור על הקיים מבלי לרדת, סביר מאוד שהייתי עושה את זה (לא הולך להתאמן). מבחינתי זה נטל אפשר להגיד, ואני יותר נהנה מהתוצאות מאשר מהאימונים עצמם..

ואז כבונוס היה מתפנה לי קצת זמן והייתי משחק במחשב.. איזה Red Alert 2 לזכר הימים ככה. אחח, איזה unreal של פעם לנשמה, איזה dragon age לפנים, איזה פיפא לתוך הת.. סליחה סליחה.

מוניטין על Dragon Age 👏

אני כמוך, הייתי לפעמים גם עושה שני אימוני כוח ביום על אף שמבחינת התאוששות זה לא הכי אידיאלי ולא משנה כמה טסטוסטרון יש לך בדם.

הייתי הולך עוד בתחילת דרכי למכון קבוע כל יום עם חבר, הוא תמיד היה לוקח כמה ימי מנוחה ואני הייתי ממשיך לבוא למכון זה היה סוג של שחרור כזה, הייתי פורק את כל התסכול על ברזלים את כל הכעס וזה באמת גרם לי להירגע בחיים האישיים שלי בסביבה שהיא רק ההפך ממרגיעה.
הייתי לעתים עובד 12 שעות ועדיין הולך למכון איך שהוא נפתח בבוקר או לפני הסגירה תלוי במשמרת להגיד לך שוב שזה הכי חכם? לא זה לא אבל אהבתי את זה. יש אנשים שמעדיפים להיות חכמים.

• פותח/ת השרשור

חח איך נטל? לא מבין אנשים שלא אוהבים להתאמן ומתאמנים,אני בחיים לא אעשה משהו שאני לא אוהב
אני כמוך, הייתי לפעמים גם עושה שני אימוני כוח ביום על אף שמבחינת התאוששות זה לא הכי אידיאלי ולא משנה כמה טסטוסטרון יש לך בדם.

הייתי הולך עוד בתחילת דרכי למכון קבוע כל יום עם חבר, הוא תמיד היה לוקח כמה ימי מנוחה ואני הייתי ממשיך לבוא למכון זה היה סוג של שחרור כזה, הייתי פורק את כל התסכול על ברזלים את כל הכעס וזה באמת גרם לי להירגע בחיים האישיים שלי בסביבה שהיא רק ההפך ממרגיעה.
הייתי לעתים עובד 12 שעות ועדיין הולך למכון איך שהוא נפתח בבוקר או לפני הסגירה תלוי במשמרת להגיד לך שוב שזה הכי חכם? לא זה לא אבל אהבתי את זה. יש אנשים שמעדיפים להיות חכמים.
כמוני דומה לי? יעני אח תאום?
האמת שכן אני מת על זה מה אכפת לי מה אידיאלי ומה לא אני מתקדם בהכל so stay natural bro
סרג'י שלנו יחיד במינו.
סרגי אתמול היה בתאורה של ספייס והיה בהלם מהשייפ של עצמו,יש שם תאורה כזו נטורל אסטטיק כאילן אבא שלי ייצר את המכון

חח איך נטל? לא מבין אנשים שלא אוהבים להתאמן ומתאמנים,אני בחיים לא אעשה משהו שאני לא אוהב
החיים הם לא קופסת תותים חביבי. אני גם לא אוהב לעבוד אגב, ואני משקיע בזה 80 אחוז מחיי.. מה לעשות..

• פותח/ת השרשור
החיים הם לא קופסאת תותים חביבי. אני גם לא אוהב לעבוד אגב, ואני משקיע בזה 80 אחוז מחיי.. מה לעשות..
התכוונתי לדברים שלא חייב לעשות,עבודה זה basic אימונים לא אם הייתי סובל לא הייתי מתאמן
גם במקום עבודה דרך אגב אם אני סובל אני לא שם,לא באתי לסבול בחיים האלה

התכוונתי לדברים שלא חייב לעשות,עבודה זה basic אימונים לא אם הייתי סובל לא הייתי מתאמן
גם במקום עבודה דרך אגב אם אני סובל אני לא שם,לא באתי לסבול בחיים האלה
נשמע שאולי מצאנו את הקשר בין הגישה שלך לחרדות.

אדם שעושה הכל לא לחוות אי נוחות, חרד למחשבה שיהיה לו משהו פחות ממושלם, נקרא לזה "פרפקציוניזם", וזה גם מסביר OCD.

אני לא רופא ולא פסיכולוג, אבל אולי תרוויח מפסיכולוג טוב.
בתור נשוי, אני משתדל לעשות דברים דווקא בגלל שאני לא רוצה והם לא נוחים לי, אלא בגלל שהם חשובים ונכונים. הנוחות שלי לא יכול להוביל החלטות חשובות בחיי, כמו לשטוף כלים או לעבוד על הזוגיות שלי.

תדע לך, אם בת הזוג כועסת עליך, 99% מהפעמים הדרך היחידה לצאת מזה, הוא לעשות משהו לא נוח, ושלא נראה לך שאתה אפילו צריך וחייב לעשות, רק האינטואיציה וההדרכה שקיבלת יעידו בפניך שאין דרך טובה יותר להתמודד עם הבעיה.

אם הייתי יכול לא ללכת בכלל לחד"כ, ולהמשיך להתחזק, או לפחות לשמור על הקיים מבלי לרדת, סביר מאוד שהייתי עושה את זה (לא הולך להתאמן). מבחינתי זה נטל אפשר להגיד, ואני יותר נהנה מהתוצאות מאשר מהאימונים עצמם
אבל אם לא היית מתאמן אז מה אכפת לך אם אתה מתחזק או לא? ההתחזקות באה לידי ביטוי באימון בעיקר שאתה מרים יותר, כמה כבר מצבים יש בחיים שאתה צריך פתאום להרים 200 קילו מהרצפה או משהו?

אבל אם לא היית מתאמן אז מה אכפת לך אם אתה מתחזק או לא? ההתחזקות באה לידי ביטוי באימון בעיקר שאתה מרים יותר, כמה כבר מצבים יש בחיים שאתה צריך פתאום להרים 200 קילו מהרצפה או משהו?
יענו בגוף. מפתח את הגוף**

עד כדאי כך
הסיפור כ"כ טוב עוד מהמשחק השני(לא שיחקתי בראשון אני מודה)
והגיימפליי גם מאוד טוב ונהנתי כל רגע במשחק.
סיימתי אותו פעמיים ועכשיו עובד על הפעם השלישית. פעם ראשונה ברמה רגילה, פעם שנייה ברמה הכי קשה ועכשיו שוב:s85:

• פותח/ת השרשור
נשמע שאולי מצאנו את הקשר בין הגישה שלך לחרדות.

אדם שעושה הכל לא לחוות אי נוחות, חרד למחשבה שיהיה לו משהו פחות ממושלם, נקרא לזה "פרפקציוניזם", וזה גם מסביר OCD.

אני לא רופא ולא פסיכולוג, אבל אולי תרוויח מפסיכולוג טוב.
בתור נשוי, אני משתדל לעשות דברים דווקא בגלל שאני לא רוצה והם לא נוחים לי, אלא בגלל שהם חשובים ונכונים. הנוחות שלי לא יכול להוביל החלטות חשובות בחיי, כמו לשטוף כלים או לעבוד על הזוגיות שלי.

תדע לך, אם בת הזוג כועסת עליך, 99% מהפעמים הדרך היחידה לצאת מזה, הוא לעשות משהו לא נוח, ושלא נראה לך שאתה אפילו צריך וחייב לעשות, רק האינטואיציה וההדרכה שקיבלת יעידו בפניך שאין דרך טובה יותר להתמודד עם הבעיה.
צודק,הכל חייב להיות מדוייק ואם הוא לא אז זה לא שווה,או הכל או כלום אחשלי אין מה לעשות עם זה כל כך,זה גם מתבטא באימונים
אבל זה פחות קשור לocd שלי ספציפית
Ocd זה לא כאלה שפרפקטציוניסטים או שאוהבים לנקות ocd זה משהו הרבה יותר נוראי ומי שלא חווה את זה לא יודע איך זה מרגיש
יענו בגוף. מפתח את הגוף**
לדעתי לא שווה לסבול או לא להנות בשביל גוף,אני עושה את זה כי אני ממש אוהב את האימונים,ברגע שזה יהיה בכוח אחשב מסלול מחדשש

אוי גארלט תעשה לי ילד!!
the witcher 3 זה המשחק!! איזה עולם מרשים... 😭
וואו כל כך.
יש לי 1000 שעות על המשחק.

שום משחק לא השתווה אליו אחרי זה, כל כך מבאס.
מצפה לElden Ring, מקווה שלא יאכזב.

צודק,הכל חייב להיות מדוייק ואם הוא לא אז זה לא שווה,או הכל או כלום אחשלי אין מה לעשות עם זה כל כך,זה גם מתבטא באימונים
אבל זה פחות קשור לocd שלי ספציפית
Ocd זה לא כאלה שפרפקטציוניסטים או שאוהבים לנקות ocd זה משהו הרבה יותר נוראי ומי שלא חווה את זה לא יודע איך זה מרגיש
אני לא אומר שהגישה שלך בחיים הוא הגורם לOCD שלך, אבל אני רואה קשר שלא כדאי לבטל.

וואו כל כך.
יש לי 1000 שעות על המשחק.

שום משחק לא השתווה אליו אחרי זה, כל כך מבאס.
מצפה לElden Ring, מקווה שלא יאכזב.

elden ring יהיה מושלם!
סיימתי את כל dark souls , וגם את Bloodborne וגם את Sekiro: Shadows Die Twice.
🤯

elden ring יהיה מושלם!
סיימתי את כל dark souls , וגם את Bloodborne וגם את Sekiro: Shadows Die Twice.
🤯
מכרתי את המחשב מאז, שיחקתי רק בDS3 ופרשתי באמצע מעצבים.
מתבלט מאוד אם לקנות שוב מחשב (הזוי המחירים של הכרטיסי מסך היום), או לקנות Ps5 + elden ring בפברואר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית