עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הניק מצדיק את התגובה, אתה בהחלט על קוק.
moo - אני לא יודע מה זה שייקו, אבל אני עובד על היפרטרופיה, כן.
קוק - אני כתבתי שאני לא מרגיש את החזה בפרפר לא בבנץ' פרס.
אז מה שהבנתי ממך זה לעשות כמה חזרות של פרפר לפני הבנץ' וככה ילך יותר טוב.
אני אנסה.
אני לא מאמין שאתה בכלל לוקח אותו ברצינות, אם אתם מטרילים ביחד אז זאת אחלה הטרלה. אם אתה רציני אז עזוב אותך מהפרפר, תעשה בנץ' וזהו 😛moo - אני לא יודע מה זה שייקו, אבל אני עובד על היפרטרופיה, כן.
קוק - אני כתבתי שאני לא מרגיש את החזה בפרפר לא בבנץ' פרס.
אז מה שהבנתי ממך זה לעשות כמה חזרות של פרפר לפני הבנץ' וככה ילך יותר טוב.
אני אנסה.
אני חושב שהכוונה פה היא לקוק אחר...הניק מצדיק את התגובה, אתה בהחלט על קוק.
תודה.coldmetal קודם כל שיהיה לך ברור אין פה הסתלבטות,דבר שני התייחסתי לבעייתיות שלך עם התרגיל פלייס,על הדרך התייחסתי לעוד בעיות נפוצות שילוו אותך בהמשך הדרך עם הלחיצת חזה.לכל המסתלבטים למינהם "מינימום אלי האנה מקסימום רוני קולמן",תקראו טוב בין השורות הבחור מתלונן שלא מרגיש תחזה במהלך הפלייס אלא יד קידמית וכתף,אין מקום לסתלבט ובמיוחד כשאין לכם תשובה לבעייה זה מעיד על בורות שמסתתרת מאחורי יהירות.
בכל אופן לענייננו coldmetal חשבתי עוד על הבעייה שלך ו:כשאתה מרגיש את היד קידמית עובדת צריך להתקיים תנאי אחד והוא כפיפה במרפק,עכשיו איך לעזאזל אתה מבצע פלייס ומרגיש תיד קידמית?!התשובה פשוטה מאוד:כף היד שלך מובילה תתנועה והמרפק נע אחריה ובגלל זה נוצר העומס על הדו ראשי.בקיצור תקפיד על כיפוף שלא משתנה לאורך כל התנועה ותן למרפק להוביל תתנועה לאורך כל הדרך ולא לכף היד.בלי קשר מומלץ מאוד להקפיד על זה כדי למנוע מצב שבו תהיה לך פשיטת יתר בכתף ובלי לשים לב תפרוק אותה וזה נזק לעיתים בלתי הפיך מדבר מניסיון עברתי ניתוח עקב הפציעה הזאת,ואם אתה מעונין לקבל עוד חוות דעת יש לך את ה"גורו" משה ביקו המפורסם הידוע בחו"ל בתור "צארלס גלאס" מאמנם של האלופים.
ודרך אגב תבצע את החזרות הגבוהות בתור התחלה שבוע שבועיים עד שתלמד להרגיש תחזה עובד וברגע שזה יקרה תעבור לעבודה אמיתית תעלה משקלים תשאר בטווחי 8-12 ובהצלחה.
עכשיו אני מבולבל, לא אמרת שאתה נשאר עם מקבילים?תודה.
אני אשים דגש על כך שהמרפק יוביל את התנועה.
אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
יאללה משה לא צריך הרבה כדי להוכיח שאתה גבר רק להוציא תבייצים ולהראות אותם