הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינוקסידיל לזקן

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
יצא לי לראות לא מעט אנשים מגדלים זקן מאפס ,יש לי זקן מכובד ודי מלא אבל הייתי שמח to go full Viking,למישהו יש משהו לתרום בנושא וכמובן אם יש בעיה לקחת בזמן שימוש באנאבולים

אני בעצמי השתמשתי קרוב ל5 שנים בזקן במינוקסידיל ואין מה לומר תרופת פלא. רק קח בחשבון שתתקלף המון באיזור הזקן כי המינוסידיל מייבש

אני בעצמי השתמשתי קרוב ל5 שנים בזקן במינוקסידיל ואין מה לומר תרופת פלא. רק קח בחשבון שתתקלף המון באיזור הזקן כי המינוסידיל מייבש
5 שנים ? זה עוזר לגדל ונגיד אתה מקצץ את הזקן, זה לא יגדל לאותו דבר שהוא גדל אליו?

ראיתי שאנשים השיגו תוצאות מטורפות מזה. אשכרה אין בזה חסרונות ותופעות לוואי ממשיות?

ראיתי שאנשים השיגו תוצאות מטורפות מזה. אשכרה אין בזה חסרונות ותופעות לוואי ממשיות?
החסרון הוא שאתה חייב להמשיך להשתמש בזה כדי ליהנות מהתוצאות. ברגע שמפסיקים, התוצאות נעלמות...

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות, זה מוצר שאפשר לקנות באהלן אהלן או שצריך לדבר עם האיש שלי?

תדבר עם האיש שלך באמזון או איביי

5 שנים ? לא היה לך כלום לפני ?
מקווה שכמה חודשים יעשו את העבודה בלתת לו יותר bulkiness.
וכן שמעתי על היובש נשמע באסה ,למרוח קצת קרם לחות או שמן ניסית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית