בזמן האחרון תהליך ההתאוששות שלי מאימון לאימון הופך להיות ארוך מדיי..
זה התחיל בדיוק כשהתחלתי מסה. מאז שהתחלתי לעבוד על מסה מלוכלכת זה התחיל לקרות לי.. אמנם אני עולה במשקלים טוב מאוד (גם במשקלי העבודה וגם במשקל גוף).. אבל אני לא מצליח להתאושש מאימון לאימון... אך מהר מאוד הפכתי את התכנית לABCD ...
עדיין הגוף לא מתאושש מהר למרות שאני אוכל בכמויות ולוקח תוספות כגון HMB NOEXPLODE CHAMPIONMASS ופורמולת ויטמינים...
לדוגמא: ביום ראשון אני עובד על חזה וכתפיים.. לוקח לי להחלים מאותו אימון רק לאחר יומיים-שלוש...
יש למישהו פיתרון לזה?
ואני יכול להבטיח שאני אוכל יתר על המידה, יושן בצורה סבירה 6 שעות עד 8 שעות... (בגלל הצבא).. ואוכל בזמנים...
תודה מראש לעוזרים =]
אם זה מעניין מישהו:
אני מטר 90 שוקל 85 היקף יד 37 קר 12-14 אחוזי שומן.. ואני ממשיך לעלות 😃
לפני כן האימון שלי היה מחולק כך AXAXAXX אימון שדיי דומה לSS ול5X5
עכשיו האימון שלי מחולק כך: ABCXDXX
המשך יום נעים..
זה התחיל בדיוק כשהתחלתי מסה. מאז שהתחלתי לעבוד על מסה מלוכלכת זה התחיל לקרות לי.. אמנם אני עולה במשקלים טוב מאוד (גם במשקלי העבודה וגם במשקל גוף).. אבל אני לא מצליח להתאושש מאימון לאימון... אך מהר מאוד הפכתי את התכנית לABCD ...
עדיין הגוף לא מתאושש מהר למרות שאני אוכל בכמויות ולוקח תוספות כגון HMB NOEXPLODE CHAMPIONMASS ופורמולת ויטמינים...
לדוגמא: ביום ראשון אני עובד על חזה וכתפיים.. לוקח לי להחלים מאותו אימון רק לאחר יומיים-שלוש...
יש למישהו פיתרון לזה?
ואני יכול להבטיח שאני אוכל יתר על המידה, יושן בצורה סבירה 6 שעות עד 8 שעות... (בגלל הצבא).. ואוכל בזמנים...
תודה מראש לעוזרים =]
אם זה מעניין מישהו:
אני מטר 90 שוקל 85 היקף יד 37 קר 12-14 אחוזי שומן.. ואני ממשיך לעלות 😃
לפני כן האימון שלי היה מחולק כך AXAXAXX אימון שדיי דומה לSS ול5X5
עכשיו האימון שלי מחולק כך: ABCXDXX
המשך יום נעים..
נערך לאחרונה: