הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תרגיל לחזה - פרפר

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
אני מקפיד על טכניקה נכונה ובכל זאת אני מרגיש יותר את השריר הדו-ראשי והכתף מאשר החזה.
אני עובד עם משקלים גבוהים, שומר על זווית של 150 מעלות בערך במרפקים.
ואני לא מרגיש את החזה.
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
moo - אני לא יודע מה זה שייקו, אבל אני עובד על היפרטרופיה, כן.
קוק - אני כתבתי שאני לא מרגיש את החזה בפרפר לא בבנץ' פרס.
אז מה שהבנתי ממך זה לעשות כמה חזרות של פרפר לפני הבנץ' וככה ילך יותר טוב.
אני אנסה.

אחי, אתה מסתבך יותר מדי - לא הבנת שמסתלבטים עליך? תעזוב את הפאקינג פרפר ותעשה מ-ק-ב-י-ל-י-ם.
ואחרי הבנץ'. הבנץ' הוא התרגיל העיקרי והחשוב ביותר לחזה ואתה צריך לעשות אותו רענן ולא מותש אחרי תרגיל אחר לחזה.

אני אנסה.

שייקו זאת תוכנית אימונים עם נפח גבוה מאוד ועצימות בינונית (+)

אל תדאג,היא לא בשבילך 😃

אני אנסה.
אני לא מאמין שאתה בכלל לוקח אותו ברצינות, אם אתם מטרילים ביחד אז זאת אחלה הטרלה. אם אתה רציני אז עזוב אותך מהפרפר, תעשה בנץ' וזהו 😛

אתה עובד על היפרטרופיה? SS, חלב.

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה SS כי יש לי כאבי גב (עקמת שהחמירה כנראה) מהדדליפט, ובכלל אנילא חושב ש-SS זו התכנית שהכי מתאימה להיפרטרופיה.
ומה יש לכם? פרפר זה תרגיל נפוץ סה"כ ויש לי בעיה איתו אז רציתי עזרה.. אי אפשר לקבל עזרה על משהו שהוא לא קשור ל-SS?

מה אתה רוצה ?
פרפר הוא לא יעיל, אלא רק כתרגיל עזר אני ראיתי אותו רק בשייקו
ולפעמים משולב גם בWS

אתה לא צריך תרגילי עזר אז ענו לך
לך על הלחיצות: בנצ',מקבילים,פרס
תתקדם עם תוכנית בסיסית קודם

אם אתה ממש רוצה להתפרע יש לך פוש ג'רק, פוש פרס, לחיצות בשיפוע

פרפר-הטרלות-קוק בצהריים

coldmetal קודם כל שיהיה לך ברור אין פה הסתלבטות,דבר שני התייחסתי לבעייתיות שלך עם התרגיל פלייס,על הדרך התייחסתי לעוד בעיות נפוצות שילוו אותך בהמשך הדרך עם הלחיצת חזה.לכל המסתלבטים למינהם "מינימום אלי האנה מקסימום רוני קולמן",תקראו טוב בין השורות הבחור מתלונן שלא מרגיש תחזה במהלך הפלייס אלא יד קידמית וכתף,אין מקום לסתלבט ובמיוחד כשאין לכם תשובה לבעייה זה מעיד על בורות שמסתתרת מאחורי יהירות.
בכל אופן לענייננו coldmetal חשבתי עוד על הבעייה שלך ו:כשאתה מרגיש את היד קידמית עובדת צריך להתקיים תנאי אחד והוא כפיפה במרפק,עכשיו איך לעזאזל אתה מבצע פלייס ומרגיש תיד קידמית?!התשובה פשוטה מאוד:כף היד שלך מובילה תתנועה והמרפק נע אחריה ובגלל זה נוצר העומס על הדו ראשי.בקיצור תקפיד על כיפוף שלא משתנה לאורך כל התנועה ותן למרפק להוביל תתנועה לאורך כל הדרך ולא לכף היד.בלי קשר מומלץ מאוד להקפיד על זה כדי למנוע מצב שבו תהיה לך פשיטת יתר בכתף ובלי לשים לב תפרוק אותה וזה נזק לעיתים בלתי הפיך מדבר מניסיון עברתי ניתוח עקב הפציעה הזאת,ואם אתה מעונין לקבל עוד חוות דעת יש לך את ה"גורו" משה ביקו המפורסם הידוע בחו"ל בתור "צארלס גלאס" מאמנם של האלופים.
ודרך אגב תבצע את החזרות הגבוהות בתור התחלה שבוע שבועיים עד שתלמד להרגיש תחזה עובד וברגע שזה יקרה תעבור לעבודה אמיתית תעלה משקלים תשאר בטווחי 8-12 ובהצלחה.

נערך לאחרונה:
מה זה ליצן חבל לכם על הזמן הופעתי במסיבת הפתעה ביום הולדת האחרון של משה,עם פאה ירוקה ואף אדום חבל לכם על הזמן

לפחות היה מעניין, חבל שאותו ליצן לא יודע שום דבר חוץ ממה שהוא למד בקורס מדריכים שלו

• פותח/ת השרשור
coldmetal קודם כל שיהיה לך ברור אין פה הסתלבטות,דבר שני התייחסתי לבעייתיות שלך עם התרגיל פלייס,על הדרך התייחסתי לעוד בעיות נפוצות שילוו אותך בהמשך הדרך עם הלחיצת חזה.לכל המסתלבטים למינהם "מינימום אלי האנה מקסימום רוני קולמן",תקראו טוב בין השורות הבחור מתלונן שלא מרגיש תחזה במהלך הפלייס אלא יד קידמית וכתף,אין מקום לסתלבט ובמיוחד כשאין לכם תשובה לבעייה זה מעיד על בורות שמסתתרת מאחורי יהירות.
בכל אופן לענייננו coldmetal חשבתי עוד על הבעייה שלך ו:כשאתה מרגיש את היד קידמית עובדת צריך להתקיים תנאי אחד והוא כפיפה במרפק,עכשיו איך לעזאזל אתה מבצע פלייס ומרגיש תיד קידמית?!התשובה פשוטה מאוד:כף היד שלך מובילה תתנועה והמרפק נע אחריה ובגלל זה נוצר העומס על הדו ראשי.בקיצור תקפיד על כיפוף שלא משתנה לאורך כל התנועה ותן למרפק להוביל תתנועה לאורך כל הדרך ולא לכף היד.בלי קשר מומלץ מאוד להקפיד על זה כדי למנוע מצב שבו תהיה לך פשיטת יתר בכתף ובלי לשים לב תפרוק אותה וזה נזק לעיתים בלתי הפיך מדבר מניסיון עברתי ניתוח עקב הפציעה הזאת,ואם אתה מעונין לקבל עוד חוות דעת יש לך את ה"גורו" משה ביקו המפורסם הידוע בחו"ל בתור "צארלס גלאס" מאמנם של האלופים.
ודרך אגב תבצע את החזרות הגבוהות בתור התחלה שבוע שבועיים עד שתלמד להרגיש תחזה עובד וברגע שזה יקרה תעבור לעבודה אמיתית תעלה משקלים תשאר בטווחי 8-12 ובהצלחה.
תודה.
אני אשים דגש על כך שהמרפק יוביל את התנועה.

קורס מדריכים

אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
יאללה משה לא צריך הרבה כדי להוכיח שאתה גבר רק להוציא תבייצים ולהראות אותם

אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
יאללה משה לא צריך הרבה כדי להוכיח שאתה גבר רק להוציא תבייצים ולהראות אותם

מה אתה תופס תחת אתה הליצן הכי גדול שראיתי פה בפורום. SS וחלב זה הרבה יותר טוב מתרגיל פרפר מחורבן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית