עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
,תמותתתגלחו
בלי מרשם, תקנה מאמזון, איביי, אם בא לך למכור כלייה יכול גם מסופר פארםסליחה על הבורות, זה מוצר שאפשר לקנות באהלן אהלן או שצריך לדבר עם האיש שלי?
חפש Minoxidil 5% של Kirkland באמזוןיש קישור למוצר?
האמת גם אני סובל מזקן לא מלא
זה לא הליין של מוצרי מזון מארהב של אושר עד?חפש Minoxidil 5% של Kirkland באמזון
אין במלאיחפש Minoxidil 5% של Kirkland באמזון
לא נכון ... בזקן זה לא ככה כי הוא לא מושפע מdht כמו בקרקפת ..לכן מה שהשגת שלך. אני הפסקתי את השימוש בזה לזקן כבר שנתיים ולא נשרה שיערה בודדת אפילו..כול מה שהשגתי במקוםהחסרון הוא שאתה חייב להמשיך להשתמש בזה כדי ליהנות מהתוצאות. ברגע שמפסיקים, התוצאות נעלמות...
היה לי פאצ'י כזה מגעיל ועכשיו מלא לגמרי ...אני משתמש בשמן ובאלם לזקן פעמיים ביוםתדבר עם האיש שלך באמזון או איביי
5 שנים ? לא היה לך כלום לפני ?
מקווה שכמה חודשים יעשו את העבודה בלתת לו יותר bulkiness.
וכן שמעתי על היובש נשמע באסה ,למרוח קצת קרם לחות או שמן ניסית ?
וואלה, חידשת לי. לא ידעתי שיש שוני בין השיער בקרקפת לזקן...לא נכון ... בזקן זה לא ככה כי הוא לא מושפע מdht כמו בקרקפת ..לכן מה שהשגת שלך. אני הפסקתי את השימוש בזה לזקן כבר שנתיים ולא נשרה שיערה בודדת אפילו..כול מה שהשגתי במקום
יש סייד אפקטס בעיקר יובש וקליפות מעצבנות ואולי עלייה בלחץ דםראיתי שאנשים השיגו תוצאות מטורפות מזה. אשכרה אין בזה חסרונות ותופעות לוואי ממשיות?
אגב אמליץ לך על קצף ולא נוזל,פחות מייבש ,יותר נוח למריחה אבל יותר יקר גםוואלה, חידשת לי. לא ידעתי שיש שוני בין השיער בקרקפת לזקן...
עכשיו אני מתלבט אם לחלק את השימוש חצי לקרקפת חצי לזקן, ואם בזקן זה נשאר... וואלה יותר טוב...
יש לי כבר סטוק של חצי שנה+ של שימוש בבית של נוזל, שווה עד לרמה של לקנות גם קצף או להשתמש בקיים (מן הסתם שהנוזל לא ילך לפח, הוא ישומש עם הזמן)?יש סייד אפקטס בעיקר יובש וקליפות מעצבנות ואולי עלייה בלחץ דם
אגב אמליץ לך על קצף ולא נוזל,פחות מייבש ,יותר נוח למריחה אבל יותר יקר גם
אז שתמש כבר בנוזל פשוט תקפיד על לחות כול הזמן, מניסיון קשקשת בזקן זה נוראייש לי כבר סטוק של חצי שנה+ של שימוש בבית של נוזל, שווה עד לרמה של לקנות גם קצף או להשתמש בקיים (מן הסתם שהנוזל לא ילך לפח, הוא ישומש עם הזמן)?
שמן ובאלם?לחות
אמתשמן ובאלם?
אתה סקסי גם בלי איש יקריש קישור למוצר?
האמת גם אני סובל מזקן לא מלא