עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והקשר בין תמונה לידע הוא...אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
יאללה משה לא צריך הרבה כדי להוכיח שאתה גבר רק להוציא תבייצים ולהראות אותם
איך הידע שלו קשור למראה החיצוני? מעניין מאוד איך הגעת למצב של 4 פריצות דיסק עם הידע שכביכול יש לך...אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
ומה הסיבה שאתה מתאמן בנפח כ"כ גבוה? איך אתה אמור להתקדם במשקלי העבודה עם הנפח הזה?Vadjio אני אגיד לך את האמת רציתי לגוון קצת כי אני בערך חודשיים עם המקבילים ורציתי להחליף לפרפר
אז היום באימון ניסיתי לעשות פרפר ואני פשוט לא סובל את התרגיל הזה.
אני מרגיש יותר מאמץ בלהחזיק את המשקולות מאשר לעשות את התנועה. פרפר בכבל יותר טוב.
moo תודה אבל אני מתאמן בנפח של 6 סטים לשריר גדול ולכן אני צריך יותר מבנץ' פרס
מה הבעיה להתקדם במשקלי עבודה עם נפח כזה? סה"כ עוד תרגיל לכל שריר.איך הידע שלו קשור למראה החיצוני? מעניין מאוד איך הגעת למצב של 4 פריצות דיסק עם הידע שכביכול יש לך...
ומה הסיבה שאתה מתאמן בנפח כ"כ גבוה? איך אתה אמור להתקדם במשקלי העבודה עם הנפח הזה?
מה הבעיה להתקדם במשקלי עבודה עם נפח כזה? סה"כ עוד תרגיל לכל שריר.
בכל מקרה לא חשוב לי ההתקדמות במשקלי עבודה אלא רק העלייה במסת שריר ויש כל מיני בעיות שמונעות ממני להתאמן עם התקדמות - כמו דלקת במפרק כף היד ובגרויות (יוצא לי ללכת למכון בזמן האחרון בערך פעם-פעמיים בשבוע).
ואיך בדיוק אתה יודע שאתה מתקדם? הדרך הכי טובה לדעת היא עלייה במשקלי העבודה מה שאומר שהשרירים שלך מסתגלים לעומס ולכן גדלים.התקדמות מבחינתי זה עלייה במסת שריר, לא שום דבר אחר.
אני יודע שאני מתקדם לפי העין - אני רואה על עצמי וגם שוקל את עצמי ורואה אם עליתי במשקל ושלא הצטבר לי הרבה שומן בבטן. זה בערך.ואיך בדיוק אתה יודע שאתה מתקדם? הדרך הכי טובה לדעת היא עלייה במשקלי העבודה מה שאומר שהשרירים שלך מסתגלים לעומס ולכן גדלים.
לא אם אתה אוכל בהתאם. בקשר לשאר, knock yourself out... למרות שאני סבור שאתה יכול להתקדם בקצב מהיר יותר עם תוכנית מתוכננת בצורה טובה יותר.אני יודע שאני מתקדם לפי העין - אני רואה על עצמי וגם שוקל את עצמי ורואה אם עליתי במשקל ושלא הצטבר לי הרבה שומן בבטן. זה בערך.
אני יודע שאפשר לעלות במשקלי עבודה גם מבלי לעלות במסת שריר..
מדברים על לייצנים...מה אתה תופס תחת אתה הליצן הכי גדול שראיתי פה בפורום. SS וחלב זה הרבה יותר טוב מתרגיל פרפר מחורבן.
אחחח.... קהילת ה"זומבי-ליפטרים" הבחור אומר לכם בגדול "צאו לי מהתחת אני מחפש מאסה ולא מעניין אותי כח בגדול" אז מה אתם עושים?!יאללה בוא נלך על ריפטו נדחף לו אלף ואחד תרגילים של weightlifting,לעזאזל הבן אדם מתקשה ללמוד טכניקה בפלייס שלא לדבר על לדחוף לו סקוואט וללמד אותו תקורדינצייה הדרושה בין מפרק הירך הברך הקרסול,ולשמור על גב חזק ויציב עם בטן בפנים וכל ה"חארטות"(ולא נשכח את הסקולוזיס שהוא ציין שיש לו) אז להציע לו פוש פרס ופוש ג'רק,ולכל החובבי חלב שלא התנתקו עוד מהפיתמה של אמא או הזין של אבא, תלמדו להתייחס לעיניין הספציפי.בא אליכם בן אדם מתחיל אל תתנפלו עליו,זה הסיבה שיוצא לבודיבילדרים שם של חארות,מסתובבים עם אגו נפוח,לא יתקנו אותך במכון אם יראו אותך דופק תגב ואין מצב שיגידו לך שלום אם אתה לא מנופף בשטר של 200 עבור תכנית חודשית.
אז אתם שואלים מאיפה יש ידע עם כל הפציעות?הידע הגיע מהפציעות ובטח לא מהקורס בוינגייט ששם לא יודעים להסביר לך איך לעשות סקוואט ולתקן בעיות נפוצות עם התרגיל כי הפיתרון הכי טוב זה לא "לעשות אותו בכלל",ובטח ובטח לא מלהיות שנה ראשונה אצל אלון צוקרמן.
תלמדו להתייחס לכל מיקרה לגופו לא כל אחד פה רוצה להיות power/weight lifter או בודיבילדר גם לי זה קשה היה להפנים את זה ועדיין בעבודה מידי פעם שניגשים אלי מתאמנים הגישה הראשונית היא לשלב אותם במהסגרת המטרות שלך ובסוף אתה מתעורר וקולט שהם לא באותו סרט שלך.
וחברה דבר אחרון אל תשכחו מאיפה התחלנו,הבחור רצה עזרה בלהרגיש תחזה עובד בפלייס,הוא לא רצה לשמוע על אלטרנטיבות כמו מקבילים או פוש פרס וכל תרגיל אחר.
---------- התגובה התווספה ב 07:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:12 ----------
מדברים על לייצנים...
אני מתערב פה עם כל הפורום שהם מכירים אותך בתור זה הדפוק ההוא מהשכונה שמסתובב עם מעיל עור שחור משקפי שמש וסיגר חסר לך רק אופנוע ו shotgun ואתה בדיוק בסרט Terminator
אחחחח משה ביקו אתה פשוט לא יודע מתי להרים ידיים,אז...בוא נעשה משהו כזה...הליצן המסניף מעלה תמונה שלו לשעבר בלי חומרים (כיום מושבת מאימונים בעיקבות 4פריצות דיסק ואחרי ניתוח בכתף לתיקון יציבות של המפרק)ואתה מיסטר יודע כל "מינמום אלי האנה מקסימום רוני קולמן" מעלה תמונה שלך בוא נראה למי יש יותר ידע מה"קורס מדריכים".אני לא חושב שצריכה להיות איזה שהיא בעייה?!ואל תגיד לי לך תשתה חלב תעשה סקוואט ss וכל שאר החארטות המתנשאות שיש לך להגיד כשאתה מנסה להתחמק מהעובדה שאתה סתם שחיף בעל שרירי אצבעות מפותחים וגם זה ביחס לחוסר פרופורציות המטורף שהולך לך בגוף.
להגיד לך את האמת מדעתי האישית אין כזה דבר תרגיל למאסה כמו שאין דבר כזה תרגיל ל"חיטוב" מכל תרגיל אפשר להוציא תמקסימום אם עושים אותו נכון ומרגישים אותו וריכוז מח שריר זה דבר שקשה לרכוש על ההתחלה וגם לא אחרי שנה בחדר כושר.שנה ראשונה התאמנתי אצל אלון צוקרמן לא כל כך אהבתי תתוכניות שלו חוץ מהתוכניות באימוני רגליים הבנאדם מפרק לך תתחת לזכותו ייאמר אבל,חזרה לעיניין שנה שלמה התאמנתי גב ולא הרגשתי אותו עובד אחרי הפסקה של כמעט חצי שנה שחזרתי לאימונים בום תפסתי את הריכוז מח שריר והרגשתי תגב אחרי כל סט של פולאובר שזה "תרגיל להומואים" כמו שכינה אותו אחד החברה פה ועד לחתירות בטי בר ולא נדבר על הדדליפט שעשה אותי עבה כמו צב נינג'ה ביחס למה שהתחלתי.
גם ביד קידמית בשיא הייתי עובד עם 17.5 ליד טכניקה מטורפת של ריכוז מח שריר אחרי שקראתי מאמר של שוורצנגר וניסיתי להבין מה הוא מזיין במוח שם ומ6 סטים בשבוע בלבד של יד קידמית הסתובבתי עם היקף של 47 ואני אציין בלי חומרים.
אז זה מסתכם בזה שלכל אחד יש תתרגיל שהכי מתאים לו ובו הוא הכי הרבה מרגיש תשריר עובד וזה עדיף על להתפזר עם תרגילים פופולרים משנות ה80 שלא תורמים לך כ"כ