עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח נראה לי שאנחנו נשתמש במושג "ריכוז מח שריר" במשך הרבה זמן, אז בצורה מסוימת קוק כן תרם לפורום 😃הלו הלו אנשים, אני מבקש ריכוז מוח שריר בזמן התגובה.
ממה שראית, כיום 20 ק"ג יותר (80 ק"ג בתמונה), 100 ק"ג כרגע, אחוזי שומן חוגגים אבל זה לא מעניין ( הספקתי גם להרים את הבנץ ב 30 ק"ג, סקוואט ב 50 ק"ג דדליפט ב80 ק"ג ועוד), לא אכפת לי מגודל הבייספ, אורך האמה, היקף הטבור וכו' זה פשוט כבר מזמן הפסיק לעניין כנ"ל אימונים בפרט הפציעה כנראה גמרה לי את החשק לנושא.אגב, משה: אתה שמן יותר ממה שחשבתי.
ניסיתי לקרוא את המגילה שכתבת, אבל זה מעייף בלי סימני פיסוק וכל שאר הכללים הנדרשים ממי שמעוניין שיקראו את דבריו.
ממה שכן קראתי, אני חולק על דעתך: מראה לא מעיד על ידע ו/או יכולת. קח לדוגמה את ריפ המלך: הוא לא נראה בכושר, אבל הוא חזק יותר ממני וממך והוא גם מבוגר יותר.
אגב, משה: אתה שמן יותר ממה שחשבתי.
מה זה ליצן חבל לכם על הזמן הופעתי במסיבת הפתעה ביום הולדת האחרון של משה,עם פאה ירוקה ואף אדום חבל לכם על הזמן
מעתיקןסליחה קבלו תיקון
![]()
הבעיה שפרפר זה תרגיל שנחשב מבודד לחזה - כלומר העבודה העיקרית בו אמורה להיות של החזה ואני לא מרגיש את החזה.
למה אני עושה? אני מתאמן ב-AB ואני עושה עוד תרגיל לחזה בנוסף לבנץ' ואמרו לי שפרפר עדיף על מקבילים.
קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית.
קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית. ודבר שני אם אתה כבר מחליט לעשות תרגיל נוסף, עדיף שתעשה פלייס (הרחקת ידיים אופקית) בשכיבה על ספסל עם משקולות או פולאובר או לחיצת חזה בשיפוע חיובי/שלילי (אגב תרגיל זה מופיע אצל ריפ כתרגיל עזר).
זה טוב שהעלת את הנושא של מכשירים ופרפר בפרט, כי לצערי, הרבה מכשירי כוח היום הם על הפנים ולא עשויים טוב, כך שהרבה מתאמנים לא יכולים להתאמן עליהם בכלל (שלא לדבר על זה שרובם גם מיותרים). למשל, מכשיר "פרפר" של חברת technogym הוא המכשיר הכי חרא שראיתי בחיים שלי : הידיות עם כריות למרפקים לא ניתנות לכיוון וצמודות יותר מדי למכשיר, כנראה שמהנדסים שעשו אותו היו מטומטמבלים בדור השלישי 😆😣.
אם יש לך בחדר כושר את המכשיר המסויים הזה, אני ממליץ לך לא להתקרב אליו בכלל.
היו צריכים לקרוא למכשיר הזה לא "פרפר", אלא "פרכת"= מכשיר לפריקת כתף 😆.
On the other hand, the incline can be a
useful bench press variation. It should be said that
if you are doing both bench presses and presses,
everything that the incline press accomplishes is
redundant; there is no aspect of shoulder and
chest work that these two exercises do not more
than adequately cover. 'Upper pecs" are quite
thoroughly involved in the press, and in fact the
bench press uses the whole muscle belly, so there
is no need to attempt an isolation of this portion
of the chest musculature. But many sports involved
the use of the arms at an angle somewhere
between 90 and 180 degrees from the torso, and it
is felt by some that this angle should specifically be
targeted for resistance training. The incline bench
press does this, albeit at the cost of the body
being supported at this angle while the work is
being done, something which never occurs
during the sports in question (see the
discussion of this in chapter 5).
קודם כל עם הקדמה שכזו אני לא טורח לקרוא את השאר ומתחיל לשקול מה לזרוק עליך !!!
DIPS זה אחלה תרגיל ... והוא תרגיל מורכב ... הוא משלב את שרירי החזה בין השאר !!!
שנית כל ...
אנשים משכילים קוראים את ידיעות חיפה ו...
לא מתקרבים למכונות בכלל ...
תכניס את זה טוב טוב לראש !!!
לא משנה איזה מכונה !!!
שלישית כל ...
"פרכת" !! .... ח ח ח !!!!