הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעשות בנץ' עם דאמבלים?

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
שלום,
עד היום עשיתי בנץ עם מוט עכשיו בזמן האחרון אני שם לב שלקראת סיום החזרות [1-2] אני כאילו משתמש יותר ביד ימין מאשר שמאל.. רציתי לדעת עם עדיף לעבור לדמאבלים לאיזה חודש או משהו כדי לאזן אולי , אז לעשות את זה או שיש משהו אחר לעשות?

ויש איזושהיא עדיפות בין לעשות בנץ עם מוט לבין דאמבלים? עם כן , מה ההיתרונות\חסרונות?

תודה רבה לעוזרים.

יכול להיות שאתה פשוט לא מחזיק את המוט ישר.
לי בהתחלה הייתה בעיה כזו מכיוון שהספה בחדר כושר הייתה נמצאת באלכסון. זה היה יוצר בלבול עם הקו של התקרה, וזה היה נראה לי עקום, אז הייתי כביכול מיישר את זה. מהצד אם הייתי מסתכל למעשה הייתי מחזיק את המוט באלכסון והייתי משתמש יותר יבד אחת מאשר השניה. נשמע מצחיק אבל תבדוק את זה.

דווקא מהניסיון שלי בעבודה עם דאמבלים שמים לב להבדלי חוזק (אם יש) בין הזרועות, ובמוט פחות אם בכלל.

תמיד יד אחת תהיה יותר חזקה מהשניה,גם בדאמבלים יכול להיות שתסיים 6 חזרות לדוגמא,אבל יד שמאל תהיה מסוגלת לעשות עוד חזרה וימין לא,תמשיך להתקדם עם מוט (אני מאמין שאתה יכול כי המשקל שלך לא מטורף שם [?])

• פותח/ת השרשור
יש אצלנו תאמת ספה עקומה וספה ישרה.. אני תמיד בישרה ..ולא ניראלי זה קשור לעקום כי אני עושה את זה ישר
---------------
בנפי,
מה הקשר בזה שאפשר להתקדם עם מוט לעומת דאמבלים ? 0.0

נערך לאחרונה:
שלום,
עד היום עשיתי בנץ עם מוט עכשיו בזמן האחרון אני שם לב שלקראת סיום החזרות [1-2] אני כאילו משתמש יותר ביד ימין מאשר שמאל.. רציתי לדעת עם עדיף לעבור לדמאבלים לאיזה חודש או משהו כדי לאזן אולי , אז לעשות את זה או שיש משהו אחר לעשות?

ויש איזושהיא עדיפות בין לעשות בנץ עם מוט לבין דאמבלים? עם כן , מה ההיתרונות\חסרונות?

תודה רבה לעוזרים.

1.מה הכוונה בזמן האחרון?עד עכשיו לא הייתה את הבעיה הזאת?
2.איזה תוכנית איתה עושה?

תריץ חיפוש בפורום על טכניקת לחיצה של דייב טייט.ייתכן והטכניקה לקויה

• פותח/ת השרשור
1.מה הכוונה בזמן האחרון?עד עכשיו לא הייתה את הבעיה הזאת?
2.איזה תוכנית איתה עושה?

תריץ חיפוש בפורום על טכניקת לחיצה של דייב טייט.ייתכן והטכניקה לקויה
הטכניקה לא לקוייה, הכוונה לזמן אחרון כמו שהיא נשמעת [רק מלפני איזה שבוע]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית