הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום לכולם אני חדש פה + שאלה

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
בזמן האחרון תהליך ההתאוששות שלי מאימון לאימון הופך להיות ארוך מדיי..
זה התחיל בדיוק כשהתחלתי מסה. מאז שהתחלתי לעבוד על מסה מלוכלכת זה התחיל לקרות לי.. אמנם אני עולה במשקלים טוב מאוד (גם במשקלי העבודה וגם במשקל גוף).. אבל אני לא מצליח להתאושש מאימון לאימון... אך מהר מאוד הפכתי את התכנית לABCD ...
עדיין הגוף לא מתאושש מהר למרות שאני אוכל בכמויות ולוקח תוספות כגון HMB NOEXPLODE CHAMPIONMASS ופורמולת ויטמינים...
לדוגמא: ביום ראשון אני עובד על חזה וכתפיים.. לוקח לי להחלים מאותו אימון רק לאחר יומיים-שלוש...

יש למישהו פיתרון לזה?
ואני יכול להבטיח שאני אוכל יתר על המידה, יושן בצורה סבירה 6 שעות עד 8 שעות... (בגלל הצבא).. ואוכל בזמנים...

תודה מראש לעוזרים =]

אם זה מעניין מישהו:
אני מטר 90 שוקל 85 היקף יד 37 קר 12-14 אחוזי שומן.. ואני ממשיך לעלות 😃

לפני כן האימון שלי היה מחולק כך AXAXAXX אימון שדיי דומה לSS ול5X5
עכשיו האימון שלי מחולק כך: ABCXDXX

המשך יום נעים..

נערך לאחרונה:
אתה עושה כל טעות אפשרית, הפיתרון הוא לשנות צורת חשיבה ולהתחיל לקרא חומר איכותי.
נתחיל מהתוספים שאתה לוקח, כולם לא יעילים ואת כולם אפשר לזרוק לזבל וחבל על הכסף.
נמשיך עם תוכנית האימונים, אתה מזריק? אם לא, התוכנית לא מתאימה לך.
נמשיך בזה שכמה שאתה חושב שאתה אוכל מספיק אתה לא.
נסיים בזה שאתה צריך לעשות SS + גלון של חלב וללכת לעשות SS אמיתי ולא משהו "דומה" כי אין משהו דומה, או שאתה עושה SS או שאתה עושה תוכנית ליצנית דרג א' שאתה המצאת.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בינתיים אני 3 שבועות עם התכנית הזו ועליתי משהו כמו 6-7 קילו... והיקף היד עלה לי בס"מ וחצי בערך..
ואם חושבים על זה לעומק מה שעשיתי זה בכלל לא דומ לSS אמנם יש את אותם התרגילים אבל לא אותם סטים ולא אותם טווח חזרות והיו לי עוד תרגילים בנוסף וגם הייתי בחיטוב אז עזוב שאמרתי את זה...

ולגבי SS... פשוט לא מעניין אותי לשמוע על זה.. קראתי השכלתי הבנתי שזו אחלה תכנית אבל לא נוגע לי.
ואתה ממש מצחיק כשאתה אומר שגיינר אחרי אימון לא יעיל, ופורמולת קיראטין שהיא אחת החזקות שיש לפני אימון על מנת לתת יותר כוח לא יעילה.. וHMB לא יעיל?...
בינתיים ראיתי מה יצא מכל מי שמתאמן עם SS פה בישראל = אמנם נראים מאסיבי (לא יותר מדיי) חזקים אבל עם כרס ושמנים.. ואני מעדיף גוף יפה.. זה הייעוד של האימונים.
חוץ מזה 70% מכל העניין זה האוכל הלא כן?
לגבי התזונה.. היום לדוגמא:
בבוקר אכלתי קערת כריות עם חלב וופלים, אחרי שעה וחצי אכלתי חמין של שבת שזה אומר צלחת מפוצצת באורז,שועית,חומוס,חיטה,3בייצים,2תפוחי אדמה גדולים,וחתיכת בשר..
אחרי שעתיים לקחתי גיינר אחרי שעה וחצי שעתיים אכלתי טוסט, אחרי שעתיים אכלתי 2 פרוסות מחיטה מלאה עם ביצה קשה בפנים+חומוס+טחינה+חריף+חצילים+סלט בצד... אחרי שעתיים בערך אכלתי חזה עוף עם קבבים בתוך פיתה עם סלטים ובאלגנים ולפני שעה בערך אכלתי שקשוקה עם גבינות ו2 פרוסות מחיטה מלאה.. זה נראה לי מספיק להיום... ועזוב את זה שנשנשתי בין הארוחות

מצטער שאני מגיב כך אני פשוט חולק על דעתך, תקרא לי טרול תקרא לי שימפנזה אם אתה רוצה אבל אני רואה תוצאות טובות יותר אצל אנשים שמתאמנים עם תכניות מפוצלות...

המשך יום נעים 😃

נערך לאחרונה:
אז אתה מבקש שנביא לך עצות שאתה רוצה לשמוע ולא את האמת? מצטער זה לא המקום.
יש מספיק פורומים של ליצנים שישמחו לקבל אותך ולהמליץ לך את השטויות שאתם והם מאמינים בהם.
המטרה של הפורום הזה הוא לתת לך את הכלים להתקדם ביעילות ולא סתם להתקדם ולבזבז זמן במכון הכושר ולהזיע ולקחת דברים מפגרים שעולים מאות שקלים שבתאכלס לא עושים שום דבר.
מאיפה אתה יודע שהפורמולה הזו הכי חזקה בשוק? כי יוסי יד 50 מאמין בה והוא מתאמן איתה והוא סוס, נכון? אז יוסי לא סיפר שהוא על 1 גרם טסט ו 100 מ"ג דיבול במקרה הרע.
זה פשוט מצחיק איך זה קורה ושוב ושוב ואנשים כאלו תמימים ומאמינים בכל מיני אבקות קסם.

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא אבקות קסם אחי... פשוט המליצו לי מישראל בודי וניסיתי ומאוד התרשמתי ובאמת קיבלתי את התוצאות...
קיבלתי הרבה מרץ וכוח לפני אימון וזה השפיע מאוד על הביצועים שלי... והגיינר אין לי מילים עליתי במשקל 6-7 קילו בשלוש שבועות שזה נדיר אצלי! ממש קשה לי לעלות במשקל... ולגבי הHMB והפורמולות... אני עדיין לא יודע אבל רציתי לעגל את המחיר אז הוספתי אותם...
ואני מתאמן בבית

ותקרא את ההודעה הקודמת שלי ערכתי אותה טיפה לגבי האוכל =]
ושלא תבין אותי לא נכון.. אני לוקח אותך ברצינות ומשכיל ממך אז אשמח לעוד קצת מידע..

איזה ציוד יש לך בבית?
וישראלבאדי ימליצו לך הכל רק כדי שתקנה ותממן אותם, עלית בנוזלים רק בגלל הקריאטין ולא בגלל הגיינר, תלמד קודם לאכול לפני שאתה קונה שטויות.

• פותח/ת השרשור
יש לי ספה עם מוט פלטות ומשקולות...
זה כל מה שצריך... אני עושה סקוואטים בנצ'ים דדליפיטים וכדומה...
ולא כולם יכולים להגיע לרמת אכילה כמו שצריך... תפסיק ללכת עם ראש בקיר..

נערך לאחרונה:
בזמן האחרון תהליך ההתאוששות שלי מאימון לאימון הופך להיות ארוך מדיי..
זה התחיל בדיוק כשהתחלתי מסה. מאז שהתחלתי לעבוד על מסה מלוכלכת זה התחיל לקרות לי.. אמנם אני עולה במשקלים טוב מאוד (גם במשקלי העבודה וגם במשקל גוף).. אבל אני לא מצליח להתאושש מאימון לאימון... אך מהר מאוד הפכתי את התכנית לABCD ...
עדיין הגוף לא מתאושש מהר למרות שאני אוכל בכמויות ולוקח תוספות כגון HMB NOEXPLODE CHAMPIONMASS ופורמולת ויטמינים...
לדוגמא: ביום ראשון אני עובד על חזה וכתפיים.. לוקח לי להחלים מאותו אימון רק לאחר יומיים-שלוש...

יש למישהו פיתרון לזה?
ואני יכול להבטיח שאני אוכל יתר על המידה, יושן בצורה סבירה 6 שעות עד 8 שעות... (בגלל הצבא).. ואוכל בזמנים...

תודה מראש לעוזרים =]

אם זה מעניין מישהו:
אני מטר 90 שוקל 85 היקף יד 37 קר 12-14 אחוזי שומן.. ואני ממשיך לעלות 😃

לפני כן האימון שלי היה מחולק כך AXAXAXX אימון שדיי דומה לSS ול5X5
עכשיו האימון שלי מחולק כך: ABCXDXX

המשך יום נעים..

שאני יבין,התוכנית מבוססת על לעבוד על שריר פעם בשבוע מתוך הנחה שהתאוששות שרירית מתרחשת במהלך 24-72 שעות לאחר האימון.
כלומר במקום ליצור עומס פרוגרסיבי,אתה לוקח ימי חופש (3-7 ימים) ואז מתחיל את הכל מהתחלה.
אם אתה מעוניין בתוכנית AB או כל תוכנית פיצולים אחרת יש לך מאגר אינסופי באינטרנט\מדריך חדר כושר במכון בו אתה מתאמן.

אם אתה מעוניין לבנות בעצמך אני אחדד את העקרונות המנחים (וינגייט סטייל :😃😃():
1.ככל שהמתאמן יותר מאומן הוא יכול לפצל את קבוצות השרירים בגופו (מאימון כל הגוף ועד לאימון לשריר בשבוע,בהנחה ואתה מתאמן מספר רב של שנים)
2.בהנחה ואתה מתאמן בינוני+ אתה יכול לבצע בין 5-15 סטים לקבוצת שריר (3-5 תרגילים לשריר)
3.רצוי לשלב תרגילים חופשיים ומכונות על מנת ליצור סימטריה ולא להתיש את שרירי השלד יתר על המידה
4.טכניקות אימון (סופר,דרופ,טריפל,החזקה איזומטרית,התשה מוקדמת,פירמידות וכדומה) לא יהווה יותר מ-40% מתוכנית האימונים.
5.שיטות דלורם ואוקספוד יצאו מתוכנית הלימודים כך שלא מומלץ לשלב אותן

מקווה שלא שכחתי ושאני עומד בתקן קורס מדריכי חדר כושר. 🥰

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
שאני יבין,התוכנית מבוססת על לעבוד על שריר פעם בשבוע מתוך הנחה שהתאוששות שרירית מתרחשת במהלך 24-72 שעות לאחר האימון.
כלומר במקום ליצור עומס פרוגרסיבי,אתה לוקח ימי חופש (3-7 ימים) ואז מתחיל את הכל מהתחלה.
אם אתה מעוניין בתוכנית AB או כל תוכנית פיצולים אחרת יש לך מאגר אינסופי באינטרנט\מדריך חדר כושר במכון בו אתה מתאמן.

אם אתה מעוניין לבנות בעצמך אני אחדד את העקרונות המנחים (וינגייט סטייל :😃😃():
1.ככל שהמתאמן יותר מאומן הוא יכול לפצל את קבוצות השרירים בגופו (מאימון כל הגוף ועד לאימון לשריר בשבוע,בהנחה ואתה מתאמן מספר רב של שנים)
2.בהנחה ואתה מתאמן בינוני+ אתה יכול לבצע בין 5-15 סטים לקבוצת שריר (3-5 תרגילים לשריר)
3.רצוי לשלב תרגילים חופשיים ומכונות על מנת ליצור סימטריה ולא להתיש את שרירי השלד יתר על המידה
4.טכניקות אימון (סופר,דרופ,טריפל,החזקה איזומטרית,התשה מוקדמת,פירמידות וכדומה) לא יהווה יותר מ-40% מתוכנית האימונים.
5.שיטות דלורם ואוקספוד יצאו מתוכנית הלימודים כך שלא מומלץ לשלב אותן

מקווה שלא שכחתי ושאני עומד בתקן קורס מדריכי חדר כושר. 🥰

בהצלחה 😃

אוקיי תודה 😃
וכן אני רוצה לשנות את התוכנית שלא יהיה יותר מדיי חופש לקבוצת שריר מסויימת...
וכן אני עובד גם עם סופר סטים ודרופ סטים..
אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח כי אין לי מדריך כושר מוסמך משלי XD

עריכה:
חח מזה שרירי שלד? ואני לא עובד עם מכונות אני עובד בבית

נערך לאחרונה:
אוקיי תודה 😃
וכן אני רוצה לשנות את התוכנית שלא יהיה יותר מדיי חופש לקבוצת שריר מסויימת...
וכן אני עובד גם עם סופר סטים ודרופ סטים..
אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח כי אין לי מדריך כושר מוסמך משלי XD

עריכה:
חח מזה שרירי שלד? ואני לא עובד עם מכונות אני עובד בבית

http://he.wikipedia.org/wiki/שריר

פלטות של כמה יש לך?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי 6 פלטות של 20 קילו 4 פלטות של 10 קילו 4 פלטות של 2.5 קילו ו-2 של 1.25 קילו =]
אני עובד עם מוט של 180 ס"מ ויש לי 2 מוטות לידיים
תודה ד"א

עריכה: יש לי גם 4 פלטות של 7.5 חח
(עדיף מאשר לשלם לחדר כושר לפי דעתי, יצא לי פחות או יותר אותו מחיר.. כמו חדר כושר לשנה-קאנטרי..)

נערך לאחרונה:
הגיון דפוק יש לך
אתה אומר שכל מי שראית מתאמן SS - חזק, מאסיבי ושמן
אז אתה בעצם רוצה להיות חלש נטול מאסה ורזה?
עלה בדעתך אי פעם שאנשים מעדיפים להיות כמו שהם? לא בא להם חיטוב?
אם כל כך חשוב לך הקוביות, תעשה חיטוב ותהיה חזק מאסיבי ורזה
לא עדיף מאשר המצב שאתה בו כיום?

• פותח/ת השרשור
הגיון דפוק יש לך
אתה אומר שכל מי שראית מתאמן SS - חזק, מאסיבי ושמן
אז אתה בעצם רוצה להיות חלש נטול מאסה ורזה?
עלה בדעתך אי פעם שאנשים מעדיפים להיות כמו שהם? לא בא להם חיטוב?
אם כל כך חשוב לך הקוביות, תעשה חיטוב ותהיה חזק מאסיבי ורזה
לא עדיף מאשר המצב שאתה בו כיום?

חחח קודם כל אני ממש לא רזה.כנראה שההגיון שלך קצת משובש
יש לי אחלה של מסת שריר =] ויש לי גם מסת שומן חמודה..
כנראה שלא הבנת אותי טוב, אני רוצה להיות מסיבי ומחוטב.
המצב שלי כיום טוב מאוד ברוך השם 😃

בקיצור אם אפשר עזרה קטנה עם התוכנית אני אשמח במקום שתחקרו אותי...
אני רוצה הגיע ל95-100 קילו בערך ולחזור לחיטוב... עוד 10 קילו בערך

נערך לאחרונה:
חחח קודם כל אני ממש לא רזה.כנראה שההגיון שלך קצת משובש
יש לי אחלה של מסת שריר =] ויש לי גם מסת שומן חמודה..
כנראה שלא הבנת אותי טוב, אני רוצה להיות מסיבי ומחוטב.
המצב שלי כיום טוב מאוד ברוך השם 😃

בקיצור אם אפשר עזרה קטנה עם התוכנית אני אשמח במקום שתחקרו אותי...
אני רוצה הגיע ל95-100 קילו בערך ולחזור לחיטוב... עוד 10 קילו בערך

אתה יכול לעשות איזו תכנית ABCDEFGS שאתה רוצה, אבל אנשים שעשו SS ומאוד ממליצים עליה רואים תוצאות יפות מאוד. במקום לעבוד בצורה ליצנית תוכל להתחזק וגם לצבור מסת שריר גדולה יותר מכל תכנית פיצולים שאתה רוצה.

אתה מפחד לעלות במשקל או משהו??

ד"א אחלה ציוד יש לך , תנצל אותו

הוא מנוצל תודה 😃
לגבי לעלות במשקל אני לא מפחד 😃 פשוט יותר מתאים לי מפוצל וגם אני לא מצלח להתאושש מאימון לאימון...
העליתי לפה גם תמונות שלי תגידו לי מה דעתכם:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12754

אם תאכל אתה תצליח להתאושש, אתה לא שונה מאף אחד, אנשים פה שעושים משקלים הרבה יותר גבוהים ממך מצליחים להתאושש

מה המטרה שלך בכללי??

הוא מנוצל תודה 😃
לגבי לעלות במשקל אני לא מפחד 😃 פשוט יותר מתאים לי מפוצל וגם אני לא מצלח להתאושש מאימון לאימון...
העליתי לפה גם תמונות שלי תגידו לי מה דעתכם:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12754

אחי, אתה לא פגסוס, אתה מגה-סוס!

אם אתה לא מצליח להתאושש מאימון לאימון, סימן שאתה לא אוכל מספיק ולא ישן מספיק, נקודה.
אתה בחור צעיר ואין שום סיבה שלא תצליח בתוכנית SS. אתה יכול להמשיך לעשות תוכנית אותיות, אבל לא תגיע לפוטנציאל האמיתי שלך.

אגב, תמונות: מה עם הרגליים שלך?

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
ולגבי הרגליים, אני אעלה תמונות של רגליים בהמשך.. אבל בינתיים בקושי יש תגובות =\... אז נראה כבר 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית