הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלושס עושה SS

כלומר שאני עדיין בנובי גיינז ההתפתחות השרירית שלי תקבל מספיק גירוי מתוכנית כח מאשר אחת הספציפית להיפרטרופיה, אוקיי הגיוני, שיכנעת אותי.

לגבי כח, אני פאקינג מסכים איתך - אני מרגיש הרבה יותר חזק מאי פעם.
במיוחד האחיזה שלי שתמיד הייתה בעייתית אצלי.

והאמת ששכחתי לעדכן שנשקלתי היום בבוקר אחרי שהלכתי לשירותים ואני עומד על 98 קילו מ88 קילו שהתחלתי..

10 קילו עליה, ובמינימום לפי מה שאני זוכר שאמרו - זה 60% שריר גידים ועצמות, משמע 6 קילו שהם לא שומן, לפחות.. מגניב.. אדיר אפילו.

או שאני טועה? 😛

חחחח העלית גם וגם. אם בא לך חיטוב אני ממליץ על הליניארית:victory:

dude ur fucked up
קרעת אותי... ✌️

אכן, הגוף שלי זה דבר די מוזר.
בכלל יש לי איזה קטע הזוי עם האמות, אם אתה רוצה אני אנסה להראות בדיוק איך זה מתבטא 😛

חחחח העלית גם וגם. אם בא לך חיטוב אני ממליץ על הליניארית:victory:

יאפ, התכוונתי שלפחות 60% זה לא שומן, והיתר זה שומן ונוזלים, מה10 קילו שעליתי.
זה גם מרגיש ככה, בעיקר בגב שנראה מטורף עכשיו - אבל אני צריך שיצלמו אותי בשביל שיראו...

נו טוב. :D

אני חושב שאני אמשיך עם תוכנית כח גם אחרי SS... השאלה אם אני אמור לעשות הפוגה מסויימת בין התוכניות ?
דילואוד של שבוע או משהו?
בכלל, לא אמורים לעשות מתישהו דילואוד ב SS ? או שזה לא קיים בתוכנית כי אתה אמור להצליח להתאושש בין אימון לאימון בלי צורך בזה...?

אני חייב לשבת כבר על הספר כמו שצריך.. עד אז יש לי אתכם? :D

אני יודע שלמשל אחרי הHST צריך לנוח איזה שבוע וחצי.

אבל אני בספק אם אני אנוח - יש לי התמכרות לחדר כושר

יש לך גמישות מטורפת בנאדם!!

חשבת על וויטליפטינג??אתה תוכל להצליח בזה לא רע עם גמישות טבעית שכזאת..

יש לך גמישות מטורפת בנאדם!!

חשבת על וויטליפטינג??אתה תוכל להצליח בזה לא רע עם גמישות טבעית שכזאת..

חח האמת שלא חשבתי על זה 😛
איך זה עוזר בתחום הווייטליפטינג? 😲

אני גם יכול לשים את כל כף היד על הריצפה בלי לכופף את הברכיים ועוד כל מיני שטויות מוזרות עם הידיים.

העליתי גם סרטון שמנסה להבהיר מה מוזר אצלי באמות... לי לפחות זה נראה נורמאלי, כל מי שרואה את זה אומר לי שאני עושה לו צמרמורת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני יודע שלמשל אחרי הHST צריך לנוח איזה שבוע וחצי.

אבל אני בספק אם אני אנוח - יש לי התמכרות לחדר כושר

אתה אף פעם לא נח גם לא בפציעה (רק בשלב הראשוני שלה כן)
אתה עושה אימונים קלים (בד"כ מוריד נפח, וגם עצימות, אבל בעיקר נפח)

מה הראת פה? זה נורמלי לגמרי...😳

כמו שרשמתי, לי זה תמיד ייראה נורמאלי.
אבל אנשים טוענים שעצם כך שהאמה שלי זזה בציר בלי שאזיז את כל היד זה מוזר.. או שסתם קשה להראות את זה בצילום עצמי

---------- התגובה התווספה ב 00:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------

אז המונח דילואוד לא צריך קיים בלקסיקון של אדם שמתאמן?

גמישות זה חלק משמעותי מאוד בוויטליפטינג..
אני כרגע בשלבים הראשונים של הלמידה של וויטליפטינג (אני חושב שהשלב הראשון של הלמידה בוויטליפטינג יכול להימשך גם שנה) ואחד הדברים שהכי מונעים ממני להתקדם בזה, זה בעיית גמישות...

ככה שאצלך נקודת הפתיחה בזה היא כבר טובה..אני מניח שככל שתתקדם עם התוכנית כוח והפאוורקלין כבר יתחיל להיות לך כבד ממש ,בזכות הגמישות שלך אתה תוכל לתפוס אותו כבר ממש נמוך(ולהפוך את זה בעצם לקלין) וזה יאפשר לך לא להתקע..

חוץ מזה אני מקנא בדדלפיט שלך..שלי עדיין יחסית חלש ביחס לאחרים, מתחיל להיות כבד לך ה180? או שהבעייה היא רק באחיזה??

אבל אנשים טוענים שעצם כך שהאמה שלי זזה בציר בלי שאזיז את כל היד זה מוזר.. או שסתם קשה להראות את זה בצילום עצמי

---------- התגובה התווספה ב 00:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------

אז המונח דילואוד לא צריך קיים בלקסיקון של אדם שמתאמן?

דילואוד זה לא מנוחה מאימונים (הפסקה מוחלטת)
דילואוד זה אימונים קלים יותר מהרוטינה הרגילה שלך
זה אימונים שמאפשרים התאוששות בשלב שהוא נדרש כדי לחזור לעבוד עצים ו/או בנפח גדול יותר בעתיד

שטויות.. זה מה שנראה פרונציה/סופינציה .. WTF.. מה מוזר בזה?

אנשים חסרי יכולת מוטורית..

גמישות זה חלק משמעותי מאוד בוויטליפטינג..
אני כרגע בשלבים הראשונים של הלמידה של וויטליפטינג (אני חושב שהשלב הראשון של הלמידה בוויטליפטינג יכול להימשך גם שנה) ואחד הדברים שהכי מונעים ממני להתקדם בזה, זה בעיית גמישות...

ככה שאצלך נקודת הפתיחה בזה היא כבר טובה..אני מניח שככל שתתקדם עם התוכנית כוח והפאוורקלין כבר יתחיל להיות לך כבד ממש ,בזכות הגמישות שלך אתה תוכל לתפוס אותו כבר ממש נמוך(ולהפוך את זה בעצם לקלין) וזה יאפשר לך לא להתקע..

חוץ מזה אני מקנא בדדלפיט שלך..שלי עדיין יחסית חלש ביחס לאחרים, מתחיל להיות כבד לך ה180? או שהבעייה היא רק באחיזה??
מגניב לדעת את זה עכשיו וכמה שזה יעזור לי 😃
נשקול את עניין הווייטליפטינג אחרי שאני אסיים תוכניות מתקדמות ואגיע למשקלים יותר מכובדים.
לגבי הדדליפט, אני מנתק את המוט ממש בלי בעיה ומרים בלי בעיה, הבעיה היא באמת שכף היד שלי מלאה ביבלות והעור קרוע בגלל שאני לא השגתי עדיין מגנזיום.
מחר בבוקר אני הולך להשיג לקראת השבוע הבא 😃
נראה איך זה ישפיע
דילואוד זה לא מנוחה מאימונים (הפסקה מוחלטת)
דילואוד זה אימונים קלים יותר מהרוטינה הרגילה שלך
זה אימונים שמאפשרים התאוששות בשלב שהוא נדרש כדי לחזור לעבוד עצים ו/או בנפח גדול יותר בעתיד
הבנתי, תודה רבה על ההסבר 😃
אז מה ששמעתי לגבי מנוחה שעשויה לעזור זה שגוי?

במנוחה יש כמה בעיות
אתה מאבד את התנועה (טכניקה) אומנם במעט אבל עדיין
אתה לא מזרים דם למקום
אין סיבה אמיתית לנוח לגמרי

אם אתה פצוע ולפני התהליך השיקומי אז צריך לנוח לגמרי, במקרה של פציעה אחרי שניתן להתחיל לשקם אתה מתחיל לעשות פזיוטרפיה (=תרגילי כוח)

בפציעות מזעריות (כמו מה שהפרוטוקול של ביל סטאר עונה עליהם) מנסים להזרים דם למקום אם הכאב מתגבר צריך לנוח לגמרי (בהתחלה נחים לגמרי קצת זמן) ואם הכאב נחלש או נשאר אותו הדבר זה הזמן לחזור לעבוד לאט לאט (כל הזמן קרח גם במנוחה המחולטת וגם בחזרה לפעילות חלקית עד ההתאוששות)

במנוחה יש כמה בעיות
אתה מאבד את התנועה (טכניקה) אומנם במעט אבל עדיין
אתה לא מזרים דם למקום
אין סיבה אמיתית לנוח לגמרי

אם אתה פצוע ולפני התהליך השיקומי אז צריך לנוח לגמרי, במקרה של פציעה אחרי שניתן להתחיל לשקם אתה מתחיל לעשות פזיוטרפיה (=תרגילי כוח)

בפציעות מזעריות (כמו מה שהפרוטוקול של ביל סטאר עונה עליהם) מנסים להזרים דם למקום אם הכאב מתגבר צריך לנוח לגמרי (בהתחלה נחים לגמרי קצת זמן) ואם הכאב נחלש או נשאר אותו הדבר זה הזמן לחזור לעבוד לאט לאט (כל הזמן קרח גם במנוחה המחולטת וגם בחזרה לפעילות חלקית עד ההתאוששות)
תותח אתה, הכל ברור עכשיו.

שוב תודה!
שטויות.. זה מה שנראה פרונציה/סופינציה .. WTF.. מה מוזר בזה?

אנשים חסרי יכולת מוטורית..

מסכים איתך מחד, מצד שני עשרות אנשים לא הצליחו לעשות את זה...
הממ מחר אני אהיה במכון, נצלם את הסקוואט גם את העניין הזה עם הידיים בעזרת third party 😛

חח.. סתם אנשיםש לא עושים סקוואט המערכת העיצבית שלהם כל כך מנובנת שאפילו לבצע פרונציה/סופינציה עם יד ישרה הם לא יכולים..

מעורר רחמים..

תגיד להם לעשות את זה עם יד כפופה.. והפלא ופלא הם יכולים..

מחכה לסרטונים =)

אחרי התוכנית HST חייבת לבוא מנוחה לפי מה שכתוב - הבאתי לכאן מקורות.
רן, לפי מה שקראתי, יש צורך במנוחה "אסטרטגית" לצורך התאוששות מהאימון HST של שבוע.

הבאתי את הציטוט מהמאמר בקילוגרם:
"להתאמן לכשל – Training to Failure
בשונה מתוכניות האחרות שאנו מכירים כאן השימוש בכשל שונה. ישנה סיבה להימנע מכשל והיא ע"מ לתת לשירים ובעיקר למערכת העצבית אפשרות להתאושש. הגעה לכשל דורשת זמן רב עד להתאוששות כ 7 ימים. הגעה לכשל לעיתים קרובות ב HST יכולה להביא לפציעה, אימון יתר, עצירה בהתקדמות וכו' כשל ב HST הוא שונה ואתם תגיע לכשל רק בסוף כל בלוק"

http://www.kilogram.co.il/255/תוכנית-אימונים-hypertrophy-specific-training/

גם לפי האתר של HST
Following each 6-8 week cycle, a one-week period of Strategic Deconditioning should be taken during which no, training should be performed. This time is used to recuperate and allow any minor over-use injuries to heal. Try to get plenty of sleep as well as participate in leisure activities outside of the gym.

http://www.hypertrophy-specific.com/hst_notes.html

אתה מתאושש מאימונים קלים
כשאתה בילדר הנפח גדול וזה בעיה

אני שמח שהלוג שלי מהווה כר פורה לדיון כל כך מעניין ! :D
תודה לכל מי שתורם מהידע שלו, אני מודה לכם.

טוב, אימון B:

SQUAT 3X5
119KG

המשקל עלה, והנה סרטון:

שמתי לב שאני שובר שלא במודע את המפרק של יד ימין.
זה כמעט בלתי רצוני O_ס
חייב לשים לב לזה.
אשמח לפידבק נוסף, אני ממש מנסה לשבור מקביל הבעיה שאני כמעט נוגע בביטחון של הראק כשאני שובר מקביל.
אולי מנח הגב שלי נמוך מידי?
כנראה שזו טכניקה רעה, אבל לא איכפת לי להראות את זה כל עוד תעזרו לי לתקן ככל האפשר.

PRESS 5-4-5
63.5KG PR

הלך נחמד.
אני לומד לנצל את השאגות בשביל להרים את המשקל :D
סט שני הרגיש קצת מסוכן, כמעט עפתי אחורה כי לא הזזתי את פלג הגוף העליון קדימה בזמן.
חייב לשים לב לזה.

POWER CLEAN 5X3
77.5KG PR

המשקלים עולים הרבה יותר בקלות מאז שהבנתי מאיפה התנועה צריכה לבוא (מהטרפזים וזה).

סה"כ אימון טוב, אני מרוצה. 😃

נ.ב
הוספתי תמונות מהמכון - אני נראה יותר טוב כשאני פאמפ'ד, אני חושב.

קבצים מצורפים

• IMG_0482.JPG
    IMG_0482.JPG
    KB 86.1 · צפיות: 115
  • IMG_0483.JPG
    IMG_0483.JPG
    KB 119.3 · צפיות: 131
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניר, כואב לי לראות אותך בלי חגורה נורמלית :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית