הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינוקסידיל לזקן

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
יצא לי לראות לא מעט אנשים מגדלים זקן מאפס ,יש לי זקן מכובד ודי מלא אבל הייתי שמח to go full Viking,למישהו יש משהו לתרום בנושא וכמובן אם יש בעיה לקחת בזמן שימוש באנאבולים

הלוואי ולא היה לי זקן בכלל והכל היה צומח על הראש ושיער בראש היה יותר מסיבי כמו שהזקן גודל צפוף הדשא של השכן ירוק יותר אהה

מה אתם צריכים זקן, תתגלחו יותר יפה יותר אסטתי

בעבר הרחוק השתמשתי,במינוקסי של קרסטס.
יקר רצח,מגיע באמפולות.
השיער היה נעים,לא התפתחו זקיקי שיער,אבל מאידך,לא היתה נשירה חזקה.
מה שכן היה לי מעט כאבי ראש(אולי לכאורה מזה)

החסרון הוא שאתה חייב להמשיך להשתמש בזה כדי ליהנות מהתוצאות. ברגע שמפסיקים, התוצאות נעלמות...
לא נכון ... בזקן זה לא ככה כי הוא לא מושפע מdht כמו בקרקפת ..לכן מה שהשגת שלך. אני הפסקתי את השימוש בזה לזקן כבר שנתיים ולא נשרה שיערה בודדת אפילו..כול מה שהשגתי במקום
תדבר עם האיש שלך באמזון או איביי

5 שנים ? לא היה לך כלום לפני ?
מקווה שכמה חודשים יעשו את העבודה בלתת לו יותר bulkiness.
וכן שמעתי על היובש נשמע באסה ,למרוח קצת קרם לחות או שמן ניסית ?
היה לי פאצ'י כזה מגעיל ועכשיו מלא לגמרי ...אני משתמש בשמן ובאלם לזקן פעמיים ביום

לא נכון ... בזקן זה לא ככה כי הוא לא מושפע מdht כמו בקרקפת ..לכן מה שהשגת שלך. אני הפסקתי את השימוש בזה לזקן כבר שנתיים ולא נשרה שיערה בודדת אפילו..כול מה שהשגתי במקום
וואלה, חידשת לי. לא ידעתי שיש שוני בין השיער בקרקפת לזקן...
עכשיו אני מתלבט אם לחלק את השימוש חצי לקרקפת חצי לזקן, ואם בזקן זה נשאר... וואלה יותר טוב...

ראיתי שאנשים השיגו תוצאות מטורפות מזה. אשכרה אין בזה חסרונות ותופעות לוואי ממשיות?
יש סייד אפקטס בעיקר יובש וקליפות מעצבנות ואולי עלייה בלחץ דם
וואלה, חידשת לי. לא ידעתי שיש שוני בין השיער בקרקפת לזקן...
עכשיו אני מתלבט אם לחלק את השימוש חצי לקרקפת חצי לזקן, ואם בזקן זה נשאר... וואלה יותר טוב...
אגב אמליץ לך על קצף ולא נוזל,פחות מייבש ,יותר נוח למריחה אבל יותר יקר גם

יש סייד אפקטס בעיקר יובש וקליפות מעצבנות ואולי עלייה בלחץ דם

אגב אמליץ לך על קצף ולא נוזל,פחות מייבש ,יותר נוח למריחה אבל יותר יקר גם
יש לי כבר סטוק של חצי שנה+ של שימוש בבית של נוזל, שווה עד לרמה של לקנות גם קצף או להשתמש בקיים (מן הסתם שהנוזל לא ילך לפח, הוא ישומש עם הזמן)?

אני קונה מסופרפארם קצף עולה לי יחידה 158 שקל ומחזיק לי באיזור ה3 שבועות
יש לי כבר סטוק של חצי שנה+ של שימוש בבית של נוזל, שווה עד לרמה של לקנות גם קצף או להשתמש בקיים (מן הסתם שהנוזל לא ילך לפח, הוא ישומש עם הזמן)?
אז שתמש כבר בנוזל פשוט תקפיד על לחות כול הזמן, מניסיון קשקשת בזקן זה נוראי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית