dude ur fucked upעריכה:
הוספתי את התמונה ששכחתי !
קרעת אותי... ✌️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
dude ur fucked upעריכה:
הוספתי את התמונה ששכחתי !
כלומר שאני עדיין בנובי גיינז ההתפתחות השרירית שלי תקבל מספיק גירוי מתוכנית כח מאשר אחת הספציפית להיפרטרופיה, אוקיי הגיוני, שיכנעת אותי.
לגבי כח, אני פאקינג מסכים איתך - אני מרגיש הרבה יותר חזק מאי פעם.
במיוחד האחיזה שלי שתמיד הייתה בעייתית אצלי.
והאמת ששכחתי לעדכן שנשקלתי היום בבוקר אחרי שהלכתי לשירותים ואני עומד על 98 קילו מ88 קילו שהתחלתי..
10 קילו עליה, ובמינימום לפי מה שאני זוכר שאמרו - זה 60% שריר גידים ועצמות, משמע 6 קילו שהם לא שומן, לפחות.. מגניב.. אדיר אפילו.
או שאני טועה? 😛
dude ur fucked up
קרעת אותי... ✌️
חחחח העלית גם וגם. אם בא לך חיטוב אני ממליץ על הליניארית:victory:
יש לך גמישות מטורפת בנאדם!!
חשבת על וויטליפטינג??אתה תוכל להצליח בזה לא רע עם גמישות טבעית שכזאת..
אני יודע שלמשל אחרי הHST צריך לנוח איזה שבוע וחצי.
אבל אני בספק אם אני אנוח - יש לי התמכרות לחדר כושר
מה הראת פה? זה נורמלי לגמרי...😳
אתה אף פעם לא נח גם לא בפציעה (רק בשלב הראשוני שלה כן)
אתה עושה אימונים קלים (בד"כ מוריד נפח, וגם עצימות, אבל בעיקר נפח)
כמו שרשמתי, לי זה תמיד ייראה נורמאלי.
אבל אנשים טוענים שעצם כך שהאמה שלי זזה בציר בלי שאזיז את כל היד זה מוזר.. או שסתם קשה להראות את זה בצילום עצמי
---------- התגובה התווספה ב 00:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------
אז המונח דילואוד לא צריך קיים בלקסיקון של אדם שמתאמן?
כמו שרשמתי, לי זה תמיד ייראה נורמאלי.
אבל אנשים טוענים שעצם כך שהאמה שלי זזה בציר בלי שאזיז את כל היד זה מוזר.. או שסתם קשה להראות את זה בצילום עצמי
---------- התגובה התווספה ב 00:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------
שטויות.. זה מה שנראה פרונציה/סופינציה .. WTF.. מה מוזר בזה?
אנשים חסרי יכולת מוטורית..
מגניב לדעת את זה עכשיו וכמה שזה יעזור לי 😃גמישות זה חלק משמעותי מאוד בוויטליפטינג..
אני כרגע בשלבים הראשונים של הלמידה של וויטליפטינג (אני חושב שהשלב הראשון של הלמידה בוויטליפטינג יכול להימשך גם שנה) ואחד הדברים שהכי מונעים ממני להתקדם בזה, זה בעיית גמישות...
ככה שאצלך נקודת הפתיחה בזה היא כבר טובה..אני מניח שככל שתתקדם עם התוכנית כוח והפאוורקלין כבר יתחיל להיות לך כבד ממש ,בזכות הגמישות שלך אתה תוכל לתפוס אותו כבר ממש נמוך(ולהפוך את זה בעצם לקלין) וזה יאפשר לך לא להתקע..
חוץ מזה אני מקנא בדדלפיט שלך..שלי עדיין יחסית חלש ביחס לאחרים, מתחיל להיות כבד לך ה180? או שהבעייה היא רק באחיזה??
הבנתי, תודה רבה על ההסבר 😃דילואוד זה לא מנוחה מאימונים (הפסקה מוחלטת)
דילואוד זה אימונים קלים יותר מהרוטינה הרגילה שלך
זה אימונים שמאפשרים התאוששות בשלב שהוא נדרש כדי לחזור לעבוד עצים ו/או בנפח גדול יותר בעתיד
תותח אתה, הכל ברור עכשיו.במנוחה יש כמה בעיות
אתה מאבד את התנועה (טכניקה) אומנם במעט אבל עדיין
אתה לא מזרים דם למקום
אין סיבה אמיתית לנוח לגמרי
אם אתה פצוע ולפני התהליך השיקומי אז צריך לנוח לגמרי, במקרה של פציעה אחרי שניתן להתחיל לשקם אתה מתחיל לעשות פזיוטרפיה (=תרגילי כוח)
בפציעות מזעריות (כמו מה שהפרוטוקול של ביל סטאר עונה עליהם) מנסים להזרים דם למקום אם הכאב מתגבר צריך לנוח לגמרי (בהתחלה נחים לגמרי קצת זמן) ואם הכאב נחלש או נשאר אותו הדבר זה הזמן לחזור לעבוד לאט לאט (כל הזמן קרח גם במנוחה המחולטת וגם בחזרה לפעילות חלקית עד ההתאוששות)
שטויות.. זה מה שנראה פרונציה/סופינציה .. WTF.. מה מוזר בזה?
אנשים חסרי יכולת מוטורית..
אתה אף פעם לא נח גם לא בפציעה (רק בשלב הראשוני שלה כן)
אתה עושה אימונים קלים (בד"כ מוריד נפח, וגם עצימות, אבל בעיקר נפח)