עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנוגע להכשרות:די אני מסמיק
---------- התגובה התווספה ב 08:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:26 ----------
יש לנו ליצן מסניף,ליצן מוסמך מטעם שיאים,מנהל קרקס,את המחסל משליחות קטלנית ובחור שרצה לעשות פרפר ממש קרקס מדראנו
אמרת כאן 3 דברים:הקושי הוא למוגבל כמוני כיתה טיפולית דיסלקט חסר קורדינצייה מוטוריקה ואין סוף פגמים ממש "שרק לנצח" שמוצא את זה מסובל לשמור על בטן מכווצת גב זקוף אגן מסובב לפנים להתייצב עם המוט על הטרפזים ש...שכחתי לא הכי מפותחים כי אני מתאמן מתחיל,לאחוז תמוט ברוחב המקובל...שכחתי אני לא גמיש במפרק הכתף,להתחיל תתנועה מהירך הברך בעקבותייה בלי זיזוגים לרדת עד הסוף..שכחתי אני לא גמיש במפרק הירך לשמור על גב מוקשת ונטייה אנכית כמה שאפשר אה שכחתי...אה נכון שמתי 3פלטות להשוויץ לכוסיות במכון או על איזה בילדר שעבר לידי אה נכון נפלתי דפקתי תגב אין יותר סקוואטים אין יותר לאונן בישיבה כי יש לי עומס על הדיסקים אז מה עושים?!
שותים חלללללללללללללללללללללללללללללללללב
הקושי הוא למוגבל כמוני כיתה טיפולית דיסלקט חסר קורדינצייה מוטוריקה ואין סוף פגמים ממש "שרק לנצח" שמוצא את זה מסובל לשמור על בטן מכווצת גב זקוף אגן מסובב לפנים להתייצב עם המוט על הטרפזים ש...שכחתי לא הכי מפותחים כי אני מתאמן מתחיל,לאחוז תמוט ברוחב המקובל...שכחתי אני לא גמיש במפרק הכתף,להתחיל תתנועה מהירך הברך בעקבותייה בלי זיזוגים לרדת עד הסוף..שכחתי אני לא גמיש במפרק הירך לשמור על גב מוקשת ונטייה אנכית כמה שאפשר אה שכחתי...אה נכון שמתי 3פלטות להשוויץ לכוסיות במכון או על איזה בילדר שעבר לידי אה נכון נפלתי דפקתי תגב אין יותר סקוואטים אין יותר לאונן בישיבה כי יש לי עומס על הדיסקים אז מה עושים?!
שותים חלללללללללללללללללללללללללללללללללב
בחיים לא שמעת אותי אומר שפרפר יוציא לך חיטובים בחזה שקעים הרים או גבעות!!!בנוגע להכשרות:
אני בכלל חושב שכל מי שלא עושה סקוואט מלא של 100 קילו אסור להעביר אותו הסמכה. כשאתה בתול פלטות איך אפשר לתת לך אחריות לאמן אנשים אחרים?
אני מאמן בחדר כושר יוקרתי במרכז תל אביב ו90% מהליצנים שעובדים שם לא הרימו בחיים שלהם מוט של 2 פלטות. איך אפשר לסמוך עליהם לאמן אנשים באופן יעיל כשהניסיון שלהם הוא בתחום התיאוריטי?
בנוגע אליך קוק: ראסמי, אני מבין מאיפה אתה בא. אבל אתה צריך להבין שלהוליך אנשים שולל ולומר להם שאם הם יעשו פרפר זה מה שיוציא להם את השקע בחזה ואת כל החיטובים והחזה תחתון זה פשוט לא נכון. יושר בא לפני הכל, וכשבא אליי ליצן מזדמן בחדר כושר ושואל איך הוא עובד בטן תחתונה, או אם יש לי לתת לו איזה 5 תרגילים ככה לאימון גב שלו אני אוטומאטית מסביר לו מה שאני יודע, גם כשאני יודע שזה לא הולך לעבוד.
בנתיים כל המתאמנים שלי עושים תוכנית שמבוססת על עקרונות של תוכנית ליניארית, ומעלים עומס באופן פרוגרסיבי. אני יכול לומר לך שכולם בלי יוצא מהכלל רואים תוצאות ולאף אחד אין שום תרגיל חזה חוץ מלחיצת חזה, כולל הנשים. אני גם מוכן לחתום לך שאלה מתאמנים שלא יעזבו את החדר כושר, כשאתה מגיע לאימון בציפייה לשים עוד משקל, אתה מאותגר ואתה מצפה לאימון.
בחיים לא שמעת אותי אומר שפרפר יוציא לך חיטובים בחזה שקעים הרים או גבעות!!!
לבחור הייתה תלונה אחת להרגיש תחזה עובד בפלייס .ונניח שבא לך בחור עם כתפיים ענקיות ויד אחורית חזקה וכשהוא נכנס ללחיצת חזה שרשמת לו הוא מתלונן שלא מרגיש תחזה מה תגיד לו?
לעבוד חלקיות או התשה מוקדמת ואז יקפוץ לך פה חמור ויתחיל עם הגעירות ויגיד מה חזרות חלקיות זה להומואים פלייס זה להומואים ולהקליד במקלדת זה גם להומואים ואז מה תעשה?!
---------- התגובה התווספה ב 08:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:50 ----------
אתה לא יודע לאמן. אני אתמול לימדתי ילדה שסיימה תיכון לעשות סקוואטים ב10 דקות. LOW BAR, עד למטה, יותר טוב מכל בילדר שאי פעם תכיר.
1 נפלת על ילדה ולא על ילד אצל ילד עודף טוסטרון יותר שופוני יא נאס
2 10 דקות כמה ילדים בני 18 יבזבזו 10 דקות
3 ילדה בת 18 חשוב לה לעבוד על התחת במיוחד איזור ה"אגס" ילד בן 18 מעניין אותו ים פוזה מייקלס לואיס זה אומר חזה ידיים תוצאה חסידה
4 ההסקות שלך מדהימות "אתה לא יודע לאמן" תקשיב טוב אולי אתה חדש בעסק אבל במוקדם או מאוחר תלמד לא לבזבז זמן על "ליצן מתחיל בחדר כושר" כי אחרי שהקיץ נגמר הוא הולך כמו החסידה חזרה למקום שממנו הוא בא.
נראה לי שסיכמת את הכל בצורה מעולה.בוא נעשה קצת סדר בדברים:
פותח האשכול ביקש עזרה בגלל שהוא לא מרגיש את החזה בפלייס.
במקום לומר לו להתמקדם בבנצ' ולעלות משקלים מאימון לאימון, הצעת לו לעשות 4 סטים דרופ-סט של סך הכל 70 חזרות, בתור חימום... + לשלב חזרות חלקיות בבנצ'
WTF?
אחר כך ביקשת שנעלה תמונות כדי שנראה למי יש יותר ידע...
WTF?
הוספת גם שהידע שלך הגיע מהפציעות (4 פריצות דיסק)
ולבסוף כתבת שיותר קשה ללמד ילד לעשות סקוואט בגלל "עודף טוסטרון יותר שופוני", לעומת ילדה שחשוב לה התחת ואזור ה"אגס"
לסיכום, 🤡
איך אתה מעז לזלזל בבן אדם כזה?! אתה יודע לאיזה רמות של "ריכוז מח שריר" הוא הגיע?!נראה לי שסיכמת את הכל בצורה מעולה.
ואני יוסיף עוד משפט: "אין כמו לבלבל ולתקוף את השריר מכל זוית אפשרית, פשוט האימון המושלם" LOLLOLLOL
🤡🤡🤡
אמרת כאן 3 דברים:
1. אתה לא יודע לאמן. אני אתמול לימדתי ילדה שסיימה תיכון לעשות סקוואטים ב10 דקות. LOW BAR, עד למטה, יותר טוב מכל בילדר שאי פעם תכיר.
2. אתה לא מכיר את ציבור המתאמנים. חלק מהם צמאים לאתגרים, נמאס להם משטויות שמאכילים אותם ושלמדריכים לא אכפת מהם. הם מתים שישקיעו בהם וילמדו אותם דברים מאתגרים.
3. אף פעם לא ראיתי מישהו ששם 3 פלטות בסקוואט כדי להשוויץ על הפעם הראשונה שהוא עושה סקוואט.
יאללה סה טו
אחחח.... קהילת ה"זומבי-ליפטרים" הבחור אומר לכם בגדול "צאו לי מהתחת אני מחפש מאסה ולא מעניין אותי כח בגדול" אז מה אתם עושים?!יאללה בוא נלך על ריפטו נדחף לו אלף ואחד תרגילים של weightlifting,לעזאזל הבן אדם מתקשה ללמוד טכניקה בפלייס שלא לדבר על לדחוף לו סקוואט וללמד אותו תקורדינצייה הדרושה בין מפרק הירך הברך הקרסול,ולשמור על גב חזק ויציב עם בטן בפנים וכל ה"חארטות"(ולא נשכח את הסקולוזיס שהוא ציין שיש לו) אז להציע לו פוש פרס ופוש ג'רק,ולכל החובבי חלב שלא התנתקו עוד מהפיתמה של אמא או הזין של אבא, תלמדו להתייחס לעיניין הספציפי.בא אליכם בן אדם מתחיל אל תתנפלו עליו,זה הסיבה שיוצא לבודיבילדרים שם של חארות,מסתובבים עם אגו נפוח,לא יתקנו אותך במכון אם יראו אותך דופק תגב ואין מצב שיגידו לך שלום אם אתה לא מנופף בשטר של 200 עבור תכנית חודשית.
אז אתם שואלים מאיפה יש ידע עם כל הפציעות?הידע הגיע מהפציעות ובטח לא מהקורס בוינגייט ששם לא יודעים להסביר לך איך לעשות סקוואט ולתקן בעיות נפוצות עם התרגיל כי הפיתרון הכי טוב זה לא "לעשות אותו בכלל",ובטח ובטח לא מלהיות שנה ראשונה אצל אלון צוקרמן.
תלמדו להתייחס לכל מיקרה לגופו לא כל אחד פה רוצה להיות power/weight lifter או בודיבילדר גם לי זה קשה היה להפנים את זה ועדיין בעבודה מידי פעם שניגשים אלי מתאמנים הגישה הראשונית היא לשלב אותם במהסגרת המטרות שלך ובסוף אתה מתעורר וקולט שהם לא באותו סרט שלך.
וחברה דבר אחרון אל תשכחו מאיפה התחלנו,הבחור רצה עזרה בלהרגיש תחזה עובד בפלייס,הוא לא רצה לשמוע על אלטרנטיבות כמו מקבילים או פוש פרס וכל תרגיל אחר.
---------- התגובה התווספה ב 07:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:12 ----------
מדברים על לייצנים...
אני מתערב פה עם כל הפורום שהם מכירים אותך בתור זה הדפוק ההוא מהשכונה שמסתובב עם מעיל עור שחור משקפי שמש וסיגר חסר לך רק אופנוע ו shotgun ואתה בדיוק בסרט Terminator
אתה חייב לנו תמונה קודם.שלד חובות לראק
תביא תמונה פש1ש
חחח....אני מת פה. 👏😆בוא נעשה קצת סדר בדברים:
פותח האשכול ביקש עזרה בגלל שהוא לא מרגיש את החזה בפלייס.
במקום לומר לו להתמקדם בבנצ' ולעלות משקלים מאימון לאימון, הצעת לו לעשות 4 סטים דרופ-סט של סך הכל 70 חזרות, בתור חימום... + לשלב חזרות חלקיות בבנצ'
WTF?
אחר כך ביקשת שנעלה תמונות כדי שנראה למי יש יותר ידע...
WTF?
הוספת גם שהידע שלך הגיע מהפציעות (4 פריצות דיסק)
ולבסוף כתבת שיותר קשה ללמד ילד לעשות סקוואט בגלל "עודף טוסטרון יותר שופוני", לעומת ילדה שחשוב לה התחת ואזור ה"אגס"
לסיכום, 🤡
חחח אשכרה 😆איך אתה מעז לזלזל בבן אדם כזה?! אתה יודע לאיזה רמות של "ריכוז מח שריר" הוא הגיע?!
:sarcastic:LOLLOLLOL
שלד חובות לראק
תביא תמונה פש1ש