הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תפריט למסה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
ארוחת 1
לחם אחיד + 2 פרוסות גבינה צהובה 28 % \ 3 פרוסות לחם + 3 כפות גבינה לבנה 3%

וכוס שוקו גדול (בתוספת לאחת מהארוחות)

ארוחה 2
חצי מנה של מאסל גו'ס + 2 כוסות חלב

ארוחה 3
ארוחת צוהריים שניצל + ספגטי \ סטייק + צ'פס \ נקניקיות וכדו' (ארוחה שמגיעה ל250 קלוריות +)

ארוחה 4
2 פירות \ 2 כוסות קורנפלקס טריקס ללא חלב

ארוחה 5
חטיף אנרג' \ 2 מעדנים

ארוחה 6
חצי מנה של מאסל גו'ס + 2 כוסות חלב

במהלך היום כמובן שאני שותה שזה מוסיף עוד קלוריות ואם אפשר מוסיף עוד כמה שיותר פירות וחטיפים קטנים כמו סניקרס וכדו' .

יש בערך בתפריט הזה 2300 קלוריות ומעל 140 גרם חלבון , מה דעתכם ?

אתה צריך יותר קלוריות בתפריט הזה ולהיפטר מהמאסל ג'ויס הזה
60 גרם סוכר למנה ו 17 גרם שומן רווי זה די הרבה...

לדעתי לא טוב.

טריקס?? זה מלא סוכר. למה טריקס? זה כזה טעים שאי אפשר לוותר על זה?

לא הבנתי מה אתה שותה שמוסיף קלוריות. מים? אלכוהול? ולמה להוסיף כמה שיותר סניקרס?? מה זאת השטות הזאת שאני רואה שכל אחד כותב פה שהוא מפרק 2 חבילות אוריאו או משהו הזוי שכזה. מה זה נותן? בינתיים שאני לא רואה שזה מעלה פה אנשים במשקל יותר מדי. העלייה של שריר היא יחסית מוגבלת בחודש. שומן דווקא לא.

זה תפריט חיטוב.
למה אין לך ביצים בתפריט!?
תאכל את הטריקס (ויותר משתי כוסות, אתה לא ציפור אני צודק?) עם חלב, במקום לחם אחיד תאכל בגט, בארוחת צהריים תאכל כמות כפולה, תקח לבית ספר סנדוויצים עם חמאת בוטנים...
תוסיף את אלה + תתאמן כבד, ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
אני לא בבית ספר אני בצבא , התפריט בנוי ככה כי אלה הדברים שנוחים לי להכין ולקחת איתי לצבא .

לא רשמתי שאני דוחף כמה שיותר סניקרס ביום אלא אם חסר לי קלוריות באותו יום , אז אני משתדל להוסיף ולפעמיים זה דרך זה .

ומה קצת ב2300 קלוריות ? מתחילים לאט לאט ואז מגדילים את הארוחות , אי אפשר להתחיל ישר על הבוקר בבגט בנאדם שרגיל בבוקר לא לאכול כלום .

היית אומר שאתה בצבא, חשבתי שאתה תלמיד..
בכל מקרה, למה שלא תאכל בבסיס? תרביץ מכל הבא ליד.

היית אומר שאתה בצבא, חשבתי שאתה תלמיד..
בכל מקרה, למה שלא תאכל בבסיס? תרביץ מכל הבא ליד.

תכלס? במקומו מה שהייתי עושה זה מביא שק של שיבולת שועל לבסיס. קונה אבקת חלבון, מתחבר עם הטבחים כדי להוציא מלא גבינות או טונה ואתה מסודר.

נכון שזה לא כיף ולאכול שיבולת שועל זה כמו לאכול קרטון אבל התוצאות יהיו בהתאם.

תכלס? במקומו מה שהייתי עושה זה מביא שק של שיבולת שועל לבסיס. קונה אבקת חלבון, מתחבר עם הטבחים כדי להוציא מלא גבינות או טונה ואתה מסודר.

למה קרטון? שיבולת שועל עם חלב\קצת קקאו זה טעים רצח מעדן.. (שהיא חיה לא מבושלת) 😵

איך הש"ש קשור לתוצאות? ולמה לאכול מאכלים שלא טעימים לך?

איך הש"ש קשור לתוצאות? ולמה לאכול מאכלים שלא טעימים לך?

בקשר לש"ש. זה הרבה יותר מאוזן מאשר ממתקים או טריקס שיקפיצו לך את האינסולין בדם. מה גם שלדעתי זה לא בריא, מוציא את הגוף מאיזון. בשורה התחתונה יש פחות פוטנציאל להשמנה. יש לך יותר שליטה בתוצאות. יש כאלו שלא יסכימו, בכיף. אני מאמין שמה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל. לא מכיר ספורטאים או אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות שאכלו שטויות. מה גם שאני אומר את זה מניסיון. לעלות במשקל אין לי בעיה. אימצתי את הגישה של לאכול כמעט כל דבר, והתוצאות בהתאם. עליתי מ79 ל88 בכמה חודשים והרוב זה היה שומן. זה לא מיתוס. ממתקים וסוכר גורמים להשמנה.

בקשר לטעם... טוב זה עניין של טעם. אני לא מפיק את ההנאה שלי מאוכל. לא אכפת לי לאכול ש"ש לא מבושלת.

ואני חשבתי שמאזן קלורי חיובי גורם להשמנה (כמובן שאם אתה מתאמן עצים אז חלק הולך לשיקום השריר).
בכל אופן, זה נכון שהרבה סוכר זה לא בריא.

כן, זה המאזן הקלורי החיובי שגורם להשמנה, אבל השילוב של דברים מיותרים כמו סוכרים יגרום לעוד יותר.

כן, זה המאזן הקלורי החיובי שגורם להשמנה, אבל השילוב של דברים מיותרים כמו סוכרים יגרום לעוד יותר.
לא נכון זה בולשיט אחד גדול ואתה פשוט חיי על מיתוסים סליחה שאני אומר לך, אנשים יכולים לרדת טוב מאוד במשקל ובאחוזי שומן גם בלי הפאנטיות המיותרת הזו.
דיי עם החזה א1ף וע1רז:152on:

לא נכון זה בולשיט אחד גדול ואתה פשוט חיי על מיתוסים סליחה שאני אומר לך, אנשים יכולים לרדת טוב מאוד במשקל ובאחוזי שומן גם בלי הפאנטיות המיותרת הזו.
דיי עם החזה א1ף וע1רז:152on:

סבבה אחי. תאכל מה שבא לך, גוף שלך.

אם זה מיתוס, אז אני מניח שאין מזונות משמינים בעולם. הרי יש מחקרים שמראים ששומן לאו דווקא יגרום להשמנה, ואם סוכרים לא גורמים (או פחמימות) אז אני מניח שאפשר לאכול הכל ולהיות רגועים. מעניין למה יש השמנת יתר בעולם.

סבבה אחי. תאכל מה שבא לך, גוף שלך.

אם זה מיתוס, אז אני מניח שאין מזונות משמינים בעולם. הרי יש מחקרים שמראים ששומן לאו דווקא יגרום להשמנה, ואם סוכרים לא גורמים (או פחמימות) אז אני מניח שאפשר לאכול הכל ולהיות רגועים. מעניין למה יש השמנת יתר בעולם.
:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁

לפי דעתי לא הכל נטו מאזן קלורי - כדאי להקפיד על צריכה של מזון בריא אם צריכת חלבון שמספיקה.

מספיק להריץ חיפוש פה בפורום - הנושא נדון פעמים רבות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית