עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי תקשיב טוב פלייס זה תרגיל בנזונה,תלמד להרגיש אותו,תלך בהתחלה של האימון חימום טוב בפלייס 4 סטים רצוף בלי מנוחה:סט 1 25 חזרות סט 2 20 סט 3 15 סט 4 10.תזכור לעשות את זה בלי מנוחה טכניקה נכונה בלי לשחק עם הזווית במרפק תוך כדי תנועה,בלי מומנטום בין קונצנטרי לאקצנטרי תעלה משקל בין סט לסט ואם החזה לא יישרף לך דבר איתי.וזה בתור חימום ואחרי שתלמד להרגיש את החזה עובד עם משקלים נמוכים וחזרות גבוהות עבור שלב של משקלים גבוהים וחזרות נמוכות.
מאיזה משקל להתחיל בסט הראשון? איך לעלות במשקלים בסטים הבאים?
ו- COLDMETAL כתב שהוא עושה בזווית של 150 מעלות במרפק זו הזווית הנכונה?
תודה אחי!
חח טוב אני אנסה.. כי כולם אומרים לי שהם מרגישים את החזה ממש בתרגיל הזהאחי תקשיב טוב פלייס זה תרגיל בנזונה,תלמד להרגיש אותו,תלך בהתחלה של האימון חימום טוב בפלייס 4 סטים רצוף בלי מנוחה:סט 1 25 חזרות סט 2 20 סט 3 15 סט 4 10.תזכור לעשות את זה בלי מנוחה טכניקה נכונה בלי לשחק עם הזווית במרפק תוך כדי תנועה,בלי מומנטום בין קונצנטרי לאקצנטרי תעלה משקל בין סט לסט ואם החזה לא יישרף לך דבר איתי.וזה בתור חימום ואחרי שתלמד להרגיש את החזה עובד עם משקלים נמוכים וחזרות גבוהות עבור שלב של משקלים גבוהים וחזרות נמוכות.
חח טוב אני אנסה.. כי כולם אומרים לי שהם מרגישים את החזה ממש בתרגיל הזה
אנחנו מדברים על פרפר עם דאמבלים בשכיבה על ספסל כן?
מה אתם צוחקים??! אשכול לגיטימי לגמרי
הניק מצדיק את התגובה, אתה בהחלט על קוק.לגבי משקלים אני לא מתערב לך אתה יודע מה הכי מתאים לך,תזכור שמדובר פה בחימום לפני ה"אימון" שהמטרה שלו גם התשה מוקדמת מאחר והתלוננת שאתה לא מרגיש תחזה בבנצ אלא כתף ויד קידמית.אל תתייחס פה לציניות של החברה עוד לא גדל הזין והם כבר רצים מספרים שזיינו את מירי בוהדנה.בקיצור שתדל לעבוד נכון קל לשחק עם הזווית במרפק ולהעביר תעומס ליד אחורית או לחילופין להעביר ליד קידמית.אל תתפס עכשיו לזווית 150 וכל הידע התיאורטי תנסה להרגיש את החזה עובד לאורך כל התנועה הייתי ממליץ לך לא לעבוד עם הבוהן סגורה ככה "תעביר תעומס" יותר לכיוון מפרק הכתף ושים לב למרכאות כי זה רק עניין של תחושה.ועוד דבר תשלב חזרות חלקיות בבנצ כשהתנועה היא מהמוט על החזה ולמעלה חצי הדרך ככה אתה דואג לעבוד בטווחים בהם החזה יותר דומיננטי מאשר יד אחורית וכתף קידמית,ותתרחק משיפוע חיובי בו העומס על הכתפים ויד אחורית בהרבה יותר גבוה.
ודבר אחרון אני הייתי עושה את זה בתחילת כל אימון חזה והייתי מתחיל אימון בפאמפ מטורף לפני שנכנסתי לבנצ.
חח טוב אני אנסה.. כי כולם אומרים לי שהם מרגישים את החזה ממש בתרגיל הזה
אנחנו מדברים על פרפר עם דאמבלים בשכיבה על ספסל כן?
מה אתם צוחקים??! אשכול לגיטימי לגמרי
4 סטים רצוף בלי מנוחה:סט 1 25 חזרות סט 2 20 סט 3 15 סט 4 10