הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדה באחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Mcp
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Mcp

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
Mcp הוסיף לוג חדש:

הורדה באחוזי שומן - האם ניתן להוריד באחוזי שומן ע"י גירעון קלורי בלבד + 3 אימוני כוח בשבוע

אתן קצת נתונים יבשים
בת 33
גובה 1.56
משקל 51
היקפים שמדדתי קו תבור: 71
יריכיים: 92
יצא שהbmi שלי הוא 21
אחוז שומן: 24.8%
ה RMR שלי 1390
אני מאוד רוצה להוריד אחוזי שומן אני מתאמנת במתחם קרוספיט 3 פעמים בשבוע באימוני כוח עם סיבולת יחד
אם אתחיל ליצור גירעון של כ400-500 קלוריות ליום זה אומר לאכול סביב ה1200 קלוריות ולדאוג לאירובי בימים בהם אני לא מתאמנת בכדי ליצור הוצאה אנרגטית מתאימה.
ובנוסף אמשיך את האימונים ואגיע לכ90 גרם חלבון האם רק ע"י הנ"ל ניתו להוריד באחוזי שומן? ואם כן איך...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

קודם כל, שימי לב שפתחת את הנושא כלוג, לא כנושא רגיל.

אעשה סדר קטן:
גירעון קלורי מוריד במשקל.
אירובי מגדיל את הגירעון.
אימוני כוח ומספיק חלבון (לפחות 1.6 גרם פר משקל גוף) מגרה ובונה את השרירים במסה, ושומר או לפעמים אפילו בונה את השרירים בחיטוב/שימור.

בשביל להוריד אחוזי שומן תצטרכי:
לרדת במשקל ו/או להוסיף שריר, תלוי כמה שומן ושריר יש לך.

שימי לב שהחישובים שעשית לכמה קלוריות את צריכה זה לא מדוייק, והדרך היחידה לדייק זה לבצע מעקב הדוק אחרי המגמת משקל שלך, ולשנות לפי הצורך.

אני באתי רק כדי להבהיר שבודקים tdee ולא rmr/bmi.

בהצלחה 🙃

שימי לב שגרעון של 400 קלוריות זה לא מעט ואם נקח בחשבון גם 3 אימוני קרוספיט ואירובי זה בכלל המון.

תתחילי מקטן - גרעון של עד 200 קלוריות ותהליך יהיה אמנם ארוך יותר אבל מבוקר יותר ופחות קשה.

מודדים התקדמות במראה ובמשקל. תשקלי כל יום או כמה ימים בשבוע בשעה קבועה ותעקבי אחרי הירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, שימי לב שפתחת את הנושא כלוג, לא כנושא רגיל.

אעשה סדר קטן:
אירובי מגדיל את הגירעון.
אימוני כוח ומספיק חלבון (לפחות 1.6 גרם פר משקל גוף) מגרה ובונה את השרירים במסה, ושומר או לפעמים אפילו בונה את השרירים בחיטוב/שימור.

לרדת במשקל ו/או להוסיף שריר, תלוי כמה שומן ושריר יש לך.

שימי לב שהחישובים שעשית לכמה קלוריות את צריכה זה לא מדוייק, והדרך היחידה לדייק זה לבצע מעקב הדוק אחרי המגמת משקל שלך, ולשנות לפי הצורך.
קודם כל, שימי לב שפתחת את הנושא כלוג, לא כנושא רגיל.- עכשיו שמתי לב. בעייתי? מה המטרה של לוג?

אעשה סדר קטן:
אירובי מגדיל את הגירעון. - חשבתי לשלב אירובי ע"מ להגדיל את הגירעון קשה לי להאמין שאצליח לאכול פחות מ1200 עד היום אוכלת בין1400-1500 קלוריות וזה יחסית מספק אותי 1200 גם ככה מרגיש לי מעט
אימוני כוח ומספיק חלבון (לפחות 1.6 גרם פר משקל גוף) מגרה ובונה את השרירים במסה, ושומר או לפעמים אפילו בונה את השרירים בחיטוב/שימור. אז המטרה בחיטוב זה להוריד אחוזי שומן ובמקביל לבנות את השריר? או שרק במסה בונים את השריר? חשבתי לעשות תקופה של חיטוב כדי להוריד אחוזי שומן ואז לעשות מסה בכדי לבנות קצת שריר ויכול להיות שאני בכלל סתם זורקת דברין באויר בלי באמת להבין ולכן שואלת פה
תודה על הסדר בבלאגן ✌️

לרדת במשקל ו/או להוסיף שריר, תלוי כמה שומן ושריר יש לך. לפי מדדים של משקל מסויים יש לי 24.8% שומן ו31%שריר לא בטוח כמה זה באמת נכון.

אני באתי רק כדי להבהיר שבודקים tdee ולא rmr/bmi.

בהצלחה 🙃
אם באת רק להבהיר אז תסביר מה זה tdee?

המטרה של לוד זה לעקוב אחרי התהליך שלך.
בחיטוב המטרה זה לשמר את השריר הקיים ולצמצם ירידה בו, ואם אפשר אז גם לבנות שריר, אבל לרוב זה לא יקרה.
אל תאמיני למחשבונים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית